22" LCD LG Flatron L227WT-PF

0x

Monitor 22" LCD LG Flatron L227WT-PF - 22 palců 1680 x 1050 px TN

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:LG
Kód:1100415
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 22" LCD LG Flatron L227WT-PF
      Fotografie má ilustrativní charakter.


      22" LCD LG Flatron L227WT-PF

      Když barvy ožijí
      LG Flatron L227WT-PF je elegantní a rychlý. Skvěle se hodí pro domácí kanceláře. Zobrazovací jednotka používá antireflexní sklo, které minimalizuje odlesky světla. Velmi nízká doba odezvy na úrovni 2ms, výborné pozorovací úhly, nízká ekologická zátěž (typická spotřeba 45W) a hlavně exkluzivní provedení v černém piano laku s modrou podsvětlovací diodou (tu lze zcela vypnout).

      DFC (Digital Fine Contrast) technologie
      O co nejlepší podání černé se stará technologie DFC, která pomocí skalárního čipu vyhodnocuje úroveň nasycenosti obrazu světlými a tmavými tóny a dynamicky tomu přizpůsobuje výsledný kontrastní poměr. Ten pak dosahuje hodnoty 10000:1. S LG Flatron barvy doslova vyskočí z obrazovky.

       22" LCD LG Flatron L227WT-PF

      Flatron f-Engine
      První čip na světě, který vylepšuje obraz a je umístěný přímo v LCD. Využívá technologii DAFI, která obsahuje funkci RCM (správu přirozených barev) pro zobrazení živých, přirozených barev a funkci ACE (vylepšování kontrastu a adaptivních barev) zlepšující jas a kontrast. Tato technologie je ideální pro zobrazování pohybu v televizi, filmech, hrách a animacích.

      Všestranný a užitečný
      Výčet technologií završuje funkce eZ zooming, pracující na principu změny rozlišení o jeden stupeň níž, pro uživatele, kteří se potřebují zorientovat ve velmi malém textu nebo pro ty, kteří mají potíže se zrakem.

       

      Parametry a specifikace

      Displej 
      22" LCD WSXGA+ s rozlišením 1680 x 1050 
      Rozhraní 
      DVI, VGA 
      Barva 
      stříbrná 

      Monitor 22" LCD LG Flatron L227WT-PF je zařazen také v těchto kategorií: