Toshiba TECRA Z50-C

0x

Notebook Toshiba TECRA Z50-C - Intel Core i7 6600U 2.6 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 520, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:1111984
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba TECRA Z50-C
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Toshiba TECRA Z50-C

      Získejte faktor Z
      Když máte spoustu odpovědnosti, potřebujete notebook, který vám dodá kontrolu. Stejně jako všechna zařízení řady Z, i Tecra Z50-D nabízí funkce, které potřebujete k udržení produktivity. Když pracujete do večera, můžete se spolehnout na podsvícenou klávesnici, abyste mohli psát pohodlně. Když prohlížíte velké množství dat, můžete využít matný displej s vysokým jasem a rozlišením Full HD, který vám zajistí vyšší produktivitu. Když píšete poznámky na schůzce, můžete zůstat diskrétní díky odolným, tichým klávesám. Integrovaný ClickPad a Accupoint Tecra Z50-D vám navíc umožní orientovat tak, jak to funguje pro vás.

       Toshiba TECRA Z50-C

      Dosáhněte jasnosti
      Bez ohledu na to, zda prohlížíte důležitá čísla, studujete graf nebo dohlížíte na kreativní práci, obrazovka TECRA Z50-D s Full HD IPS displejem zobrazuje každý detail s vynikající čistotou - takže vždy přesně víte, co je třeba udělat dál. Displej je samozřejmě matný a nereflexní, což znamená, že můžete zůstat produktivní po celý den, a to i za jasného slunečního světla.

       Toshiba TECRA Z50-C

      Super-přístupné, vysoce bezpečné
      Protože chápeme, že musíte vytvářet a spravovat důležité, důvěrné - cenné informace, Tecra Z50-D podporuje komplexní správu hesel s pohodlným ověřováním uživatelů. Díky možnosti propojení otisků prstů s hesly nabízí zařízení rychlé a pohodlné přihlášení - bez kompromisů. Navíc s vlastním systémem BIOS společnosti Toshiba, který obsahuje technologii jediného přihlášení, si můžete vychutnat pohodlí a bezpečnost - zároveň.

       Toshiba TECRA Z50-C

      Dobře propojený
      Aby bylo zajištěno, že budete moci pracovat naplno za všech podmínek, série Z přináší vedle špičkového výkonu také špičkové možnosti připojení. To je důvod, proč dodáváme notebook Tecra Z50-D s Intel® Wi-Fi, LAN a volitelnou WWAN pro vynikající bezdrátové připojení. Tyto možnosti jsou doplněny čtyřmi superrychlými porty USB 3.0, které umožňují rychle ukládat a sdílet obsah bez použití hardwarových klíčů. Díky HDMI a VGA jsou také prezentace snadnější než kdykoliv předtím. Full HD webová kamera a duální mikrofony navíc umožňují bezproblémovou videokonferenci a spolupráci s týmy napříč lokalitami.

       Toshiba TECRA Z50-C

      Skvělá investice od začátku do konce
      S více než 30 letou integrací notebooků je Tecra Z50-D jednou z nejspolehlivějších možností na trhu. Standartní software, podpora ovladačů, dokovací řešení a nabíječky umožňují snadnou integraci. S plnou podporou systému SCCM (System Center Configuration Manager) a podporou technologie Intel® Active Management Technology (AMT) spolu se společným rozhraním Windows Management Instrumentation (WMI) je správa zařízení Tecra Z50-D jednoduchá, tak jak jste zvyklí. Notebook dokonce prošel testem H.A.L.T (Highly Accelerated Life Test), takže víte, že vydrží každodenním používání tak dlouho, jak budete potřebovat. Tato jedinečná kombinace funkcí přináší nízké celkové náklady na vlastnictví a vysokou návratnost investic od začátku do konce.

       Toshiba TECRA Z50-C

      Vytvořte okamžitou kancelář
      Zkombinujte Tecra Z50-D s Hi-Speed Port Replicator III společnosti Toshiba a okamžitě vytvořte plně funkční kancelář. Pro připojení více zařízení lze současně použít několk portů USB a za pomoci HDMI a VGA vytvoříte stolní prostředí s více obrazovkami. Vysokorychlostní LAN port pro větší konektivitu bez dalších kabelů v dohledu. Jednoduše připojte svůj stroj a vychutnejte si okamžitý přístup ke všem periferním zařízením - od tiskáren, externích úložišť a dalších displejů až po klávesnici a myš. Společnost Toshiba také nabízí řadu dalších možností externího ukládání, včetně pevných disků, disků SSD, karet SD a USB flashdisků, takže můžete vytvářet, ukládat a sdílet soubory, které chcete. Z50-D můžete chránit i na cestách s jednou z našich stylových tašek na notebooky nebo rukávů.

       Toshiba TECRA Z50-C

      Ekologicky certifikovaný
      Převezměte kontrolu nad svým dopadem na životní prostředí pomocí Toshiba TECRA Z50-D certifikovaného společností Toshiba EPEAT, který je vybaven vestavěnou funkcí Eco Utility. Rychle a snadno přizpůsobte nastavení počítače tak, aby byla maximalizována energetická účinnost, minimalizována spotřeba energie a snížen dopad vaší práce na planetu.

      Toshiba TECRA Z50-C

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 6600U 2.60 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      16384 MB DDR3 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 520 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      4xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      šedá 

      Notebook Toshiba TECRA Z50-C je zařazen také v těchto kategorií: