Asus X302LA-FN199T

0x

Notebook Asus X302LA-FN199T - Intel Core i3 5005U 2.0 GHz, 4 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 5500, 13.3 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1091793
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Asus X302LA-FN199T
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Funkcemi nabitý notebook pro každodenní použití
      Notebooky ASUS řady X jsou všestranné počítače pro práci i zábavu. Jsou určeny všem uživatelům, kteří si potrpí na vytříbený styl a rádi se stávají středem pozornosti. Dostupné jsou s procesory Intel nebo AMD (dle konfigurace). Řada X využívá technologii ASUS SonicMaster, která je zárukou vysoce kvalitního zvuku. Počítač navíc můžete probudit z režimu spánku během pouhých dvou sekund, takže bude vždy připraven k použití. O rychlý přenos dat se pak postará extrémně rychlé rozhraní USB 3.0.

       

      Kvalitní notebook s prémiovým designem
      Pořídit si cenově dostupný notebook automaticky neznamená smířit se s naprostým základem. Notebooky řady X vám poskytnou vše, co od počítače této třídy očekáváte – navíc v kvalitním provedení a s prémiovým designem. Tento počítač zvládne všechny běžné úlohy a beze zbytku splní vaše potřeby.

       

      Když na detailech záleží
      Notebooky ASUS řady X jsou dostupné v různých povrchových úpravách a barvách, takže budete mít příležitost vyjádřit svůj osobitý styl. Špičkovým designem však výčet jejich předností teprve začíná. Řada X totiž nabízí všechny potřebné funkce a rozhraní, které oceníte při každodenní práci s počítačem. Víme, že na detailech záleží.

       

      Pro práci i zábavu
      Notebooky ASUS řady X využívají procesory Intel® nebo AMD® (dle konfigurace), které zajišťují plynulý chod a rychlou odezvu. Díky vysokému výkonu podpořenému kvalitní grafickou kartou a vyspělým integrovaným řadičem paměti jsou notebooky řady X ideální volbou pro každodenní práci s počítačem nebo sledování filmů či videa. Řada X si se všemi těmito činnostmi hravě poradí. V kompaktním provedení získáte vše, co potřebujete k pohodlné práci či zábavě. Navíc můžete provádět více úloh současně.

       

      Špičkový grafický výkon
      Notebooky ASUS řady X jsou vybaveny samostatnou grafickou kartou NVIDIA® GeForce (dle konfigurace) nabízející dostatečný grafický výkon pro úpravu fotografií a videa nebo hraní nejnovějších her.

       

      Různé režimy pro různé situace
      Technologie ASUS Splendid vám nabízí čtyři různé režimy nastavení videa, s nimiž bude veškerý obsah na obrazovce vypadat skvěle. Tyto režimy vylepšují obraz a přinášejí pestřejší a sytější barvy a úžasné vizuální efekty při sledování videa a filmů i prohlížení fotografií.

      Barvy jako živé – díky technologii ASUS Splendid
      Exkluzivní technologie ASUS Splendid vyvinutá týmem ASUS Golden Eye zajistí přesné barvy a optimální teplotu barev. Díky preciznímu nastavení displeje a parametrů zobrazení se můžete těšit na věrné a syté barvy.

       

      Notebook s rychlostí smartphonu
      ASUS řady X je notebook s odezvou smartphonu. Z režimu spánku jej probudíte během pouhých 2 sekund, takže můžete prakticky okamžitě začít surfovat na internetu nebo pracovat s dokumenty.
      Notebooky řady X navíc nabízejí různé optimalizované režimy napájení, které prodlužují výdrž na baterii. V pohotovostním režimu notebook vydrží neuvěřitelné dva týdny! Přitom se nemusíte bát, že byste přišli o svá data. Jakmile úroveň nabití baterie klesne pod 5 %, všechna data se automaticky uloží na pevný disk

       

      Široké možnosti připojení
      Notebooky ASUS řady X jsou vybaveny porty USB 3.0, HDMI a VGA, čtečkou karet 3v1 podporující formáty SD/SDHC/SDXC a dalšími možnostmi připojení. Díky tomu jsou kompatibilní s pestrou škálou zařízení a periferií.

       

      USB 3.0 pro extrémně rychlé přenosy dat
      Rozhraní USB 3.0 umožňuje až desetkrát rychlejší přenosy dat než USB 2.0. Můžete ho tak využít k bleskurychlému ukládání fotografií, hudby či velkých videosouborů. Například zkopírování 25GB filmu v Blu-ray kvalitě zabere pouhých 70 sekund.

       

      Výstup přes HDMI v rozlišení Full HD 1080p
      Kromě standardního portu VGA jsou notebooky ASUS řady X vybaveny také konektorem HDMI umožňujícím zobrazit obsah až v rozlišení Full HD 1080p.

       

      Impozantní a čistý zvuk
      Většina notebooků je vybavena pouze integrovanými reproduktory. To má často za následek, že zvuk vychází z jediného zdroje a ztrácí svůj charakter. Notebooky ASUS řady X díky technologii ASUS SonicMaster a nástroji ASUS AudioWizard nabízejí vysoce kvalitní zvuk. Nechejte se unést všesměrovým zvukem modelů řady X – vychutnejte si hudbu přesně tak, jak to její tvůrce zamýšlel.

       

      Technologie SonicMaster pro hardwarovou i softwarovou optimalizaci
      Technologie SonicMaster využívá speciální hardware a software, díky nimž poskytuje ten nejlepší zvuk, jakého lze u notebooku dosáhnout. Profesionální kodek je zárukou precizního zvuku, optimalizovaný zesilovač umožňuje dosáhnout vyšších hlasitostí a větší reproduktory a rezonanční komory nabízejí plný zvuk s výraznou basovou složkou. Díky dalšímu zpracování signálu můžete vyladit hardware, filtrovat rušení a zvýšit celkovou čistotu zvuku. Řada X vám nabízí zvuk, jaký nemá u podobných zařízení konkurenci.

       

      Nástroj AudioWizard s pěti předvolbami
      AudioWizard je softwarový nástroj pro úpravu zvuku, který nabízí hned pět přednastavených režimů. Vzhledem k tomu, že tento nástroj pochází z dílny týmu ASUS Golden Ear, můžete se těšit na věrnou reprodukci při poslechu hudby, sledování filmů i hraní her. Speciálně vyvinuté rozhraní je velmi intuitivní – své oblíbené nastavení zvolíte pouhým kliknutím a hned máte k dispozici plně optimalizovaný zvuk.

       

      Precizní psaní a pohodlné ovládání
      Ovládání notebooků ASUS řady X pomocí touchpadu je mnohem intuitivnější. Při vývoji tohoto touchpadu jsme využili exkluzivní technologii, která se uplatňuje především u dotykových displejů smartphonů. Touchpad je díky tomu velmi citlivý a neuvěřitelně přesný.

       

      Smart Gesture – snadné multidotykové ovládání
      Notebooky ASUS řady X jsou vybaveny multidotykovým touchpadem s technologií ASUS Smart Gesture, se kterou bude ovládání prsty přirozenější a intuitivnější.

      Technologie Smart Gesture podporuje celou řadu dotykových gest jako například posouvání, klepnutí nebo přiblížení a oddálení pomocí prstů, díky kterým budete moci využít všechny funkce dotykového ovládání systému Windows 10.

       

      Ergonomická klávesnice
      Chiclet klávesnice plné velikosti je osazena klávesami se zdvihem 1,6 mm a jistým chodem. Psaní tak bude jistější a pohodlnější.

       

      Odolná klávesnice plné velikosti s výdrží až 10 miliónů úhozů
      Tato ergonomická klávesnice se vyznačuje lepší odezvou – její klávesy totiž byly navrženy tak, aby měly optimální zdvih a citlivost. To znamená maximální pohodlí a minimální únavu i při několikahodinovém používání klávesnice.
      Společnost ASUS podrobuje své klávesnice přísným testům. Ty jsou zárukou, že klávesnice notebooků řady X vydrží až neuvěřitelných 10 miliónů úhozů.

       

      Příjemně chladná opěrka dlaní
      Notebooky ASUS se vyznačují unikátní vnitřní konstrukcí, která eliminuje problémy s nadměrným zahříváním opěrky dlaní.
      Technologie ASUS IceCool udržuje teplotu opěrky v rozmezí 28 °C až 35 °C, což je výrazně méně než teplota lidského těla, takže psaní pro vás bude zase o něco příjemnější.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 5005U 2.0 GHz Broadwell 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 5500 
      Displej 
      13.3" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá