Toshiba TECRA A50-D

0x

Notebook Toshiba TECRA A50-D - Intel Core i7 7500U 2.7 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 620, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:1108813
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba TECRA A50-D
      Notebook Toshiba TECRA A50-D - Fotka 1/6Notebook Toshiba TECRA A50-D - Fotka 2/6Notebook Toshiba TECRA A50-D - Fotka 3/6Notebook Toshiba TECRA A50-D - Fotka 4/6Notebook Toshiba TECRA A50-D - Fotka 5/6Notebook Toshiba TECRA A50-D - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Toshiba TECRA A50-D

      Toshiba Tecra A50-D
      Notebooky Toshiba Tecra A50-D představují dokonale vyvážené přenosné počítače pro podnikovou sféru a profesionály, kteří potřebují mobilní náhradu vysoce výkonného stolního počítače. Společným prvkem profesionálních přístrojů Toshiba je zaměření na vysokou produktivitu s maximální možnou konektivitou a splnění náročných požadavků společností v oblasti zabezpečení a mobility. Inovované modely Tecra navazují na kvalitu a spolehlivost předešlých generací a navyšují výkon využitím nové platformy Intel 7. generace.

       Toshiba TECRA A50-D


      Dostatek výkonu i praktických vlastností
      Díky procesorům Intel 7. generace a rychlé operační paměti DDR4 máte vždy dostatek výkonu pro každodenní nasazení. A v případě konfigurace s vysokorychlostním SSD získáte vyšší rychlost startu systému a aplikací a jejich rychlejší odezvu. Oceníte také kvalitní displej a pohodlnou klávesnici v kombinaci s velkým touchpadem, který podporuje ovládání za pomocí gest.

       

      Toshiba TECRA A50-D

       

      Myslí na vaše bezpečí
      A to nejen za pomoci TPM (Trusted Platform Module) pro zabezpečení citlivých dat, ale i dalšími komponentami a integrací moderních technologií s celou řadou osvědčených funkcí pro zabezpečení a správu. Mezi bezpečnostní prvky patří možnost konfigurace s čtečkou otisků prstů, nebo čtečkou čipových karet, které umožňují snadné a bezpečné přihlášení k notebooku. Možnosti zabezpečení se mohou lišit v závislosti na konfiguraci. Notebook Tecra A50-D byl také testován systémem H.A.L.T. (Highly Accelerated Life Test), takže si můžete být jisti, že něco vydrží. Možnost zamknutí počítače pomocí bezpečnostního zámku zajistí fyzickou ochranu zařízení.

      Toshiba TECRA A50-D

      Solidní možnosti konektivity
      Na notebooku najdete veškerá potřebná rozhraní a technologie pro připojení celé řady zařízení. Samozřejmostí je rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1, včetně jednoho Type-C, a síťovou konektivitu zajistí kabelové připojení Gigabit Ethernet a bezdrátová WiFi ac a Bluetooth. Vše je doplněno grafickými výstupy HDMI a VGA pro připojení externího monitoru a za zmínku stojí i WiDi technologie (Intel Wireless Display) u vybraných modelů umožňující bezdrátově přenášet HD obraz do kompatibilních zařízení. U správného firemního notebooku samozřejmě nesmí chybět ani dokovací konektor.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 7500U 2.7 GHz 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 620 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení