Dell Latitude E7250

307x

Notebook Dell Latitude E7250 - Intel Core i5 5300U 2.30 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 5500, 12.5 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1077756
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude E7250
      Notebook Dell Latitude E7250 - Fotka 1/6Notebook Dell Latitude E7250 - Fotka 2/6Notebook Dell Latitude E7250 - Fotka 3/6Notebook Dell Latitude E7250 - Fotka 4/6Notebook Dell Latitude E7250 - Fotka 5/6Notebook Dell Latitude E7250 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Latitude E7250

       

      Elegantní a zabezpečený

      Výkon notebooků Latitude v elegantním šasi Ultrabook s procesory Intel Core vPro páté generace, systémem Windows 7 Professional nebo Windows 10, volitelným 12palcovým dotykovým displejem (dle konfigurace) a nádherným designem.

      Dell Latitude E7250

      Tenký design a prvotřídní materiály

      Začněte pracovat na tenkém a lehkém notebooku typu Ultrabook s nádherným designem, který je vybaven volitelným 12palcovým dotykovým displejem (dle konfigurace) .

      • Tenčí než kdy dříve: Notebook Latitude 12 má základní hmotnost pouhých 2,7 libry (1,25 kg) s 3článkovou baterií.
      • Špičkový a odolný design: Díky exteriéru s měkkou povrchovou úpravou a tkaným uhlíkovým vláknem (na dotykových modelech) a šasi Tri-metal z hořčíkové slitiny pod povrchem je notebook Latitude řady 7000 navržen tak, aby vydržel i náročná prostředí. Je testován podle vojenské normy MIL-STD 810G.
      • Ovládání na dosah ruky: Dotykový displej (dle konfigurace) Dell nabízí díky sklu Corning® Gorilla Glass NBT bez rámečku optimální zobrazování, citlivost na dotek, jas a trvanlivost.

      Dell Latitude E7250

      Špičkové připojení

      Stejně jako v případě předchozí generace je Dell Latitude řady 7000 jediným notebookem Ultrabook, který byl navržen tak, aby byl kompatibilní s dokovací stanicí stávající řady notebooků. Notebook Latitude 12 řady 7000 také nabízí možnost nové bezdrátové základny Dell, která poskytuje bezproblémové vysokorychlostní bezdrátové dokování prostřednictvím technologie Intel WiGig pro až dva externí monitory, klávesnici, myš, zvuk a další periferní zařízení. Umožňuje vám, abyste měli pracovní stůl bez drátů. Technologie Intel Pro Wireless Display (Intel Pro WiDi) umožňuje také uživatelům bezdrátově připojit projektory a monitory se zabezpečením a konfiguračními možnostmi, jaké oddělení IT vyžaduje.

      Dell Latitude E7250

      Nabitý výkonem

      Výkonné procesory Intel Core až i7 vPro 5. generace a systém Windows 10 vám umožní pracovat bez problémů i na velkých úlohách.

      • Operační systémy Windows 7 Professional a Windows 10 ve spojení s volitelnou dotykovou obrazovkou (dle konfigurace) umožňují multitasking s funkcemi potažení, klepnutí nebo táhnutí prsty. 
      • Spolehněte se na rychlý a spolehlivý výkon řady disků SSD nebo hybridních disků SSD. 
      • Integrovaná webová kamera HD a sada mikrofonů zajišťují efektivní spolupráci. 
      • Klávesnice ISO obchodní třídy vám umožní pracovat ve špatně osvětleném prostředí a vyměnitelná baterie vám zajistí napájení na cestách.
      • Zůstaňte ve spojení díky plné sadě možností připojení včetně BT 4.0 (BLE), dvoupásmovému adaptéru WiFi, technologiím Miracast, Intel WiDi, Tri-band, NFC a LTE (dle konfigurace)

      Dell Latitude E7250

      Bezpečný. Spravovatelný. Spolehlivý Latitude.

      Firemní Ultrabook s nejlepším zabezpečením na světě. 

      Řešení Dell Data Protection | Encryption chrání vaše data na všech koncových bodech včetně externích médií a v úložišti veřejného cloudu. Zastavte pokročilý malware díky řešení DDP | Protected Workspace a využijte pokročilé možnosti ověřování díky řešení DDP | Security Tools.

      Firemní Ultrabook s nejpropracovanější správou na světě: 

      Aktualizujte všechna zařízení najednou díky jedinečným rozšířením Intel vPro společnosti Dell, která umožňují vzdálenou správu systému BIOS a vymazání pevného disku, a to i při vypnutém systému. Omezte čas strávený ručními a na chyby náchylnými úkoly pomocí sady Dell Client Command Suite s našimi bezplatnými nástroji pro automatizaci, které je snadné začlenit do stávajících řešení pro správu.

      Vynikající spolehlivost, které můžete důvěřovat:

      Ultrabook Latitude 12 řady 7000 prošel testováním podle standardu MIL-STD 810G, které zaručuje odolnost v extrémních podmínkách. Klávesnice odolná proti polití chrání proti poškození tekutinou a kvalitní dotykový displej (dle konfigurace) se sklem Corning Gorilla nabízí optimální zobrazování s lepší dotykovou citlivostí, jasem a trvanlivostí. Vaše zařízení je také podpořeno nepřetržitou podporou Dell ProSupport podnikové úrovně, která minimalizuje prostoje.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 5300U 2.30 GHz Broadwell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 5500 
      Displej 
      12.5" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      310.5 × 21 × 211 (mm)
      Hmotnost
      1.3 kg