ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey

0x

Notebook ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey - Intel Atom Z3775 1.46 GHz, 2 GB, 564 GB Kombinované, Intel HD Graphics, 10.1 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1093886
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey
      Notebook ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey - Fotka 1/6Notebook ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey - Fotka 2/6Notebook ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey - Fotka 3/6Notebook ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey - Fotka 4/6Notebook ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey - Fotka 5/6Notebook ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey

      Ultrapřenosné provedení
      ASUS Transformer Book T100 je krásný a velmi snadno přenosný notebook, který lze používat rovněž jako 10,1" tablet se systémem Windows. Stačí odpojit displej a máte k dispozici tablet pro práci a zábavu na kterémkoli místě. Pokud chcete využívat výhod širokých možností připojení, pohodlné klávesnice a touchpadu podporujícího chytrá gesta, připojte displej zpět k dokovací stanici. Styl, výkon a pohodlí – Transformer Book T100 nabízí vše!


      Plnohodnotná klávesnice
      Klávesnice je praktická při připojení notebooku k většímu externímu monitoru nebo dokonce televizoru a umožňuje snadné ovládání při sdílení prezentací během pracovních jednání nebo sledování filmů s rodinou a přáteli.


      Lehký jako pírko
      Transformer Book T100 je elegantní, štíhlý a velmi lehký – při připojení k dokovací stanici měří na výšku jen 23,6 mm a váží 1,07 kg. A pokud chcete cestovat nalehko, stačí odpojit 10,1" tablet s tloušťkou jen 10,5 mm a hmotností pouhých 550 g!

      ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey

      Celodenní výdrž baterie
      Díky baterii s výdrží až 11 hodin můžete pracovat nebo hrát hry od úsvitu do soumraku. Technologie ASUS Instant On zajistí, že bude Transformer Book T100 neustále připraven k použití!

       

      IPS displej s vysokým rozlišením
      Pokud si myslíte, že víte, co znamená krása, ještě jste neviděli 10,1" kapacitní multidotykový displej notebooku Transformer Book T100. Poměr stran 16:9, HD rozlišení 1366 × 768 pixelů a technologie IPS (in-plane switching) zajišťují jasný, živý a ostrý obraz doslova z každého úhlu v rozsahu 178 stupňů!


      Úžasný obraz na velké obrazovce
      Transformer Book T100 je vybaven konektorem micro HDMI pro připojení k televizoru, abyste si mohli vychutnat obsah na velké obrazovce v úžasném Full HD rozlišení.

       

      Multidotykový panel
      Mimořádně přesná dotyková obrazovka notebooku Transformer Book T100 umožňující snadné ovládání systému Windows a aplikací vašimi prsty ihned reaguje na každý dotyk. Podpora dotyků až deseti prsty současně přináší zcela novou úroveň interaktivity!

      ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey

      Ohromující výkon
      Poznejte špičkový výkon, který nabízí nejnovější čtyřjádrový procesor Intel® Bay Trail. Díky vysokému výkonu a plynulému multitaskingu toho stihnete více za kratší dobu. Transformer Book T100 rovněž přináší mimořádný grafický výkon prostřednictvím grafických karet Intel HD, jež jsou nyní mnohem rychlejší!


      Exkluzivní zvuková technologie SonicMaster a stereo reproduktory
      Transformer Book T100 je důkazem, že mobilní zařízení se nemusí vyznačovat nekvalitním zvukem. Exkluzivní zvuková technologie ASUS SonicMaster spolu s výkonnými stereofonními reproduktory přináší křišťálově čistý zvukový výstup s hlubšími a bohatšími basy. Vychutnejte si jedinečné poslechové zážitky – kdekoli!


      Dvoupásmové rozhraní Wi-Fi
      Dvoupásmové rozhraní Wi-Fi notebooku Transformer Book T100 s integrovanou podporou pásem 2,4 GHz i 5 GHz umožňuje připojení ke všem vašim zařízením. 5GHz pásmo zaručuje nejvyšší rychlosti a nejnižší rušení, 2,4GHz pásmo zajišťuje maximální kompatibilitu!

      ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey

      Špičkový design a moderní provedení
      Transformer Book T100 je nejen stylové, ale také odolné zařízení. Ikonický vzor se soustřednými kruhy od společnosti ASUS vypadá naprosto úžasně a upoutá pozornost celého okolí — a speciálně vytvořené materiály jsou zárukou toho, že na tom čas nic nezmění!


      Špičkový design a moderní provedení
      Jednodílný pant notebooku Transformer Book T100 z nerezové oceli kombinuje moderní styl s vysokou odolností. Úzké provedení dodává nádech elegance a zaručuje, že tablet a klávesnice zůstanou pevně připojeny!


      Špičkový design a moderní provedení
      Kovové provedení dodává notebooku poutavý vzhled. I přes svůj výjimečně tenký design nabízí notebook Transformer Book T100 klávesy s plným zdvihem 1,9 mm zaručujícím maximální pohodlí při psaní!

      ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey

      Využívejte Transformer Book T100 kdekoli

      Ve škole…
      Díky vestavěnému 1,2Mpx fotoaparátu notebooku Transformer Book T100 můžete být v kontaktu s ostatními prostřednictvím sociálních médií nebo jej můžete využít ke své školní práci.


      Při neformálním setkání...
      Transformer Book T100 je tak štíhlý a lehký, že si jej můžete vzít kamkoli s sebou. Vždy budete připraveni na práci i zábavu – i při odpočinku u kávy.


      Na cestách...
      Dnešní svět je mobilní, proto vám Transformer Book T100 se svou nízkou hmotností, kompaktními rozměry, odnímatelnou klávesnicí a jasným displejem se zářivými barvami umožňuje pracovat v libovolnou dobu na libovolném místě – a libovolným způsobem.


      V kanceláři…
      S notebookem Transformer Book T100 můžete opustit kancelář, kdykoli budete potřebovat. Jestliže se chcete vzdálit od pracovního stolu, stačí odpojit tablet a můžete pracovat i za chůze.


      Nebo sdílejte zábavu v domácnosti...
      Všichni milují sdílení, proto Transformer Book T100 nabízí vestavěnou technologii Miracast®, která dokáže bezdrátově odesílat váš oblíbený obsah přímo na velkou obrazovku. Můžete zobrazit fotografie všem přítomným osobám, streamovat filmy ve Full HD rozlišení nebo dokonce používat tablet jako herní ovladač!

      ASUS Transformer Book T100TAM-DK014B Grey

       

      https://data.gigacomputer.cz/b_kategorie.png

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Atom Z3775 1.46 GHz 
      Operační paměť 
      2048 MB DDR3 
      Pevný disk 
      64 GB SSD + 500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      10.1" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi 
      Konvertibilita 
      Oddělitelný 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení