Lenovo Yoga 720-13IKB Grey

0x

Notebook Lenovo Yoga 720-13IKB Grey - Intel Core i7 8550U 1.8 GHz, 8 GB, 512 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 13.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1100027
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo Yoga 720-13IKB Grey
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       

      Lenovo Yoga 720-13IKB Grey

      SNADNÁ PŘENOSNOST A SKVĚLÝ VÝKON
      Dokončete úkoly i na cestách s YOGA 720 (13"). S hmotností pouhých 1,3 kg disponuje toto stylové, kompaktní zařízení YOGA 720 výkonným zpracováním, špičkovými porty a pohodlným a bezpečným přihlášením pomocí čtečky otisků prstů. Budete si moci vychutnat ohromující vizuální efekty, zvuk a obraz rozlišením Full HD a prémiové vylepšené reproduktory. Ať už si prohlížíte web, přehráváte film nebo pracujete, Lenovo™ YOGA™ 720 se vám maximálně přizpůsobí.

       

      Snadno přenosný
      YOGA 720 je jedním z nejlehčích 13“ 2v1 na trhu měřící jen 14,3 mm a vážící pouze 1,3 kg. Kamkoli vás život zavede, YOGA 720 tam bude s vámi. Tři okraje displeje s tenkým rámem maximalizují sledovací úhel. Sledujte film nebo uskutečněte videochat s přáteli z jiného kontinentu. Uvidíte všechno tak jasně, že vám bude připadat, že jste opravdu s nimi.

      Elegance a všestrannost
      Díky elegantnímu hliníkovému povrchu v barevném provedení šedá bude YOGA 720 vždy vyhovovat vašemu stylu. Díky pantu otočnému o 360° se vám YOGA 720 maximálně přizpůsobí, a vy tak budete moci snadno prohlížet web v režimu tabletu, dokončit projekty v režimu notebook nebo přejít do režimu stan, když chcete přehrát film, a mnohem více.

      Lenovo Yoga 720-13IKB Grey

      Výdrž baterie, která s vámi udrží krok
      Ať už přebíháte z jedné schůzky na druhou nebo pracujete v kavárně, máte k dispozici dostatek výdrže baterie. YOGA 720 přichází s portem USB 3.0 s nabíjením always-on, což znamená, že můžete nabíjet různá zařízení, i když je notebook vypnutý. Nikdy nebudete muset hledat zásuvku.

      Uslyšíte vše díky čistému a kvalitnímu zvuku
      Se stereo reproduktory JBL a s technologií Dolby® Audio Premium™ si vychutnáte pohlcující prostorový zvuk. Ať už si pouštíte oblíbený playlist, nebo provádíte konferenční hovor, uslyšíte každý detail při jakékoliv hlasitosti.

      Lenovo Yoga 720-13IKB Grey

      Zvyšte svou produktivitu
      Využijte co nejvíce svého času a energie, a to s procesory Intel® Core™ i7 (dle konfigurace) a úložištěm až 1 TB PCIe SSD (dle konfigurace). Spouštějte aplikace a přenášejte soubory rychleji. SSD úložiště je nejen tiché, ale i odolné, a přizpůsobí se tak vašemu životnímu stylu.

      Zjednodušte si život s Windows 10 Home
      Windows 10 Home kombinuje to nejlepší z Windows se zcela novými funkcemi. Když narazíte na problém, zeptejte se našeho digitálního asistenta Cortana. Spolehněte se na nás.

      Lenovo Yoga 720-13IKB Grey

      Všestranné připojení s Thunderbolt™ a USB porty
      YOGA 720 je vybaven dvěma USB porty typu C, z nichž jeden nabízí podporu revoluční technologie Thunderbolt, která poskytuje bleskově rychlé připojení a pohodlí, ať už nabíjíte, přenášíte soubory nebo chcete připojit obrazovku k většímu displeji.

      Skvělé zabezpečení pomocí otisku prstu
      Přihlaste se k YOGA 720 okamžitě a bezpečně pomocí čtečky otisku prstu a zapomeňte na zadávání hesla. A s podporou přístupové technologie Windows Hello budete schopni bezpečně nakupovat u vybraných prodejců jedním dotykem prstu.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8550U 1.8 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      13.3" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      šedá