HP Pro x2 612 G2

3x

Notebook HP Pro x2 612 G2 - Intel Core i5 7Y54 1.2 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 615, 12.1 palců 1920 x 1280 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1080897
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP Pro x2 612 G2
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Univerzální design počítače HP Pro x2 zajišťuje správnou rovnováhu mobility, odolnosti a bezpečnosti v zařízení, které opravdu vydrží. Tento všestranný odnímatelný počítač, vhodný pro náročná prostředí, vám umožní pracovat podle vašich představ.

      • K dispozici Windows 10 nebo jiný operační systém

      Silné zabezpečení, zjednodušené možnosti správy.
      Vyzkoušejte novou úroveň zabezpečení s vestavěnou čtečkou čipových karet a volitelnou čtečkou otisků prstů2. HP Sure Start Gen3 vás ochrání před útoky cílenými na systém BIOS a sada HP Manageability Integration Kit vám usnadní obsluhu zařízení.

      Přizpůsobí se vašemu pracovnímu režimu
      Objevte svůj kreativní potenciál. Využijte rozšířené otevírání stojánku o 165° a volitelné aktivní pero HP s funkcí spouštění aplikací pro přirozené psaní rukou. Používejte počítač jako tablet pro surfování na webu nebo připojte volitelnou klávesnici HP Pro x2 s funkcemi pro spolupráci a používejte počítač jako notebook.

      Připraven k nasazení
      Tento odnímatelný počítač, jenž splňuje podmínky testování podle standardu MIL-STD 810G, odolá prachu, nárazům, pádům a dalším nástrahám. Počítač HP Pro x2 je připraven vrhnout se do práce, k čemuž mu pomáhá baterie s životností až 11 hodin (dle konfigurace a využití) a konstrukce bez ventilátoru zajišťující tichý chod.

      Potěší uživatele, pomůže IT správcům.
      Díky odnímatelnému zadnímu krytu můžete počítač HP Pro x2 rychle a snadno aktualizovat, neboť sami zvládnete upgrade vyměnitelných komponentů. Ušetříte tak čas a peníze a prodloužíte životnost své investice.

      Nenechte se ničím omezovat
      Výkonný, stylový, tenký a lehký notebook HP Pro x2 se systémem Windows 10 Pro1 vám pomůže plnit pracovní nároky po celý den.

      Bezpečnost na prvním místě
      Vyjímatelná šifrovaná disková jednotka SSD a software HP Drive Encryption pomohou uchovat vaše data v bezpečí.

      Bezpečná práce
      Pracujte chytře s vestavěnou čtečkou čipových karet, která zvyšuje úroveň zabezpečení a kontroluje uživatelská oprávnění, a volitelným senzorem NFC (dle konfigurace), který umožňuje dodatečné ověřování a zabezpečené platby.

      Ochrana v podobě samozotavení
      Bezpečně spouštějte počítač s originálním systémem HP BIOS. HP Sure Start Gen3 monitoruje vnitřní paměť systému BIOS, zotavuje platformu bez zásahů uživatele nebo správce, obnovuje systém BIOS do nastavené konfigurace a je připravena pro centralizovanou správu v celém podniku.

      Mobilizujte své zaměstnance
      Výkonné procesory Intel® Core® 7. generace vám pomohou zvýšit produktivitu a poskytnout pracovníkům přínosnou a tolik potřebnou mobilitu.

      Urychlení základů správy IT
      Zaveďte sadu HP Manageability Integration a zrychlete tvorbu bitových kopií systému a správu hardwaru, systému BIOS a zabezpečení při řízení zařízení pomocí systému Microsoft System Center Configuration Manager.

      Maximalizujte síťový výkon
      Při připojení prostřednictvím sítí LAN nebo Wi-Fi s funkcí HP Velocity značně vylepšíte přenosové rychlosti dat, hlasu a video komunikace uživatelů.

      Office Intelligence
      HP WorkWise10 je inteligentní kancelářský pomocník ukrytý do jediné aplikace pro chytré telefony, který poskytuje zabezpečení počítače, informace o výkonu počítače v reálném čase, a zjednodušenou instalaci ovladače tiskárny pro uživatele počítačů HP.

       

      K dispozici Windows 10 nebo jiný operační systém

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 7Y54 1.2 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 615 
      Displej 
      12.1" LCD s rozlišením 1920 x 1280 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 3.0 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, 3G modem, čtečka karet 
      Konvertibilita 
      Oddělitelný 
      Barva 
      šedá