HP Compaq 8200 Elite CMT

37x

Počítač HP Compaq 8200 Elite CMT - Intel Core i5 2400 3.1 GHz, 8192 GB, 500 GB HDD, Bez mechaniky, Intel HD Graphics 2000, Windows 7 Professional x64

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1092459
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Compaq 8200 Elite CMT
      Počítač HP Compaq 8200 Elite CMT - Fotka 1/6Počítač HP Compaq 8200 Elite CMT - Fotka 2/6Počítač HP Compaq 8200 Elite CMT - Fotka 3/6Počítač HP Compaq 8200 Elite CMT - Fotka 4/6Počítač HP Compaq 8200 Elite CMT - Fotka 5/6Počítač HP Compaq 8200 Elite CMT - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Počítače řady HP Compaq 8200 Elite jsou spojením nejnovější počítačové technologie s designem HP a specifickými programy a službami určenými pro firmy, včetně stabilních a dlouhých životních cyklů a řešení zabezpečení a vzdálené správy. Výsledkem je naše zatím nejvýkonnější řada firemních počítačů.



      Špičková počítačová technologie pro firemní sektor

      • Díky nejnovějším inovacím v kombinaci s technickou dokonalostí produktů HP a vylepšeným systém BIOS jsou počítače řady HP Compaq 8200 Elite tou správnou volbou pro vaše podnikání dnes i v budoucnosti.
      • Jsou vybaveny procesory Intel® Core™ vPro™ druhé generace a nabízí hardwarová řešení pro vzdálenou správu, která umožňují dosáhnout stabilní, bezpečné a spolehlivé IT infrastruktury.
      • Sestavte si svůj počítač s datovými disky a zařízeními standardními v oboru, včetně čtečky paměťových karet až pro 22 formátů. Počítače pro svou firmu můžete vybavit také samostatnou grafickou kartou či adaptérem pro práci s bezdrátovými sítěmi.
      • Počítače jsou dodávány se softwarem HP ProtectTools™ Security Suite, který pomáhá zajistit ochranu počítače a zajišťuje, aby počítač nebyl snadným terčem uživatelů se zlými úmysly. HP ProtectTools™ je flexibilní řešení, které vám umožní implementovat pouze moduly, které splňují vaše bezpečnostní požadavky.


      Efektivní počítačové technologie šetrné k životnímu prostředí

      • Společnost HP navrhla tento produkt s materiály bez bromovaných zpomalovačů hoření (BFR) a polyvinylchloridu (PVC), takže jeho pořízení je ekologicky odpovědným krokem.
      • S modely ENERGY STAR® certifikovanými jako EPEAT® Gold dokážete snížit dopad na životní prostředí a pomůžete snížit provozní náklady.
      • Nastavení napájení počítače lze snadno optimalizovat pomocí exkluzivní aplikace HP Power Assistant. Díky počítačům řady HP Elite získáte kontrolu nad možnostmi efektivní spotřeby energie.


      Stabilní a praktický design

      • Počítače řady HP Elite se dodávají v takovém provedení, aby zabíraly co nejméně pracovního prostoru a zároveň splňovaly požadavky na výkon. 
      • Pro potřeby firem jsme z důvodu praktičnosti umístili konektory pro zvukový vstup a výstup a také porty USB na přední panel. Podle potřeby lze připojit dva externí monitory ke konektorům VGA a DisplayPort, díky čemuž budete moci pracovat produktivněji.
      • Pokud budete počítačovou infrastrukturu nasazovat v průběhu delšího časového období, je dobré vědět, že budete schopni využít stejné skříně i při upgradech počítačové infrastruktury. Můžete počítat minimálně s 15měsíční dostupností řady HP Compaq 8200 Elite.
      • Pro počítače je zajišťována podpora pomocí služeb HP Services zahrnující standardní záruky zaměřené na firemní použití. Se standardní omezenou zárukou HP získáte rychlou a flexibilní podporu pro včasné řešení problémů včetně servisu u zákazníka.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 2400 3.1 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 2000 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      10xUSB 2.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Velikost 
      Mini Tower