Toshiba Tecra R950

0x

Notebook Toshiba Tecra R950 - Intel Core i5 3230M 2.6 GHz, 4 GB, 750 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4000, 15.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:1104865
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Tecra R950
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Toshiba Tecra R950

      NEPŘEKONATELNÝ POMOCNÍK PŘI PRÁCI
      Notebook Tecra R950 se stane vaším nepřekonatelným pomocníkem při práci. Je to vynikající 39,6cm (15,6”) notebook pro podniky vyžadující dlouhodobý výkon. Zajišťuje dlouhodobé využití – výdrž baterie je až 10 hodin* pro celý den mimo kancelář a je mimořádně tenký a lehký díky novému designu, který využívá velmi pevné kompozitní materiály. Díky antireflexní obrazovce a vyhrazenému dokovacímu řešení je pohodlným a univerzálním společníkem. Je vybavený nejnovějšími technologiemi pro integrovanou správu a zabezpečení a díky tomu je ideální pro nasazení v celé společnosti.

      DELŠÍ VÝDRŽ
      Notebook R950 s výdrží baterie až 10 hodin (dle využití a konfigurace) je určený pro dlouhé vzdálenosti. Robustní kryt z vysoce tuhého polymeru v kombinaci s inovativní vnitřní voštinovou strukturou, klávesnice odolná proti polití** a pokročilé firemní funkce od společnosti Toshiba pomáhají chránit notebook a jeho data před nárazy a pády. A díky 39,6cm (15,6”) antireflexní obrazovce s podsvícením LED a klávesnici odolné proti polití** s plnou velikostí a samostatnou číselnou klávesnicí máte stejné pohodlí jako v kanceláři.

      Toshiba Tecra R950

      SKVĚLÉ MOŽNOSTI PŘIPOJENÍ
      Tento notebook je vybavený porty USB 2.0 a USB 3.0 pro rychlý přenos dat. Díky funkci USB Sleep-and-Charge můžete nabíjet svá mobilní zařízení bez nutnosti zapínat počítač. Pokud potřebujete ve své síti přenášet velké soubory, určitě oceníte integrovaný gigabitový síťový adaptér. Výstupy DisplayPort a RGB zajišťují maximální flexibilitu při připojování k zobrazovacím zařízením. A rychlé a snadné připojení k veškerému vybavení vaší kanceláře zajistí vyhrazený port pro dokovací stanici.

      DOBŘE ŘÍZENÍ PRACOVNÍCI
      Notebook R950 usnadňuje řízení mobilních zaměstnanců. Zabezpečení se zvyšuje přidáním čtečky otisků prstů a modulu TMP (Trusted Platform Module) pro šifrování dat na vyšší úrovni. Přidali jsme také volitelnou technologii Intel® Active Management zajišťující lepší možnosti správy. Oddělení IT tak může zajistit, abyste měli notebook zabezpečený a vybavený nejnovějšími aktualizacemi, i když jste mimo kancelář.

      Toshiba Tecra R950

      SPOLEHLIVOST A ZABEZPEČENÍ PŘI NIŽŠÍCH NÁKLADECH
      Robustní kryt z vysoce tuhého polymeru v kombinaci s inovativní vnitřní voštinovou strukturou, odolné závěsy, klávesnice odolná proti polití a pokročilá ochrana pevného disku proti nárazům od společnosti Toshiba pomáhají chránit notebook a jeho data před nárazy a pády. Naše modely také procházejí zátěžovými testy HALT (Highly Accelerated Life Test), abychom se ujistili, že váš notebook obstojí i v extrémních podmínkách. Méně oprav, bezpečnější data, delší životnost – to vše zajišťuje menší celkové náklady na vlastnictví.

      ŠETRNÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ
      Model R950 zajišťuje efektivní a moderní řízení výkonu a splňuje požadavky programu Energy Star® 5.0. Obsahuje také software Toshiba Eco Utility pro snížení spotřeby energie, který uživatelům umožňuje snadno spravovat spotřebu notebooku.

      Toshiba Tecra R950

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 3230M 2.6 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      750 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4000 
      Displej 
      15.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá