Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey

0x

Notebook Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey - Intel Atom x5-Z8550 1.44 GHz, 4 GB, 64 GB SSD, Intel HD Graphics, 10.1 palců 1920 x 1200 px, Android 6.0.1

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1112916
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey
      Notebook Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey - Fotka 1/9Notebook Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey - Fotka 2/9Notebook Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey - Fotka 3/9Notebook Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey - Fotka 4/9Notebook Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey - Fotka 5/9Notebook Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey - Fotka 6/9Notebook Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey - Fotka 7/9Notebook Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey - Fotka 8/9Notebook Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey - Fotka 9/9
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey


      Lenovo Yoga Book YB1 se systémem Android
      Zažijte nový způsob práce a zábavy s tabletem 2v1, jaký jste ještě neviděli. Lenovo Yoga Book přináší inovativní řešení s klávesnicí Halo na podložce Create Pad a stylusem s opravdovým inkoustem, který umožňuje bleskovou tvorbu a digitalizaci poznámek či náčrtků. Nechte se inspirovat a podpořte svou kreativitu s tabletem 2v1 Lenovo Yoga Book. Je tenký, lehký, odolný, stylový a snadno přenosný.

       Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey

      Používejte Yoga Book způsobem jaký potřebujete
      Využijte jedinečný design zařízení Yoga Book a otáčejte dotykový displej a klávesnici Halo o 360°. Díky tomu získáte 4 různé režimy použití. Polohu notebook využijete, pokud chcete pracovat produktivně. Volně ležící režim pro tvorbu vám umožní kreslení a psaní poznámek. Režim sledování umožní pohodlné prezentace a multimediální zábavu v optimální poloze displeje, a když otočíte displej o plných 360°, pak můžete Yoga Book využít jako klasický tablet.

      Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey

      Pište poznámky přirozeně
      Psaní poznámek na papír je nejpřirozenější způsob jaký známe. Pomocí pera Real Pen snadno napíšete poznámky inkoustem na papír a Yoga Book vše bez potíží převede do digitální podoby. Psací podložka Book Pad, která je součástí balení, vám umožní magneticky upevnit papíry, takže budou držet na místě. S aplikací Lenovo NoteSaver pak můžete využít zařízení Yoga Book jako inteligentní psací podložku.

       Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey

      Inovativní klávesnice Halo
      Není čas na zábavu a potřebujete rychle pracovat? Stačí vyvolat klávesnici Halo na podložce Create Pad a můžete pracovat jako na notebooku. Podporuje automatické dokončování a opravování hned během psaní a hmatová odezva a klávesové zkratky zajišťují zážitek na úrovni skutečné klávesnice. A pokud máte hotovo, klávesnici Halo stačí skrýt.

       Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey

      Podložka Create Pad a pero Real Pen
      Máte inspiraci, chcete zaznamenat poznámku, nebo něco načrtnout? Skryjte klávesnici a podložka Create Pad a pero Real Pen vám poskytnou vše potřebné. Pero Real Pen dokáže rozpoznat 2048 úrovní tlaku, takže je velmi přesné pro každý váš nápad a zachytí i ty nejjemnější detaily. Jeho další velkou výhodou je absence baterie, takže ho nikdy nemusíte nabíjet. 

       Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey

      Skvělý společník na cesty
      S tabletem 2v1 Lenovo Yoga Book budete vždy maximálně produktivní. Skvěle se hodí na cesty díky tenkému provedení a odolné konstrukci z prémiové slitiny hliníku a hořčíku. Osloví vás i jeho velmi nízká hmotnost pod hranicí 0.7 kg s tloušťkou necelých 10 mm. Překvapivá je navíc i výdrž při práci na baterie, které činí až 13 hodin běžné práce.

       Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey

      Systém Android s uživatelským rozhraním BOOK UI
      Nyní je použití systému Android Marshmallow pro práci tak jednoduché, jako nikdy dříve. Díky softwarové nadstavbě BOOK UI je velmi snadné využívat více spuštěných aplikací současně, vše organizovat na hlavním panelu a přetahovat text z jedné aplikace do druhé. Vše je dokonale optimalizováno pro integrovaný Create Pad a klávesnici Halo.

       Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey

      Prvotřídní zábava
      I tenké a kompaktní zařízení vám může poskytnout příjemný zvukový zážitek. Díky kombinaci kvalitních reproduktorů a zvukové technologie Dolby Atmos přináší působivý zvuk, který vás dostane. V kombinaci s prémiovým IPS displejem s vysokým rozlišením, získáte perfektního společníka pro zábavu.

      Lenovo Yoga Book 10 Gunmetal Grey

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Atom x5-Z8550 1.44 GHz 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      64 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      10.1" LCD WUXGA s rozlišením 1920 x 1200 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Android 6.0.1 Marshmallow 
      Rozhraní 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      šedá