Lenovo ThinkPad X220 Tablet

0x

Notebook Lenovo ThinkPad X220 Tablet - Intel Core i5 2520M 2.5 GHz, 4 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 3000, 12.5 palců 1366 x 768 px, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1084296
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad X220 Tablet
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Mobilita tabletu, výkon notebooku.
      ThinkPad X220 tablet kombinuje vlastnosti a výkonnost, typickou pro legendární notebooky ThinkPad, a flexibilitu dotykového ovládání perem či prsty. Originální Windows® 7 Professional, Procesory Intel® Core™ druhé generace, rychlá grafická karta Intel HD graphics a rychlé spouštění systému i aplikací díky technologii RapidDrive zajišťují výkon a spolehlivost každému, kdo hledá profesionální, ultrapřenosný počítač na cesty, ať už se jedná o pracovníky v terénu, zdravotníky, studenty či inženýry. Jednoduše otočte propracovaný HD displej a proměňte zařízení z klasického kancelářského notebooku ve skvělý tablet pro práci v pohybu.

      Dotykový displej.
      Zapisujte si poznámky, čtěte elektronické knihy, zpracovávejte důležitá data nebo jen odesílejte emaily. Windows® 7 Professional, otočný, konvertibilní, 12.5" velký displej vám poskytne úžasnou kvalitu obrazu z jakéhokoliv úhlu díky prémiové IPS technologii. Zvolte buď vícedotykový displej, který umožňuje ovládání prsty či perem, nebo displej pro venkovní použití (zajišťuje skvělou čitelnost i za přímého slunečního světla) s nepoškrabatelným Corning® Gorilla® Glass s dotykovým ovládáním perem (dle konfigurace). Ve chvíli, kdy používáte X220t jako klasický notebook, jistě oceníte o 45% větší beztlačítkový touchpad a legendární klávesnici ThinkPad, odolnou proti polití. V každé situaci se můžete spolehnout na vysokou odolnost proti mechanickému poškození díky klasickému odolnému šasi ThinkPad, Active Protection System či upravenému a zesílenému pantu s magnetickou aretací.

      Výdrž baterie
      X220 Tablet nabízí skvělou provozní dobu na baterie. 6-článková baterie ThinkPad 52+ zajišťuje provoz po dlouhou dobu a s připojenou externí baterií ThinkPad slice battery získáte další energii navíc. S Low Power Multimedia Mode můžete navíc snadno kontrolovat spotřebu energie. Pokročilá technologie chlazení zajišťuje až o 10% nižší emise tepla a o 40% tišší chod systému, než předchozí generace, díky čemuž můžete pohodlně držet počítač v ruce či na klíně po celý den.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 2520M 2.5 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 3000 
      Displej 
      12.5" LCD HD s rozlišením 1366 x 768 - matný - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      3xUSB 2.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, 3G modem, čtečka karet 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení