NON PC Osborne SFF

0x

Počítač NON PC Osborne SFF - Intel Core i3 2120 3.3 GHz, 4 GB, 250 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 2000, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:NON
Kód:1092571
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač NON PC Osborne SFF
      Počítač NON PC Osborne SFF - Fotka 1/6Počítač NON PC Osborne SFF - Fotka 2/6Počítač NON PC Osborne SFF - Fotka 3/6Počítač NON PC Osborne SFF - Fotka 4/6Počítač NON PC Osborne SFF - Fotka 5/6Počítač NON PC Osborne SFF - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       Počítače jsou připraveny na všechny kancelářské práce, jako je práce s Microsoft Office, účetní software nebo práce na internetu, vše spolehlivě a efektivně. Vynikající, spolehlivý a hlavně dostatečně výkonný stolní počítač v provedení tower pro možné další rozšíření. Hodí se pro veškeré kancelářské práce, internet i hraní nenáročných her.

      Základem je dvoujárdrový procesor Intel® Core™ i3 2120 s frekvencí 3.3 GHz. Tomu zdatně sekunduje operační paměť 4096 MB typu DDR3. Pro ukládání dat je připraven pevný disk s kapacitou 250 GB. O grafické zobrazování se stará grafický čip Intel(R) HD Graphics, který nabízí dostatek výkonu pro běžnou práci, multimédia či hraní méně náročných her.

      Pro připojení externích zařízení můžete využít celkem 8 portů USB. Není ted problém připojit klávesnici, myš, tiskárnu, mobilní telefon, přenosný disk apod. Určitě oceníte optickou mechaniku DVD-RW.

      Na počítači je předinstalován operační systém Microsoft Windows 7 Professional.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 2120 3.3 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      250 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 2000 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      8xUSB 2.0, DVI, VGA, COM, LAN 
      Velikost 
      Desktop