Toshiba Tecra X40-D

0x

Notebook Toshiba Tecra X40-D - Intel Core i7 7600U 2.8 GHz, 16 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 620, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:1108809
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Tecra X40-D
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Toshiba Tecra X40-D

      Ultrabook Toshiba Tecra X40-D
      V ultrabooku Tecra X40 získáte prémiové vlastnosti, výkon a nejvyšší úroveň zabezpečení pro profesionální využití. Vyniká mimořádně elegantním a lehkým provedením a plně využívá zkušenosti a odborné znalosti inženýrů Toshiba z procesu návrhu, výroby a precizního testování odolnosti mobilních zařízení. Výsledek je vidět v každém coulu tohoto profesionálního zařízení.

      Odolné provedení
      Provedení šasi ze slitin hořčíku obsahuje prvky, které tlumí nárazy a jeho odolnost zvyšuje unikátní konstrukce vyztužení ve tvaru včelích pláství. Získáte tak velmi odolné zařízení na cesty, což navíc podtrhuje splnění náročných firemních testů, včetně testů dlouhodobého používání.

      Dokonale přenosný
      Hmotnost 14 palcového notebooku Tecra X40 začíná na hranici 1,2 kg a je tenký pouhých 16,9 mm. Je nejen odolný a vydrží hrubší zacházení, ale navíc vás na cestách nebudete tížit a nebude vám překážet. Tecra X40 vám na cestách poskytne maximální výkon, konektivitu, výdrž na baterie a životnost.

      Toshiba Tecra X40-D

      Skvělý mobilní výkon
      Díky procesorům Intel 7. generace přinášejí nové notebooky Portégé X40 zvýšení výkonu ve všech oblastech pro každodenní nasazení. A v případě konfigurace s vysokorychlostním SSD získáte vyšší rychlost startu systému a aplikací a jejich rychlejší odezvu. Samozřejmostí je využití operační paměti DDR4, pohodlná klávesnice a široký výběr klasických i moderních rozhraní. Oceníte kvalitní displej a velký touchpad, který podporuje ovládání za pomocí gest.

      Zabezpečení podnikové úrovně
      Tecra X40 je přímo navržen pro vaše podnikání, takže je dodáván s celou řadou osvědčených funkcí pro zabezpečení a správu. Patří mezi ně šifrování disku a Trusted Platform Module (TPM) k zabezpečení kritických dat na lokálním úložišti. Může obsahovat biometrické a obličejové autentizační senzory, z nichž nejzajímavější je nový touchpad SecurePad, ve kterém je vestavěn snímač otisků prstů Synaptics Natural ID. Infračervené kamery umožňují nadto autentizaci obličeje s Intel Authenticate a přihlášení pomocí ověření tváře s využitím Windows Hello. Možnosti zabezpečení se mohou lišit v závislosti na konfiguraci.

      Toshiba Tecra X40-D

      Snadná dostupnost všech potřebných portů
      Na notebooku najdete veškerá potřebná rozhraní a technologie pro připojení celé řady zařízení. Především bylo integrování nejnovější rozhraní USB Type-C s podporou Thunderbolt 3, které je momentálně nejuniverzálnější a umožní např. rychlý přenos dat, dokování, nabíjení, připojení zobrazovacích zařízení a další. Samozřejmostí je rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1, připojení externího zobrazovacího zařízení umožní výstup HDMI a síťovou konektivitu zajistí kabelové připojení Gigabit Ethernet (přes volitelný USB Type-C adaptér) a bezdrátová WiFi ac a Bluetooth.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 7600U 2.80 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 620 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 3.0, 2xThunderbolt 3, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi 
      Barva 
      černá