ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown

0x

Notebook ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown - Intel Core i5 7200U 2.5 GHz, 8 GB, 1000 GB HDD, DVD-RW, nVidia GeForce 920M, 15.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1082616
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown
      Notebook ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown - Fotka 1/6Notebook ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown - Fotka 2/6Notebook ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown - Fotka 3/6Notebook ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown - Fotka 4/6Notebook ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown - Fotka 5/6Notebook ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Špičkový zvuk. Vysoký výkon.

      Notebooky ASUS VivoBook řady X jsou navrženy tak, aby vám zprostředkovaly skutečně působivý zážitek z multimediální zábavy. Notebooky VivoBook řady X využívající procesor Intel®, herní grafickou kartu NVIDIA® GeForce® (dle konfigurace) a exkluzivní zvukovou technologii SonicMaster obsahující technologii od společnosti ICEpower® vám přinášejí fantastický obraz i zvuk, jaký jste na notebooku dosud nepoznali.

      ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown

      Atraktivní barvy. Úžasná povrchová úprava.
      Stylové notebooky ASUS řady X určené pro běžné každodenní používání jsou k dispozici v několika atraktivních barvách s texturovanými povrchovými úpravami, které zaručeně vzbudí pozornost okolí. Notebooky ASUS řady X jsou k dispozici ve stříbrné (Silver Gradient), hnědé (Chocolate Brown), modré (Aqua Blue), bílé a červené barvě a mohou se pochlubit elegantním lesklým krytem vyrobeným z prémiového hliníku s klasickým kruhovým motivem nebo efektem broušeného kovu.

      ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown

      Navrženy pro podmanivou zábavu
      Notebooky ASUS řady X jsou navrženy tak, aby vám zprostředkovaly působivý zážitek z multimediální zábavy. Exkluzivní technologie od společnosti ASUS jako například zvuková technologie SonicMaster využívající technologii od společnosti ICEpower®, technologie ASUS Splendid a technologie ASUS Tru2Life Video přinášejí dokonalý zvuk při sledování filmů i poslechu hudby.

      ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown

      Fantastický zvuk technologie ASUS SonicMaster
      Zvuková technologie ASUS SonicMaster využívající technologii od společnosti ICEpower® zajišťuje u notebooků ASUS řady X křišťálově čistý zvuk. Notebooky řady F jsou vybaveny 3W reproduktory s rezonanční komorou o objemu 24 cm3 a speciální zvukovodovou ozvučnicí (typu Transmission Line), které dodávají zvuku bohaté a hluboké basy a zvyšují srozumitelnost vokálů. Kromě toho jsou pečlivě vyladěny tak, aby přinesly čistší reprodukci mluveného slova a věrný prostorový zvuk.

      ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown

      Optimální vyladění zvuku pomocí nástroje AudioWizard
      Nástroj ASUS AudioWizard vám nabízí pět přednastavených zvukových režimů (Hudba, Film, Hra, Mluvené slovo a Záznam), abyste si mohli vybrat nejlepší nastavení zvuku při jakékoli činnosti. Jednotlivé režimy lze snadno přepínat pomocí jednoduchého a intuitivního rozhraní nástroje AudioWizard.

      ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown

      Vždy dokonalá videa do posledního pixelu!
      S technologií ASUS Tru2Life Video budou vaše videa vypadat skvostně. Inteligentní optimalizace každého pixelu ve snímku videa zvyšuje ostrost a kontrast o 150 %, takže se můžete vždy těšit na dokonalou kvalitu obrazu!

      ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown

      Chraňte svůj zrak pomocí režimu ASUS Eye Care
      Většina LED panelů vyzařuje modré světlo, které je hlavní příčinou makulární degenerace a problémů se sítnicí. Režim ASUS Eye Care účinně snižuje úroveň vyzařovaného modrého světla až o 33 %. Zaručuje tak pohodlné čtení a umožňuje předcházet únavě očí či jiným zdravotním potížím.

      ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown

      Snadné ovládání
      Notebooky ASUS VivoBook řady X využívají nejnovější technologie klávesnice a touchpadu. Rychlá odezva kláves a přesný touchpad s technologií pro rozpoznání dotyku dlaní zajišťují maximálně pohodlné ovládání.

       

      Vynikající pocit při psaní
      Jednolitá klávesnice Chiclet plné velikosti umožňuje naprosto pohodlné psaní. Vylepšená zadní část zaručuje velmi jistý chod kláves se zdvihem 2,3 mm, který přináší skvělý pocit při psaní i rychlou odezvu.

      ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown

      Polymerová baterie s dlouhou výdrží
      Notebooky ASUS řady X využívají lithium-polymerovou baterii, která zvládne až 700 nabíjecích cyklů – to je 3× delší životnost než u standardních lithium-iontových baterií.

      ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 7200U 2.5 GHz 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR4 
      Pevný disk 
      1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce 920M 2048 MB 
      Displej 
      15.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 

      Notebook ASUS VivoBook Max X541UJ-GO050T Chocolate Brown je zařazen také v těchto kategorií: