Fitbit Surge Small + Large Black

0x

Chytré příslušenství Fitbit Surge Small + Large Black - Chytré hodinky se snímačem tepové frekvence jsou vynikající nástrojem pro sledování nejen sportovních výkonů.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fitbit
Kód:1109597
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Chytré příslušenství Fitbit Surge Small + Large Black
      Chytré příslušenství Fitbit Surge Small + Large Black  - Fotka 1/4Chytré příslušenství Fitbit Surge Small + Large Black  - Fotka 2/4Chytré příslušenství Fitbit Surge Small + Large Black  - Fotka 3/4Chytré příslušenství Fitbit Surge Small + Large Black  - Fotka 4/4
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Fitbit Surge Small + Large Black

      Každý den více ve formě
      Fitbit Surge jsou ultimátní fitness hodinky pro každou vaši aktivitu. Monitorují každý váš každý krok, vzdálenost a spálené kalorie. Snaží se vás motivovat pro každodenní chození, aby i lidé se sedavým zaměstnáním měli dostatečný pohyb. Vše se pak zobrazí na přehledném displeji nebo pomocí aplikace ve vašem telefonu.

       Fitbit Surge Small + Large Black

      GPS a měření pulsu
      Přesné GPS měření poskytuje podrobná data o vašich aktivitách. Během i po běhu, plavání, jízdě na kole či jízdě na bruslích budete vědět ty nejdůležitější informace o aktivitě jako je vzdálenost, rychlost a převýšení. Nahrávat můžete i svůj kruhový trénink, cardio nebo další aktivity. Vše si pak můžete přehledně zobrazit ve vašem telefonu či tabletu v přehledné aplikaci. Funkce PurePulse nabízí okamžité měření tepu na zápěstí, které vás bude po celý den informovat o vaší kondici a zdraví.

      Fitbit Surge Small + Large Black

      Skvělé funkce
      Na hodinkách si samozřejmě přečtete i notifikace o tom, kdo vám volá, píše, nebo jejich prostřednictvím můžete pohodlně ovládat hudbu. Váš telefon může zůstat v kapse. Po synchronizaci Surge zařídí vše. A to i v noci, kdy hodinky automaticky zaznamenají fáze vašeho spánku a poskytnou po každém probuzení detailní informace o tom, jak probíhal Váš odpočinek. Pro příjemné probuzení, které nebudí ostatní je skvělá funkce budík pomocí vibrování.

      Fitbit Surge Small + Large Black

      Synchronizace
      Automatická synchronizace, o které ani nevíte, zajistí, že vaše data budou ihned v aplikaci ve vašem telefonu. V něm pak můžete všechny statistiky porovnávat. Soupeřit můžete i se svými přáteli pro lepší motivaci.  Synchronizovat hodinky je možné díky USB sticku bezdrátově, a to s telefonem, tabletem, nebo pomocí počítače, čímž je Fitbit opravdu unikátní. V aplikaci si můžete zaznamenat všechna svá jídla. Díky aplikaci pak máte podrobný přehled nad svým energetickým příjmem a výdajem a dosažení vaší toužené váhy bude zase o krok blíže.

      Fitbit Surge Small + Large Black

      Kompatibilita
      Aplikace Fitbit je dostupná zdarma na App Store, Google Play či Windows Store, detailnější zobrazení se nachází na webovém portálu fitbit.com. Přístroj nabízí prostřednictvím Bluetooth 4.0 LE kompatibilní synchronizaci s více než 120 zařízeními: iOS 7.0, Android 4.3, Windows Phone 8.1, Windows Vista a novějšími, nebo Mac OS X 10.6 a novějšími. Fitness hodinky Fitbit Surge vydrží na jedno nabití baterie až 7 dní.

      Chytré hodinky jsou dodávány s řemínkem S (obvod zápěstí 14 až 17 centimetrů) a L (obvod zápěstí 18 až 20 centimetrů)

      Parametry a specifikace

      Barva 
      černá 
      Provedení 
      hodinky 
      Materiál 
      Plast 

      Chytré příslušenství Fitbit Surge Small + Large Black je zařazen také v těchto kategorií: