Apple Watch Sport 38mm 1st Gen. Silver - S/M

0x

Chytré příslušenství Apple Watch Sport 38mm 1st Gen. Silver - S/M - Chytré hodinky Apple watch skvěle doplní váš iPhone a bude vaší prodlouženou rukou. Velikost náramku S/M.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1108684
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Chytré příslušenství Apple Watch Sport 38mm 1st Gen. Silver - S/M
      Chytré příslušenství Apple Watch Sport 38mm 1st Gen. Silver - S/M - Fotka 1/1
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Apple Watch Sport 38mm 1st Gen. Silver - S/M

      Apple Watch v sobě sdružují monitor fyzické aktivity a sledování zdraví nositele s iOS a dalšími produkty a službami společnosti Apple. Hodinky využívají vlastní systém watchOS, díky tomu je možné do nich instalovat aplikace z App Store. Původní generace přístroje byla k dispozici ve čtyřech variantách: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Hermès a Apple Watch Edition; dostupné v hliníkovém, ocelovém nebo zlatém (pouze u Apple Watch Edition) provedení.

      Apple Watch spoléhá na bezdrátově připojený iPhone, aby mohl provádět mnoho svých výchozích funkcí, jako je volání, čtení a psaní textových zpráv, zobrazování notifikací, používání Siri nebo poslouchání hudby. Je kompatibilní s modely iPhone 5 nebo novějšími, se systémem iOS 8.2 nebo novějším, pomocí Wi-Fi nebo Bluetooth.

      Funkce
      S Apple Watch je možné telefonovat, přijímat nebo posílat SMS zprávy, podporuje nový systém bezkontaktního placení Apple Pay. Mohou sledovat vaši fyzickou aktivitu, spouštět aplikace třetích stran nebo používat Handoff - funkci pro dokončení práce i přes střídání zařízení. Mohou také sloužit jako dálkový ovladač pro Apple TV, hledáček pro kameru na iPhonu, navigovat s mapovou aplikací, lze do nich ukládat slevové a klubové karty. V Apple Watch je také Siri - osobní asistentka. Apple u hodinek používá technologii "force touch", díky které nositel ví, jak silně se dotkl displeje.

      Pokud baterie hodinek klesne pod 1 %, aktivuje se speciální režim ve kterém uživatel může sledovat čas dalších 72 hodin. Hodinky přejdou do standardního režimu po nabití. Tento režim se dá vynutit i uživatelem použitím Battery glance.

      Obchod s aplikacemi App store není, na rozdíl od ostatních zařízení, umístěn přímo v hodinkách, ale na bezdrátově připojeném iPhone. Uživatel musí mít nainstalovanou aplikaci Apple Watch v iPhonu a tato zařízení musí být spárována. Obchod poté funguje obdobě jako na ostatních zařízeních Apple, po kliknutí a potvrzení se obsah hned začne stahovat do hodinek. Většina aplikací jsou zjednodušenou verzí mobilní nebo PC verze.

      watchOS
      Apple Watch používají jako operační systém watchOS, který vychází z iOS. Je založen na domovské obrazovce (tzv. Watch Face), kde se zobrazuje čas (+ uživatelsky měnitelné watch complications), odkud se stiskem Digital Crown přepne do hlavní nabídky s kulatými ikonami aplikací. Systém se dá ovládat přes více dotykový displej nebo přes korunku Digital Crown a druhé tlačítko. Systém přenáší SMS, emaily a telefonní hovory z připojeného iPhonu do hodinek.

       

      Výška: 38,0 mm
      Šířka: 30.7 mm
      Tloušťka: 10,4 mm
      Pouzdro: 40 g

      Vlastnosti Apple Watch

      • Safírový křišťál
      • Retina displej s technologií Force Touch
      • Keramická zadní strana
      • Digital Crown
      • Snímač tepové frekvence, akcelerometr a gyroskop
      • Snímač okolního osvětlení
      • Reproduktor a mikrofon
      • Wi-Fi (802.11b/g/n v pásmu 2,4 GHz)
      • Bluetooth 4.0
      • Výdrž baterie až 18 hodin (dle stavu baterie a použití)
      • Voděodolné
      • watchOS 4

      Obsah balení:

      • Apple Watch
      • Magnetický nabíjecí kabel (2 m)
      • Řemínek velikosti S/M

      Parametry a specifikace

      Barva 
      stříbrná 
      Provedení 
      hodinky 
      Materiál 
      Hliník 
      Rozměry zboží
      33.3 × 38.6 × 10.5 (mm)
      Hmotnost
      25 g

      Chytré příslušenství Apple Watch Sport 38mm 1st Gen. Silver - S/M je zařazen také v těchto kategorií: