Hyundai iTMC Pentino G Mini SFF

0x

Počítač Hyundai iTMC Pentino G Mini SFF - Intel Pentium G2030 3.0 GHz, 8 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Hyundai
Kód:1084208
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Hyundai iTMC Pentino G Mini SFF
      Fotografie má ilustrativní charakter.

       Hyundai iTMC Pentino G Mini SFF

      Počítač od firmy Hyundai
      Sháníte kvalitní počítačovou sestavu a nevěříte "no-name" sestavám? Nyní máte skvělou příležitost pořídit si značkovou sestavu od firmy Hyundai. Nabídne potřebný prostor pro možnosti dalšího rozšíření a stále zachová skvělé proudění vzduchu pro chlazení komponent. Tím prodlužuje jejich životnost. Společnost Hyundai Electronics je známá výrobou nejrůznějších elektronických produktů - PC, monitory, televize, audio zařízení apod., takže má spousty zkušeností v oboru.

      Vynikající stolní počítač vhodný do firmy i do domácnosti. Splňuje veškeré požadavky pro bezproblémovou práci v kanceláři a také má dostatek výkonu pro multimediální obsah. Srdcem počítače je platforma Intel, procesor nese označení G870, nabídne dvě jádra a je výrobcem nastaven na 3.0 GHz. Doplňuje jej operační paměť velikosti 8192 MB typu DDR3. Jako optická mechanika je použita DVD-RW mechanika. O grafický výkon se stará grafický čip Intel HD Graphics.

      Externí zařízení připojíte prostřednictvím šesti USB 2.0 portů K dispozici máte navíc dva rychlejší USB 3.0. Monitor můžete připojit k VGA rozhraní. Pro připojení k internetu samozřejmě nesmí chybět rychlá síťová karta. Audio vstupy a výstupy jsou rovněž samozřejmostí.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Pentium G2030 3.0 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      10xUSB 2.0, DVI, VGA, LAN 
      Velikost 
      Desktop