ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

0x

Notebook ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey - Intel Core i7 7500U 2.7 GHz, 8 GB, 1128 GB Kombinované, Intel HD Graphics 620, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1114138
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Výkonná produktivita.
      Rozsáhlá zobrazení.
      ASUS VivoBook Flip 14 je první 14-palcový konvertibilní notebook s úzkým rámečkem ASUS NanoEdge. Tenký a lehký VivoBook Flip 14 je navržen tak, aby vyhovoval každé příležitosti. Používejte jej jako stylový notebook, praktický tablet — nebo něco mezi tím. Jeho procesor Intel® Core™ i7 vám umožní jednoduše proplouvat každodenními úkoly.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Tenký, lehký, stylový
      VivoBook Flip 14 se vyznačuje hliníkovým šasi, které rozhodně upoutá vaši pozornost. S tenkým profilem 19,2mm a váhou 1,6kg se jedná o jeden z nejsnadněji přenosných notebooků s 14-palcovou úhlopříčkou.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Displej NanoEdge
      Instalace 14-palcového Full HD displeje do velikosti těla, která je typická pro výrazně menší notebook, není snadná — ale ultra-úzký rámeček NanoEdge o průměru 8,1mm to umožňuje. Díky konstrukci NanoEdge se VivoBook Flip 14 vyznačuje neuvěřitelným poměrem obrazovky k tělu 78,7% a větší plochou pro zobrazení vašeho obsahu, které vás tak snadno plně pohltí.

      Displej Full HD také disponuje technologií širokého pozorovacího úhlu 178˚, která zajišťuje, že barvy a kontrast zůstávají živé a věrné, i když jsou sledovány z extrémních úhlů. Díky tomu je ideálním řešením pro sdílení obsahu s přáteli a kolegy.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Naprosto přesné snímání dotyku
      VivoBook Flip 14 je navržen pro váš dokonalý pocit z dotyku, proto detekuje i ty nejjemnější pohyby vašich prstů. Vysoce přesné dotykové senzory jsou rozmístěny v intervalech 6mm — což zajišťuje větší citlivost displeje než u běžných monitorů. I ty nejjemnější dotyky budou zaznamenány s dokonalou přesností.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      SonicMaster — navrženo pro neuvěřitelný zvuk
      Skutečně pohlcující zvuk notebooku VivoBook Flip 14 přináší zábavu na novou úroveň. Technologie ASUS SonicMaster vyvinutá společně s týmy ASUS Golden Ear poskytuje díky inovativní kombinaci hardwaru a softwaru ten nejneuvěřitelnější zvuk, který jste kdy slyšeli na přenosném počítači.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      k dispozici kdekoliv a kdykoliv
      Díky sedmé generaci procesorů Intel Core i7 a paměti 16GB (dle konfigurace) poskytuje notebook VivoBook Flip 14 silný a zároveň energeticky účinný výkon. S kapacitou až 1TB pevného disku a 512GB SSD (dle konfigurace) má VivoBook Flip 14 dostatek místa pro vaše obchodní prezentace, fotoalba i multimediální knihovny. Ať už sedíte doma, nebo cestujete za obchodem, s VivoBook Flip 14 toho zvládnete udělat více.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Baterie, která vám vydrží po celý den
      Při úplném nabití vám vydrží VivoBook Flip celý den, takže se nebudete muset zatěžovat hledáním nejbližší elektrické zásuvky. A když přijde čas nabíjet, technologie ASUS Battery Health Charging pomáhá chránit baterii vašeho zařízení.

      Přetížení přebíjením baterie notebooku může poškodit baterii, snížit její životnost nebo dokonce způsobit její expanzi v důsledku oxidace. Nová nabíjecí technologie ASUS Battery Health Charging vám umožňuje nastavit stav nabíjení na 60%, 80% nebo 100% a předcházet tak přetížení baterie.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Praktické bezdrátové připojení
      VivoBook Flip 14 obsahuje také nejnovější výkonné Bluetooth® 4.1 a dvoupásmovou 802.11ac Wi-Fi, která je spolehlivější a až 6x rychlejší než standard předchozí generace 802.11n.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Odolný pant
      Pro zajištění trvanlivosti tohoto jedinečného designu víceúrovňového 360° závěsu bez aretačních kroků jsme provedli intenzivní zatěžkávací test s 20 tisíci cykly otevření a zavření. Můžete si tak být jistí, že svůj VivoBook Flip 14 budete moci používat v jakémkoli režimu po celé roky, aniž byste se museli obávat jeho porušení.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Pište pohodlně
      VivoBook Flip 14 je vybaven klávesami o plné velikosti se zdvihem 1,4 mm, které poskytují pohodlné psaní s citelnou odezvou, a to i po několika hodinách používání. Podsvícené klávesy mají také ovládání intenzity podsvícení, díky kterému budete moct pokračovat ve své práci či zábavě v jakémkoli prostředí - dokonce i ve tmě.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Jednodotykové přihlášení s Windows Hello
      Přístup k VivoBooku Flip 14 nikdy nebyl snadnější ani bezpečnější. S integrovaným senzorem otisků prstů a podporou Windows Hello jsou dny, kdy jste museli zadávat heslo, navždy pryč. Teď stačí jediný dotek k přihlášení!

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Pro nekonečné možnosti
      Při práci na cestách je konektivita vašeho zařízení extrémně důležitá. Proto je VivoBook Flip 14 vybaven revolučním rozhraním USB Typu C™ pro připojení k internetu a super rychlé přenosy dat.

      Pro maximální pohodlí a kompatibilitu má VivoBook Flip 14 komplexní konektivitu včetně jednoho portu USB 3.0, dvou standardních portů USB 2.0.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Co na srdci, to na obrazovce
      Stylus ASUS Pen dokáže detekovat i minimální změny tlaku - od 10g až po 300g. Preciznost, kterou je vybaven, dalece překračuje průmyslové standardy. Můžete tak pero držet až v úhlu 45°, stejně jako normální pero.

      Zaznamenejte si své myšlenky, udělejte si poznámky do dokumentů nebo nakreslete své tvůrčí nápady intuitivním způsobem s pocitem přirozené odezvy.

      ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 7500U 2.7 GHz 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR4 
      Pevný disk 
      128 GB SSD + 1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 620 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      šedá 

      Notebook ASUS VivoBook Flip 14 TP410UA Star Grey je zařazen také v těchto kategorií: