Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF

13x

Počítač Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF - Intel Pentium G2020 2.9 GHz, 4 GB, 250 GB HDD, Intel HD Graphics, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1079871
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF
      Počítač Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF - Fotka 1/6Počítač Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF - Fotka 2/6Počítač Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF - Fotka 3/6Počítač Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF - Fotka 4/6Počítač Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF - Fotka 5/6Počítač Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF

       

      Výkonné funkce, vysoká stabilita

      Využijte trvalé stability a spolehlivosti zařízení ThinkCentre a pozvedněte výkon vaší firmy na novou úroveň. Energeticky úsporný počítač ThinkCentre M82 Small Form Factor (SFF) s tichým chodem, nízkou provozní teplotou a plynulým výkonem pomáhá zlepšit pracovní prostředí a motivovat váš tým k lepší produktivitě.

      Small Form Factor (SFF)

      Stolní počítače v provedení Small Form Factor (SFF) váží 7,5 kg (16,5 lb) a jsou navrženy pro umístění do malých prostor s orientací na šířku i na výšku.

      Stabilita platformy

      Stolní počítač M82 nabízí program Intel Stable Image Platform Program (SIPP) a 15-měsíční stabilitu platformy bez plánovaných změn hardwaru, které by mohly mít vliv na předinstalované softwarové prostředí. Stabilita platformy umožňuje dlouhodobé nasazení a snížení nákladů na přechod na nové počítače, kvalifikaci a testování.

      Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF

      Podpora více monitorů

      Podpora až tří nezávislých monitorů zajišťuje dosažení maximální produktivity. Pracovní plocha rozšířená na čtyři monitory a snazší přepínání mezi aplikacemi pomáhá omezit výskyt chyb a zvýšit produktivitu. (Vyžaduje druhý volitelný DisplayPort konektor.)

      Vysoké zabezpečení a snadná správa

      Stolní počítače M82 jsou vybaveny nejlepšími dostupnými nástroji pro zabezpečení, včetně možnosti vypnutí USB portů, která pomáhá snížit riziko odcizení dat a zabránit neoprávněnému použití zařízení pro ukládání dat. Trusted Platform Module (TPM) šifruje data a důvěrné informace, jako např. hesla a digitální certifikáty. Tím se zvyšuje zabezpečení aplikací, elektronických transakcí a online komunikace.

      SuperSpeed USB 3.0

      Nabízí až 10x větší přenosovou rychlost a umožňuje tak bleskové kopírování velkých multimediálních souborů a bezproblémové připojení periferních audio a video zařízení. Navíc je zpětně kompatibilní se zařízeními podporujícími rozhraní USB 2.0

      Lenovo ThinkCentre M82 2929 SFF

      Možnost rozšíření bez použití nářadí

      Pohodlný přístup k hardwaru bez použití nářadí umožňuje IT technikům snadno provést jeho výměnu nebo rozšíření. To je praktické zejména při používání několika stolních počítačů.

      Inovativní systém chlazení

      Naše technologie Intelligent Cooling Engine (ICE) 2 je navržena tak, aby poskytovala ideální rovnováhu mezi teplotou a tichým chodem a zajišťovala dlouhou životnost stolního počítače. V rámci dvou optimalizovaných nastavení upřednostňujících buď lepší chlazení, nebo tichý chod si můžete vybrat požadovaný režim, který nejlépe vyhovuje vašemu pracovnímu prostředí. ICE 2 navíc umožňuje provoz počítače při vyšších teplotách, jelikož provádí monitorování systému a zobrazuje upozornění na vysokou teplotu, čímž zabraňuje přehřátí.

      Minimální dopad na životní prostředí

      Certifikace Cisco EnergyWise umožňuje provádět monitorování spotřeby energie počítačů ve firmě a Lenovo Power Manager vám pomáhá šetřit energii a snížit náklady. Kromě toho certifikace, jako např. ENERGY STAR 5.2, EPEAT Gold a ULE Gold a napájecí zdroj (PSU) s účinností 92 % a certifikací 80+ Platinum, přispívají k ochraně planety i vašemu lepšímu výsledku hospodaření.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Pentium G2020 2.9 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      250 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Desktop 
      Rozměry zboží
      337.8 × 386.1 × 99.1 (mm)
      Hmotnost
      7.5 kg