Toshiba PORTEGE Z30-C

57x

Notebook Toshiba PORTEGE Z30-C - Intel Core i7 6600U 2.6 GHz, 16 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 520, 13.3 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:1108791
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba PORTEGE Z30-C
      Notebook Toshiba PORTEGE Z30-C - Fotka 1/6Notebook Toshiba PORTEGE Z30-C - Fotka 2/6Notebook Toshiba PORTEGE Z30-C - Fotka 3/6Notebook Toshiba PORTEGE Z30-C - Fotka 4/6Notebook Toshiba PORTEGE Z30-C - Fotka 5/6Notebook Toshiba PORTEGE Z30-C - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Toshiba PORTEGE Z30-C

      Toshiba Portégé Z30-C-16P kovový
      Vysoký výkon a mobilita
      , to jsou hlavní přednosti kovového ultrabooku Portégé Z30-C o hmotnosti pouze 1,2 kg. Pečlivě sladěné komponenty jsou zasazeny do těla z pevné hořčíkové slitiny, která splňuje přísné testy HALT simulující 3leté používání. Testy prokázaly i odolnost pádu z výšky 76 cm nebo při polití tekutinou, takže je skvěle připraven na extrémní používání.

      Toshiba PORTEGE Z30-C

      Klíčové vlastnosti

      • Pevná hořčíková konstrukce
      • Procesor Core i7 Skylake zvládne i náročné úkoly
      • Bleskový přístup k datům poskytne 256GB SSD disk
      • Antireflexní displej zobrazí vše naprosto jemně a bez odlesků
      • Bohatá konektivní výbava včetně dokovacího konektoru

      Výkon na jedničku
      Výkonný procesor Intel Core i7 6600U architektury Skylake nabízí zpracování 4 vláken najednou s funkcí automatického přetaktování Intel Turbo Boost. Kromě bohatého výkonu a spolehlivosti je výhodou velmi nízká spotřeba, díky které vám notebook na jedno nabití vydrží až 11 hodin, takže můžete celý den pracovat bez omezení. Na data čeká vysoce rychlý 256GB disk SSD. S jeho rychlostí a odolností proti otřesům je perfektní volbou pro cestovní notebooky.

      Toshiba PORTEGE Z30-C

      Obraz s vyskoým rozlišením
      Displej 13,3" vždy poskytne perfektní obraz i za slunečných dní díky antireflexní povrchové úpravě. Přestože se jedná hlavně o pracovní nástroj pro profesionály, s rozlišením až Full HD a poměrem stran 16:9 si můžete užít i chvíle oddychu třeba u oblíbeného filmu. Nad displejem nechybí webkamera s Full HD rozlišením, která poskytne dokonale věrný obraz při videokonferecích.

      Maximální pohodlí při práci
      Ovládání je velice intuitivní a zásluhou ergonomické klávesnice s podsvícenými tlačítky vaši práci neomezí ani slabé okolní osvětlení. Pohodlné práci přispívá i velký touchpad a AccuPoint. Pokud spíše preferujete klasickou klávesnici a myš, pak jistě oceníte možnost připojení dokovací stanice, která ultrabook rozšíří o celou řadu portů a v nich stále zapojené periferie. Po příchodu do kanceláře stačí vaše zařízení připojit přes dokovací konektor a vše je připraveno pro práci.

      Toshiba PORTEGE Z30-C

      Profesionál tělem i duší
      Konektivní výbava je velkou předností notebooku. Vysokou rychlost přenosu dat slibují porty USB 3.0 a nechybí ani možnost připojení externího monitoru nebo třeba i televize pomocí HDMI. Při prezentacích oslníte bezdrátovým přenosem obrazu s technologií WiDi. Jako správný profesionál myslí i na zabezpečení - k dispozici budete mít čtečku otisků prstů a o ochranu dat na disku se postará funkce TPM.

      Skvělá záruka NBD
      Na vysoké ambice ukazuje také záruka Next Business Day On Site Service, která zaručuje vaši bezstarostnost. V případě závady se k vám po diagnostice na dálku dostaví do druhého pracovního dne servisní technik a zajistí servis včetně náhradních dílů a práce po celou dobu servisního období. Nemusí to být přitom jenom v sídle vaší firmy, ale i v místě dovolené nebo na služební cestě.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 6600U 2.60 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 520 
      Displej 
      13.3" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      šedá