HP ZBook Studio G5

0x

Notebook HP ZBook Studio G5 - Intel Core i7 8750H 2.2 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, nVidia Quadro P1000, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1101266
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP ZBook Studio G5
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP ZBook Studio G5

       

      Přehled produktu
      Nové zařízení HP ZBook Studio dokonale kombinuje ultratenký design a špičkový výkon. Popusťte uzdu své kreativitě díky rychlým úpravám i vykreslování a vdechněte svým myšlenkám život na notebooku HP s nejjasnějším displejem 4K UHD (dle konfigurace).

      Notebook HP s nejjasnějším displejem až 4K UHD
      Zobrazte svou práci na displeji HP DreamColor s miliardou živých barev a jasem 600 nitů. Zpracovávejte projekty náročné na barvy díky 100% pokrytí Adobe RGB, které umožňuje dosáhnout dokonalých barev při každém zobrazení.

      Vyšší výkon než kdykoli dříve
      Dosáhněte ultravysokého výkonu díky nejnovějším procesorům Intel® Core™ i7 a 64GB paměti (dle konfigurace). Zpracovávejte fotorealistické obrazy s certifikovanou grafikou NVIDIA® Quadro® P1000, která byla optimalizována tak, aby zajistila stabilitu a špičkový výkon při využití profesionálních aplikací.

       HP ZBook Studio G5

      Nejzabezpečenější mobilní pracovní stanice HP
      Chraňte svou práci pomocí špičkových bezpečnostních funkcí. Aktivujte pouhým stisknutím tlačítka filtr ochrany soukromí HP Sure View, který chrání před vizuálními útoky, a konfiguraci RAID 1 , která udržuje záložní kopii veškerých vašich souborů pro případ potřeby.

      Procesory Intel® Core™ 7 8. generace
      Provádějte více akcí současně díky nové generaci 6jádrových procesorů Intel® Core™ i7 nebo, které hravě zvládají komplexní aplikace s několika vlákny jako Adobe Premier Pro.

      Grafická karta NVIDIA® Quadro® 3D
      Upravujte bez obtíží design a vykreslujte soubory s několika vrstvami díky certifikované grafice NVIDIA® Quadro® P1000, která byla optimalizována tak, aby zajistila stabilitu a výkon při využití profesionálních aplikací.

       HP ZBook Studio G5

      Bleskově rychlé úložiště
      Tvořte bez omezení. Ukládejte a otvírejte velké soubory lokálně díky až 1TB místnímu úložišti NVMe (dle konfigurace), které je až 21x rychlejší než standardní disk HDD a 6x rychlejší než disk SSD SATA.

      Konfigurace s velkou pamětí
      Dosáhněte pozoruhodného výkonu v reálném čase při současném spuštění více aplikací díky až 64GB paměti RAM (dle konfigurace).

      Rychlé nabíjení a dlouhá výdrž baterie
      Maximalizujte produktivitu i na cestách díky baterii s výdrží až 16 hodin. Nabíjejte mimořádnou rychlostí, kdykoli je třeba (50 % během pouhých 45 minut).

      HP ZBook Studio G5

      Malý, ale výkonný
      Vydejte se kamkoli s tímto výkonným notebookem, který váží pouze 2.1 kg. Pořiďte si plnohodnotnou podsvícenou klávesnici odolnou vůči lehčímu polití a pracujte na cestách bez starostí.

      15,6" volitelný dotykový displej
      Vezměte si práci do terénu díky antireflexnímu displeji a integrovanému snímači okolního světla, který sníží nebo zvýší jas podle okolního prostředí.

      Bezproblémová spolupráce díky zvuku Bang & Olufsen
      Hostujte virtuální schůzky díky klávesnici HP Collaboration, prostorovému mikrofonu HP a volitelné webkameře. Užívejte si špičkového zvuku ze 4 reproduktorů vyladěných od společnosti Bang & Olufsen se samostatným zesilovačem.

      HP ZBook Studio G5

      Více portů pro maximální produktivitu
      Využívejte vysokých rychlostí přenosu a nahrávání díky dvěma portům Thunderbolt™ 3. Mějte veškerá zařízení a periferní zařízení připojená přes 2 porty USB 3.0, 1 port HDMI a 1 port pro karty SD.

      Prvotřídní spolehlivost
      Vezměte si práci kamkoli s vědomím, že počítač HP ZBook Studio byl navržen tak, aby ustál nepřetržitou zátěž a prošel 14 důslednými testy podle vojenských norem, včetně odolnosti vůči nárazům, pádům a prachu.

      Dokovací stanice HP Thunderbolt™ Gen 2
      Inovativní dokovací řešení, které promění notebook na stolní počítač. Připojte dva displeje 4K UHD, nabíjejte zařízení, vyřizujte konferenční hovory a využívejte rychlý přenos dat.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8750H 2.2 GHz Coffee Lake 
      Operační paměť 
      16384 MB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro P1000 4096 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      šedá