Trust Evon Wireless 2.1

0x

Reproduktory Trust Evon Wireless 2.1 - Kompaktní sada reproduktorů 2.1 s dřevěným subwooferem a bezdrátovým zvukovým připojením Bluetooth, pro stolní i přenosné počítače, tablety a mobilní telefony

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Trust
Kód:1105996
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Reproduktory Trust Evon Wireless 2.1
      Reproduktory Trust Evon Wireless 2.1 - Fotka 1/5Reproduktory Trust Evon Wireless 2.1 - Fotka 2/5Reproduktory Trust Evon Wireless 2.1 - Fotka 3/5Reproduktory Trust Evon Wireless 2.1 - Fotka 4/5Reproduktory Trust Evon Wireless 2.1 - Fotka 5/5
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Trust Evon Wireless 2.1

      PC reproduktory Trust Evon
      Dopřejte si kvalitní zvukový zážitek při poslechu hudby, při hraní her nebo při sledování filmů kdykoliv budete mít chuť i náladu s těmito Bluetooth reproduktory se dřevěným subwooferem společnosti Trust.

      Bluetooth
      Set těchto reproduktorů je vybaven technologií Bluetooth díky které můžete streamovat hudbu bezdrátově z jakéhokoli chytrého zařízení. Tato technologie s krátkým dosahem je velmi efektivní a energeticky úsporná, takže si můžete vychutnávat svou oblíbenou hudbu, zvuk k videu nebo ke hře ve vynikající kvalitě z výkonných reproduktorů.

      Trust Evon Wireless 2.1

      Jednoduché ovládání
      Co u těchto reproduktorů jistě uvítáte, jsou jednoduché ovládací prvky umístěné na boční straně subwooferu anebo úsporný stand-by režim do kterého se reproduktory uloží, pokud je nepoužíváte.

      Široké možnosti využití
      Reproduktory lze použít ve spojení se stolním PC, notebookem, herní konzolí, DVD nebo třeba s chytrým telefonem a tabletem. Jedná se tak o sestavu vhodnou pro poslech všeho – od sledování filmů až po editaci multimédii a hraní her.

      Parametry a specifikace

      Výkon 
      30 W
      Provedení 
      2.1 
      Materiál 
      Plast 

      Reproduktory Trust Evon Wireless 2.1 je zařazen také v těchto kategorií: