Lenovo IdeaPad 720S-13IKB Platinum Silver

10x

Notebook Lenovo IdeaPad 720S-13IKB Platinum Silver - Intel Core i7 8550U 1.8 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 13.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1113126
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo IdeaPad 720S-13IKB Platinum Silver
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo IdeaPad 720S-13IKB Platinum Silver

      Prémiový výkon v ultra tenkém, stylovém balení
      Lenovo IdeaPad 720S spojuje super lehký design s procesorovým výkonem na zdolání všeho co děláte. Mobilní procesor AMD Ryzen™ pohání tento elegantní, hliníkem upravený 13” pracovní stroj. Nádherné tenké rámečky ze tří stran, integrovaná Radeon™ Vega grafika a pohlcující zvuk Dolby® Atmos® zajišťují sytý multimediální zážitek. Dělejte více, stylově.

      Výjimečně tenký a lehký
      IdeaPad 720S je překvapivě elegantní. Dejte ho do tašky a pracujte a bavte se kdekoliv. Jeho hmotnost vás nebude zpomalovat.

      Moderní nový design s hliníkovou úpravou
      Ošetřený stejnou technikou, která se používá k tvarování a leštění diamantů. Model IdeaPad 720S 13“ je propracován až do nejmenších detailů a má zkosené okraje, aby vypadal ještě tenčí, než je. Je dostupný ve třech krásných barevných provedeních s jemným povrchem: Ve stříbrné, zlaté a šedé barvě.

       Lenovo IdeaPad 720S-13IKB Platinum Silver

      Buďte stále v pohybu díky výkonné baterii a nabíjení always-on
      IdeaPad 720S 13" disponuje nabíjením always-on, takže můžete nabíjet další zařízení přes USB port, i když je notebook vypnutý. Nikdy nebudete muset hledat zásuvku.

      Vysoký výkon, abyste dokončili práci rychleji
      IdeaPad 720S 13“ nabízí druhou generaci procesorů Intel Core i7 (dle konfigurace) a úložiště PCIe SSD s vynikajícím výkonem. Stahujte filmy, ukládejte fotografie a videa a ještě víc. S pamětí až 8 GB můžete provádět multitasking s naprostou jednoduchostí a vysokou rychlostí.

      Lenovo IdeaPad 720S-13IKB Platinum Silver

      Úžasné zobrazení s tenkým rámečkem
      Užijte si vynikající obraz při streamovanání videí, sledování oblíbených pořadů a prohlížení fotografií online. IdeaPad 720S disponuje displejem s rozlišením až UHD (dle konfigurace) a nový design s výrazně zúženým rámečkem kolem obrazovky vám poskytne kvalitní vizuální zážitek. Je také dostupný s dotykovou obrazovkou.

      Mocný výkon, který zvládne vše
      IdeaPad 720S je navržen pro maximální efektivitu výpočetního výkonu. Kombinací nejnovějšího více jádrového procesoru s integrovanou grafikou Intel UHD Graphics, nabídne IdeaPad 720S bleskově rychlý výkon, když pracujete nebo hrajete.

      Lenovo IdeaPad 720S-13IKB Platinum Silver

      Pohlcující zvuk
      IdeaPad 720S disponuje reproduktory JBL Premium Audio a nabízí technologii Dolby pro hlasitý, čistý zvuk, který vykresluje každý detail v široké škále zvuků při libovolné hlasitosti. Přináší také upgrade Dolby Atmos®, díky kterému vytváří dechberoucí 360° zvukový zážitek, a dostane vás tak do středu akce.

      Nejrychlejší port na trhu
      IdeaPad 720S přichází s Thunderbolt™ 3 USB-C - revoluční technologií připojení s podporou vysokého rozlišení displeje, vysoce výkonných datových zařízení a rychlého nabíjení. Připojte svůj notebook k více monitorům (vyžaduje kabel USB-C a kompatibilní rozbočovač), potom synchronizujte a zálohujte rychlostí až 40 GB/s - osmkrát rychleji než s USB 3.0! Nyní můžete zachytit a upravit více videí v reálném čase nebo připojit jiná zařízení pro zjednodušení vaší práce.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8550U 1.8 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      13.3" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, 1x Thunderbolt 3 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi 
      Barva 
      stříbrná