Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray

0x

Notebook Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray - Intel Core i5 6360U 2.0 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel Iris Graphics 540, 13.3 palců 2560 x 1600 px, Mac OS High Sierra 10.13

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1102436
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray
      Notebook Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray - Fotka 1/4Notebook Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray - Fotka 2/4Notebook Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray - Fotka 3/4Notebook Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray - Fotka 4/4
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray

      Apple MacBook Pro 13"
      Nový Apple MacBook Pro 13 je tenčí, lehčí a přesto výkonnější. Vylepšena byla řada drobností, ať už se jedná o vylepšený Retina displej, klávesnici a větší Force Touch trackpad, integrovaný snímač Touch ID nebo reproduktory. Nový MacBook Pro with Touch Bar je opět víc sexy a čeká až s ním podpoříte svou kreativitu.

      Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray

      Opět tenčí a lehčí
      Přestože patřil MacBook Pro vždy k nejtenčím a nejlehčím notebookům, prošel další příjemnou odtučňovací kůrou a jeho hmotnost se u 13" modelu zastavila na hranici 1.37 kg a v pase má pouhých 14.9 mm. S takový partnerem je radost cestovat, nebo se s ním pochlubit ve společnosti.

       

      Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray


      Ještě výkonnější
      Přestože MacBook Pro zhubnul, nabral také na výkonu. Nové modely nabízí výkonnější procesory, rychlejší úložiště SSD, vysoké kapacity operační paměti a pokročilejší grafiky Intel Iris Graphics. S novým MacBook Pro budete opět produktivnější a získáte více prostoru pro svou kreativitu.

      Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray


      Nádherný displej
      Nespornou výhodou přenosného počítače MacBook je nádherný displej Retina, který vypadá prostě skvěle. Nyní má jasnější LED podsvícení, vyšší kontrastní poměr a díky ještě širšímu barevnému prostoru P3, ve kterém je k dispozici o 25 procent víc barev než ve standardním sRGB, vynikne na obrazovce každá fotka a video ještě opravdověji. Využívá technologie IPS (in-plane switching), díky které podává jasný obraz s vynikajícími barvami prakticky z jakéhokoli úhlu. Vysoká hustota pixelů je zárukou dokonale ostrého textu a nejemnější grafiky.

      Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray


      Jediný konektor pro vše, co potřebujete
      Ačkoli využívá MacBook Pro jediný typ kabelového rozhraní a to Thunderbolt 3, můžete připojit téměř jakoukoli periferii. Má oboustranný design a umožňuje nabíjení, připojení externích disků, výstup videa s nativní podporou DisplayPort a připojení dalších USB periferií s konektorem USB Type-C. Takže k MacBooku snadno připojíte všechna zařízení, která potřebujete.


      Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray


      Příjemné maličkosti
      Zapracovalo se také na kvalitě zvuku. Stereofonní reproduktory mají vyšší hlasitost a podání basů je také mnohem mohutnější. Reproduktory se ukrývají na pravé a levé straně pod klávesnicí. Tím se plynule dostáváme k dalším vylepšením – samotná klávesnice totiž byla také přepracována a nabízí nový křídlový mechanismus druhé generace pro pohodlnější psaní s lepší odezvu. Sluší se vyzdvihnout také Force Touch trackpad, který je dvakrát větší než u předchůdce.

      Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray


      Intuitivní operační systém plný aplikací
      Operační systém macOS Sierra vám přináší opět mnoho novinek a vylepšení. Jako vždy je intuitivní, snadno se ovládá, skvěle vypadá a naplno využívá hardware vašeho Macu. Obsahuje obrovskou kolekci aplikací, se kterými můžete hned od prvního okamžiku tvořit, bavit se a pracovat. Nyní poskytuje ještě snadnější správu úložiště a propracovanější spolupráci napříč zařízeními iPad, iPhone, iPod nebo Apple Watch.

      Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 6360U 2.0 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel Iris Graphics 540 
      Displej 
      13.3" LCD WQHD s rozlišením 2560 x 1600 - lesklý 
      Operační systém 
      Mac OS High Sierra 10.13 
      Rozhraní 
      2x Thunderbolt 3 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi 
      Barva 
      šedá 

      Notebook Apple MacBook Pro 13.3" Space Gray je zařazen také v těchto kategorií: