Toshiba Satellite Radius P55W-C5316

0x

Notebook Toshiba Satellite Radius P55W-C5316 - Intel Core i7 6500U 2.5 GHz, 12 GB, 1000 GB HDD, Intel HD Graphics 520, 15.6 palců 3840 x 2160 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:1096969
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Satellite Radius P55W-C5316
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Pět různých režimům zobrazování přizpůsobí Satellite Radius 15 každé situaci, a to jak kancelářské práci, domácí zábavě i cestování. Jeho všestrannost je umocněna použitím 4K UHD displeje, který přináší vynikající zobrazení, a to i při překlopení displeje na druhou stranu pro skutečně filmový zážitek.

      Perfektní obraz i zvuk
      Všestranný Satellite Radius 15, konvertibilní 15,6palcové (31,75 cm) zařízení s 4K UHD displejem nabízí výjimečně kvalitní obraz. Díky funkci Toshiba Chroma TuneTM si mohou uživatelé zvolit barevný profil podle momentálního využití zařízení. Technologie IPS pak zajišťuje široký pozorovací úhel. Satellite Radius 15 je zařízení s širokým využitím.

      Perfektní audio obstarávají zabudované reproduktory harman kardon®, vyladěné systémem DTS Studio SoundTM, které přinášejí čistý a přirozený zvuk při sledování filmů i poslechu hudby. Zásluhou bezdrátové technologie Bluetooth® Link je možné reproduktory využít také pro přehrávání hudby z vašeho smartphonu nebo tabletu.

       

      Nekompromisní výkon
      Satellite Radius 15 je poháněn procesory až 6. generace Intel® CoreTM i7 (dle konfigurace). Ty zajišťují maximální výkon, rychlé zpracování náročnější grafiky, plynulé přehrávání videa a efektivní využití funkcí Windows 10. Kombinace vysokorychlostního SSD disku  (dle konfigurace) a s až 16 GB RAM (dle konfigurace) paměti přináší plynulý chod zařízení i při práci s řadou spuštěných aplikací. 

       

      To nejlepší z Windows 10
      Satellite Radius 12 jako první zařízení od Toshiby využívá všech výhod Windows 10. Funkce Continuum zajišťuje plynulý přechod při přepínání mezi režimy a jednodušší přístup zajišťuje také funkce Windows Hello pro biometrické ověřování, která dokáže rozpoznat obličej pomocí zabudované HD webkamery. Satellite Radius 15 rozšiřuje řady notebooků Toshiba, které mají klávesu pro rychlý přístup k funkci Cortana. Tu je možné ovládat pomocí duálního mikrofonu, který zaručí srozumitelnost vašeho hlasu i ve ztížených podmínkách, jako jsou hlučná nebo vzdálená místa.

       

      Výjimečná flexibilita a mobilita
      Satellite Radius 15 je ideálním řešením pro všechny, kteří hledají zařízení pro maximální produktivitu a zábavu. Stane se vhodným partnerem také na cesty díky nízkému profilu (pouhých 20,1 mm) a dlouhé, až 7,5 hodinové výdrži baterie (dle konfigurace, využití a stavu baterie). Díky pantu, který dovoluje otočení displeje o 360°, se Satellite Radius přizpůsobí jakékoliv situaci. Je možné jej jednoduše přeměnit do pěti různých režimů - notebook, tablet, plocha, prezentace a publikum.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 6500U 2.5 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      12288 MB DDR3 
      Pevný disk 
      1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 520 
      Displej 
      15.6" LCD UHD s rozlišením 3 840 x 2 160 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      šedá 

      Notebook Toshiba Satellite Radius P55W-C5316 je zařazen také v těchto kategorií: