Toshiba Tecra A40-D

0x

Notebook Toshiba Tecra A40-D - Intel Core i5 7200U 2.5 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 620, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:1111977
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Tecra A40-D
      Notebook Toshiba Tecra A40-D - Fotka 1/6Notebook Toshiba Tecra A40-D - Fotka 2/6Notebook Toshiba Tecra A40-D - Fotka 3/6Notebook Toshiba Tecra A40-D - Fotka 4/6Notebook Toshiba Tecra A40-D - Fotka 5/6Notebook Toshiba Tecra A40-D - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Toshiba Tecra A40-D

      Být připojen
      Optimalizovaný design dvojité antény Tecra A40-D zajišťuje, že budete mít vždy nejlepší možné připojení - takže vám nic nebrání v nahlížení, ukládání a sdílení vaší práce. S integrovaným portem Gigabit LAN do notebooku, stejně jako nejnovější Wi-Fi Intel®, se můžete připojit, jak chcete, a zůstat produktivní přes den i dál.

       

      Navrženo pro produktivitu
      S plnohodnotnou, tichou klávesnicí můžete pohodlně psát dokumenty bez rušení spolupracovníků nebo rodiny - ať už jste u stolu nebo doma. K dispozici je i volitelný vstup accupoint, který vám pomůže udržet neustálou kontrolou. Tecra A40-D navíc nabízí volitelnou podsvícenou klávesnici společně s nereflexní obrazovkou, takže můžete pohodlně pracovat jak v jasném slunečním světle, tak v úplné tmě.

      Okamžitá kancelář
      Model Tecra A40-D má zabudovanou řadu portů plné velikosti, což z něj činí plně funkční samostatný počítač v libovolném prostředí. V kombinaci s dokovacím panelem High Speed Port Replicator III okamžitě přemění váš pracovní stůl na multifunkční kancelářskou pracovní stanici. To znamená, že můžete využít dvou digitálních video výstupů, stejně jako dalších čtyř USB 3.0. Díky této kombinaci je Tecra A40-D ideální náhradou za stolní počítač, zatímco je snadno přenosným notebookem.

      Toshiba Tecra A40-D

      Vzorový zaměstnanec
      Stejně jako každé PC řady Tecra a Portégé, notebook Tecra A40-D se bez problémů vejde do stávající infrastruktury IT přímo z krabice. Díky běžnému softwaru, dokovacímu řešení, AC adaptéru a široké podpoře kompatibilních ovladačů. Tecra A40-D je také připravena pro pokročilé možnosti správy - s plnou podporou pro Intel® AMT a SCCM a společné rozhraní WMI. S těmito funkcemi se vám vrátí vaše investice od okamžiku, kdy je Tecra A40-D zapnutý, až do konce své životnosti.

      Robustní, bezpečné, hodnotné
      Vysoká míra spolehlivosti nevede jen k tomu, že zaměstnanci jsou produktivnější, ale také snižují celkové náklady na vlastnictví. Proto byl Tecra A40-D vyroben z komponentů nejvyšší kvality. Díky 30letým zkušenostem s vývojem notebooků společnosti Toshiba se můžete spolehnout na mimořádně nízké míry selhání, které udržují vaše podnikání v pohybu. Tecra A40-D byl dokonce certifikován označením H.A.L.T (Highly Accelerated Life Tested) nezávislým zkušebním ústavem TÜV Rheinland, takže si můžete být jisti, že dokáže zvládnout rány a zatížení, které přicházejí s každodenní produktivitou.

      Toshiba Tecra A40-D

      Veškeré příslušenství, které potřebujete
      Kromě dokovací stanice High Speed Port Replicator III je model Tecra A40-D k dispozici s řadou příslušenství, které usnadňuje agilní práci. Se vším od USB zařízení až po SD karty se můžete spolehnout na rychlý, jednoduchý přenos dat bez ohledu na formát, ve kterém jsou vaše soubory uloženy. Se stylovými taškami na notebooky a návleky můžete chránit svůj notebook i na cestách.

      Ekologicky certifikovaný
      Převezměte kontrolu nad svým dopadem na životní prostředí pomocí Tecra A40-D certifikovaného společností Toshiba EPEAT, který je vybaven vestavěnou funkcí Eco Utility. Rychle a snadno přizpůsobte nastavení počítače tak, aby byla maximalizována energetická účinnost, minimalizována spotřeba energie a snížen dopad vaší práce na planetu.

      Toshiba Tecra A40-D

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 7200U 2.5 GHz 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 620 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá