Lenovo Yoga 720-15IKB Mineral Grey

0x

Notebook Lenovo Yoga 720-15IKB Mineral Grey - Intel Core i7 7700HQ 2.80 GHz, 8 GB, 512 GB SSD, nVidia GeForce GTX 1050, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1092658
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo Yoga 720-15IKB Mineral Grey
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      VÝKONNÉ ZAŘÍZENÍ 2V1
      YOGA 720 15 působivě kombinuje výkonné zpracování a grafiku s nejnovějšími funkcemi, a je tak ideálním společníkem pro dynamický životní styl. Ponořte se do ostrého a zářivého zobrazení v rozlišení až 4K nebo buďte kreativní díky volitelnému aktivnímu peru Lenovo. Ať už potřebujete cokoliv, můžete dělat více úkolů najednou s naprostou lehkostí.

      Produktivita, která vás nezklame
      YOGA 720 přináší bezprecedentní výkon na 15“ konvertibilním zařízení. Díky nejnovějším procesorům Intel úložišti PCIe SSD s pamětí až 1 TB (dle konfigurace) si užijete rychlé spouštění systému a rychlejší přenos dat. A s vestavěnou pamětí 8 GB a celkovou pamětí až 16 GB budete moci používat více aplikací, velké programy a soubory bez zpomalování.

      Zjednodušte si život s Windows 10 Home
      Windows 10 Home kombinuje to nejlepší z Windows se zcela novými funkcemi. Potřebujete doporučení na restauraci? Zeptejte se našeho digitálního asistenta Cortana. Spolehněte se na nás.

       

      Grafika příští generace
      YOGA 720 přináší ohromující vizualizaci díky volitelné špičkové dedikované grafické kartě GTX1050 (dle konfigurace). Renderujte více videí, hrajte náročné počítačové hry, upravujte fotografie nebo dělejte vše najednou. Nikdy nebudete pozadu.

      Výjimečný styl a flexibilita
      YOGA 720 disponuje moderním designem ve stříbrné nebo šedé barvě, který upoutá pozornost vašeho okolí. Je pouhých 19mm tenký, a je tak skvělým doplňkem k aktivnímu životnímu stylu. A je víc než jen obyčejný notebook: YOGA 720 disponuje pantem otočným o 360°, takže ho snadno změníte do režimu tablet pro čtení na cestách, do režimu stan pro streamování videí a ještě víc. S takovou flexibilitou pocítíte rozdíl a více si užijete způsoby, jak pracovat a bavit se.

       

      Úžasná kvalita zvuku
      Vychutnejte si oblíbený seznam písniček nebo si užijte kvalitní konferenční hovor. Reproduktory s technologií Dolby Audio Premium dynamicky přizpůsobí zvuk a přinášejí vylepšené basy a jakoukoliv hlasitost bez zkreslení. Můžete se spolehnout na bohatý a pohlcující zvuk.

      Všestranné připojení s Thunderbolt™ a USB porty
      YOGA 720 je vybaven USB portem typu C s podporou revoluční technologie Thunderbolt, která poskytuje bleskově rychlé připojení a pohodlí, ať už nabíjíte, přenášíte soubory nebo chcete připojit obrazovku k většímu displeji.

       

      Vylepšené zabezpečení se čtečkou otisku prstu
      Přihlaste se k YOGA 720’ okamžitě a bezpečně pomocí naší čtečky otisku prstu a zapomeňte na zadávání hesla. A s podporou přístupové technologie Windows Hello budete schopni bezpečně nakupovat u vybraných prodejců jedním dotykem prstu.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 7700HQ 2.80 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      NVIDIA GeForce GTX1050 4096 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      šedá