FitBit Blaze Silver

0x

Chytré příslušenství FitBit Blaze Silver - Chytré hodinky - měření tepové frekvence, monitoring spánku, měření vzdálenosti, měření kalorií, vystoupaná patra, odolné vůči prachu a zvýšené vlhkosti

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fitbit
Kód:1110914
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Chytré příslušenství FitBit Blaze Silver
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      FitBit Blaze Silver

      Fitness hodinky Fitbit Blaze
      Chytré hodinky Blaze vás zaujmou skvělým designem, jednoduchým systém a velmi slušnou výdrží baterie. Fitbit Blaze by zaručeně neměly chybět žádnému sportovci ve výbavě. Můžete s nimi jít běhat, jezdit na kole, bruslit nebo klidně jít na turistiku do hor. Jsou zaměřeny na sporty všech příchutí. Radost vám ovšem budou dělat i v každodenním užívání.

       

      Spousta užitečných funkcí
      Hodinky Fitbit Blaze kontinuálně sledují srdeční tep, měří kroky, vzdálenost, spálené kalorie, aktivní minuty a tepovou frekvenci. Hodinky mají hromadu senzorů, které ve spolupráci s GPS v telefonu a léta laděným softwarem automaticky určí druh sportovní aktivity a automaticky ji zaznamená do systému. Samozřejmostí je ukazatel aktuálního času, budíku, zobrazení SMS, kalendáře, přehrávání hudby anebo ID volajícího.

      FitBit Blaze Silver

      Výdrž k nezaplacení
      Velkou výhodou hodinek Fitbit Blaze je jejich výdrž. Vydrží totiž až 5 dní bez nabíjení. Uvnitř hodinek se nachází tříosý akcelerometr a výškoměr. Díky nim spočítá, kolik přes den ujdete kroků, kolik vyjdete schodů, a jak dobře v noci spíte. Nechybí ani vibrační motorek pro tiché buzení nebo upozornění z mobilu.

      FitBit Blaze Silver

      Do posilovny i k obleku
      FitBit Blaze nejsou jenom hodinky, které si vezmete na cvičení, ale které nosíte celý den i celou noc. Funkce On-Screen Workouts s FitStar nabízí cvičební sekvence přímo na displeji hodinek. Pomáhají vám tak nejenom, co se fyzických aktivit týče, ale pomáhají vám například analyzovat spánek. Nevadí jim pot a ani slabší déšť.

      FitBit Blaze Silver

      Jsou pružné, ohebné a padnou každému na ruku
      Náramek je vyroben z pružného, odolného elastomeru podobnému tomu, který se používá u mnoha sportovních hodinek. Rámeček a spona jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli.

      FitBit Blaze Silver

      Klíčové vlastnosti:

      • Ideální pro nadšené sportovce
      • Kompatibilní s platformami Android 4.3 a výše, iOS 10 a výše, Windows 10 mobile
      • Dotykový LCD displej
      • Automatický spánkový režim
      • Funkce SmartTrack
      • Spousta funkcí a senzorů
      • Výdrž baterie až 5 dní

      FitBit Blaze Silver

       

      Parametry a specifikace

      Barva 
      stříbrná 
      Provedení 
      hodinky 
      Materiál 
      Nerezová ocel 

      Chytré příslušenství FitBit Blaze Silver je zařazen také v těchto kategorií: