ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G

0x

Notebook ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G - Intel Core i3 3120M 2.5 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4000, 15.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1115982
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G
      Notebook ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G - Fotka 1/6Notebook ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G - Fotka 2/6Notebook ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G - Fotka 3/6Notebook ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G - Fotka 4/6Notebook ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G - Fotka 5/6Notebook ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G

      Cenově dostupný a spolehlivý notebook® pro vaše podnikání

      • Procesory Intel® Core™ i3, i5 nebo i7 (dle konfigurace)
      • Vyhovuje nejpřísnějším normám testování spolehlivosti společnosti ASUS, využívá pevný disk odolný vůči otřesům a voděodolnou klávesnici
      • Inteligentní možnosti správy s procesory 3. generace Intel® Core™ a nástrojem BIOS Asset Tag.
      • Mezi pokročilé funkce zabezpečení patří přihlášení pomocí rozpoznání obličeje od společnosti ASUS, ochrana pevného disku pomocí uživatelského hesla ASUS a funkce ASUS Secure Delete.

      ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G

      P55 je dalším z modelů řady ASUSPRO, který je určen pro malé až středně velké podniky toužící po cenově dostupných, ale přesto plně vybavených pracovních noteboocích. Pyšní se mnoha funkcemi přispívajícími k vyšší míře pohodlí uživatelů, jako je displej s úpravou proti odleskům, ergonomická a vodotěsná klávesnice či pevný disk odolný proti otřesům. Nechybí ani kvalitní zabezpečení. A to vše i bez spravovaného IT prostředí. Tyto jednoduché, ale zároveň velmi efektivní notebooky jsou přesně tou správnou volbou pro rozumné podniky na jejich cestě k růstu.

      ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G

      Špičkové firemní notebooky
      Notebooky ASUSPRO P Series jsou podrobeny přísným testům překračujícím průmyslové standardy – přestály například zkoušku pádem, test odolnosti pantů a tlakovou zkoušku panelu obrazovky.

      • Testovaná odolnost proti pádům
        Více než dvojnásobná výška pádu, než jakou předepisují standardy pro běžné notebooky
      • Testovaná odolnost pantů
        Překračují standardy pro běžné notebooky
      • Tlakové zkoušky panelů
        Tlak při tlakových testech panelů je o 20 procent vyšší než nařizují standardy pro běžné notebooky
      • Pevný disk rezistentní vůči otřesům
        Ochranné vložky proti otřesům a senzory pohybu ASUS Shockshield

      ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G

      Profesionální design
      Elegance té nejvyšší kategorie: černé provedení a luxusní materiály

      Cenově dostupné notebooky přinášející malým a středně velkým podnikům vynikající odolnost, zabezpečení a firemní funkce, které uživatelům zjednoduší práci a zvýší spolehlivost. Řada P obsahuje celou řadu funkcí a nástrojů šitou na míru uživatelům v malých a středně velkých podnicích či domácích kancelářích, které zlepší vaši mobilní produktivitu.


      Příjemný displej a kvalitní klávesnice
      Obrazovka s úpravou proti odleskům zabraňuje vzniku rozptylujících odrazů a snižuje únavu očí. Už si nemusíte dělat starosti s obrazovkou ušpiněnou od otisků prstů, odteď budou vaše prezentace vypadat mnohem lépe. Kromě toho je displej rovněž jako stvořený pro dlouhé pracovní maratony. Opěrky dlaní notebooků P55 jsou vyrobeny z texturovaného materiálu, který je příjemný na dotyk. Pro lepší psaní je navíc pro uživatele připravena plnohodnotná klávesnice QWERTY se samostatnou numerickou částí. Ta se hodí zejména v podnikání, kdy je třeba psát čísla častěji než obvykle.

      ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G

      Větší a přesnější touchpad
      Touchpad se zvětšil na rozměr 104 × 61 mm, takže odpovídá poměru stran displeje a přispívá k celkovému atraktivnímu vzhledu notebooku. Je o 47 % větší než touchpady na podobných noteboocích ostatních značek a podporuje citlivé a přesné multidotykové ovládání. Dokáže pracovat s celou řadou různých gest, takže nabízí intuitivní způsob ovládání, který efektivně nahrazuje myš.

      ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G

      Spolehlivost bez obav
      Voděodolná klávesnice

      Notebooky řady P bez potíží ustojí občasné nepříjemnosti, jako je rozlitý nápoj či práce v dešti. Speciální sestava klávesnice zvyšuje míru ochrany klíčových součástek notebooku před tekutinami, takže uživatelé mohou být klidnější a užívat si lepší odolnosti počítače.

      ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G

      Pevný disk odolný vůči otřesům chrání data
      Informace týkající se vašeho podnikání jsou velmi důležité, proto je úložiště řady P uchovává v naprostém bezpečí. Pevné disky se pyšní speciálními ochrannými vložkami pohlcujícími otřesy, díky kterým mají větší šanci přežít pády, nárazy i ostatní možná nebezpečí nějak související s otřesy. Je jedno, jestli se notebook nachází v zavazadle, které právě prochází pečlivou bezpečnostní kontrolou, nebo s ním cestujete po městě. Vaše data budou v odolném úložišti v naprostém bezpečí.

      ASUS PRO ESSENTIAL P55VA-SO018G

      Baterie s delší výdrží a prodloužená pohotovostní doba
      Exkluzivní technologie ASUS SuperBatt optimalizuje regulaci napětí, a umožňuje tak až 3× více nabíjecích cyklů baterie. Vyšší odolnost baterií se promítne do jejich lepší efektivity nabíjení. Rovněž je nebude nutné tak často měnit a oslní vás tím, že na jedno plné nabití vydrží pohánět počítač přibližně sedm hodin. Notebooky řady P se kromě toho mohou pochlubit až 14denní pohotovostní dobou s funkcí automatické zálohy, pokud úroveň nabití baterie klesne pod 5 %. Vaše nevyřízené projekty a data tak budou v bezpečí, dokud si nenajdete čas, abyste se k nim opět vrátili.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 3120M 2.5 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4000 
      Displej 
      15.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení