Apple iPhone 7 Plus 256GB Black

0x

Mobilní telefon Apple iPhone 7 Plus 256GB Black - Apple A10 Fusion 2.34 GHz, 3 GB, 256 GB, 5.5 palců, 1920 x 1080 px, Dotykový, Apple iOS 13.5, 188 g, 2900 mAh

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1089919
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Mobilní telefon Apple iPhone 7 Plus 256GB Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Apple iPhone 7 Plus 256GB Black


      Apple iPhone 7 Plus

      iPhone 7 Plus je zase lepší než jeho předchůdci. Má nové, vylepšené fotoaparáty. Nejvyšší výkon i výdrž ze všech iPhonů. Pohltí vás stereoreproduktory. Láká na ten nejjasnější a nejbarevnější displej mezi iPhony. Skvěle vypadá a odolá stříkající vodě. Je špičkový.

      Apple iPhone 7 Plus 256GB Black

      Design: Vyvolá obdiv a poradí si s vodou

      iPhone 7 Plus je překrásný a ještě dokonalejší než předchozí modely. Tělo je vyrobené z velmi tvrdého hliníku řady 7000 a nabízí odolnost proti postříkání a vodě dle certifikace IP67. Vylitý čaj ani prašné prostředí už nejsou problém. Hlavní ovládací tlačítko vám nyní porozumí – je citlivé na tlak a nabízí přizpůsobitelnou haptickou odezvu. Snímač Touch ID k odemykání pomocí otisku prstu je rychlejší a vyspělejší než kdy dřív. Bezešvé zaoblení je nesmírně elegantní, zpracování telefonu i design jsou na té nejvyšší úrovni.

       

      Apple iPhone 7 Plus 256GB Black

      Fotoaparát: Budiž světelnost

      Foťák v iPhonu byl vždycky špičkový, a iPhone 7 Plus je ještě pokročilejší. Připravte se na stabilizaci obrazu, clonu ƒ/1,8, která propustí až o 50 % více světla než na iPhonu 6s, a šestičlenný objektiv. Díky tomu si fotoaparát lépe poradí i se slabým světlem. Živější jsou i fotky Live Photos. Čtyři inteligentní LEDky svítí o 50 procent silněji než na iPhonu 6s. Blesk se přizpůsobuje barevné teplotě prostředí, a pomáhá tak dosahovat ostřejších, lépe nasvícených fotek. 12Mpx fotoaparát zvládá pořizovat videa v rozlišení 4K, časosběrné snímky a zpomalené záběry ve Full HD i HD. Optická stabilizace a clona zajistí vašim snímkům mimořádnou kvalitu. A co selfies? Přední kamerka FaceTime HD má teď vyšší rozlišení, široký rozsah barev a vylepšený přední blesk Retina Flash, který se přizpůsobuje okolnímu osvětlení, aby pleťové tóny vypadaly přirozeněji.

       

      Apple iPhone 7 Plus 256GB Black

      Dvojitý fotoaparát

      iPhone 7 Plus jde ale ještě dál a nabízí fotoaparáty dva. 12Mpx foťák z menšího iPhonu 7 doplňuje druhý 12Mpx fotoaparát s teleobjektivem, který pořídí kvalitní záběry i na dálku. Díky sestavě dvou kamer navíc iPhone 7 Plus nabízí dvojnásobný optický zoom.

      Apple iPhone 7 Plus 256GB Black

      Retina HD displej: Barevnější a jasnější

      Pro vás jen to nejlepší. iPhone 7 Plus s úhlopříčkou 5,5" a rozlišením 1920×1080 px používá stejný barevný prostor jako digitální kina. Barvy jsou jasnější, živější, ale také věrnější. Displej iPhonu 7 Plus navíc není jen neživé sklo – pomocí hmatové odezvy reaguje na přítlak. S telefonem tak pracujete nejen dotykem, ale opravdu do hloubky.

      Apple iPhone 7 Plus 256GB Black

      Vyšší výkon, vyšší výdrž, vyšší kapacita paměti

      Nový čtyřjádrový čip A10 Fusion má dvě vysoce výkonná jádra a dvě úsporná jádra. Oproti iPhonu 6 může být až dvakrát rychlejší, ale úsporným jádrům stačí jen pětina energie. Co to znamená? Proti předchozí generaci o dvě hodiny výdrže navíc. Zvětšení výkonu a výdrže pak provází ještě navýšení kapacity interní paměti. Aplikace, data, multimédia… Na všechno máte dost místa.

       

      Apple iPhone 7 Plus 256GB Black

      Kvalitní zvuk ve stereu

      Poprvé je nový iPhone vybavený stereoreproduktory. To znamená větší dynamický rozsah a dvakrát silnější výstup, než měl iPhone 6S.

      Obsah balení:
      Mobilní telefon
      Kompatibilní nabíjecí adaptér
      Nabíjecí a datový kabel

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A10 Fusion 2.34 GHz 
      Operační paměť 
      3 GB 
      Vnitřní paměť 
      256 GB
      Displej 
      5.5" LCD s rozlišením 1920 x 1080 
      Operační systém 
      iOS 13.5 
      Rozhraní 
      bez konektoru 
      Výbava 
      Blesk, Bluetooth, Čelní webkamera, Fotoaparát, GPS, LTE, 3G, NFC, WiFi 
      Barva 
      černá 
      Typ SIM 
      nanoSIM 
      Hmotnost 
      188 g
      Typ karty 
      nepodporuje paměťové karty 
      Rozlišení videa 
      UHD s rozlišením 3 840 x 2 160 px
      Rozlišení fotek 
      12 Mpx
      Baterie 
      Li-Ion 2900 mAh 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      77.9 × 158.2 × 7.3 (mm)
      Hmotnost
      188 g