Lenovo IdeaCentre 620s-03IKL

0x

Počítač Lenovo IdeaCentre 620s-03IKL - Intel Core i5 7400T 2.4 GHz, 8 GB, 2000 GB HDD, nVidia GeForce GTX1050 Ti, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1076392
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo IdeaCentre 620s-03IKL
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Velký výkon, malá velikost
      Kompaktní, ale výkonný, IdeaCentre 620s zabírá velmi malou pracovní plochu svým 3litrovým tenkým provedení. Do tohoto malého prostoru výrobce vložil spoustu funkcí, včetně podpory multitaskingu s dvěma displeji, hybridní možností ukládání dat a rychlosti paměti Intel® Optane™. Je vybaven také zvukovým systémem Dolby Premium a mikrofony Far Field, což vám umožní komunikovat s Cortanou z celé místnosti (dle dostupnosti v zemi a jazykové verzi).

      Myslete ve velkém, v malém provedení
      Při 3 litrech a méně než 4 kg hmotnosti je IdeaCentre 620s o 83% menší než tradiční provedení tower. Komfortně se hodí na jakýkoli stůl nebo vedle vašeho televizoru, nabízí skvělý úzký profil bez ztráty funkčnosti. Co uděláte s celým prostorem, který vám ušetří?

      Grafická karta dělá tento malý počítač výkonným gigantem
      Dramaticky vylepšujte nejdůležitější aspekty vašich PC zkušeností s diskrétní grafikou. IdeaCentre 620s nabízí technologii NVIDIA® GeForce® GTX1050 Ti, která umožňuje vytvářet obrázky, editovat video nebo hrát hry s lehkostí - a přitom těží z rychlejšího a produktivnějšího počítače. S GTX1050 Ti spojte rychlost, výkon a účinnost 768 jader NVIDIA CUDA® s pamětí GDDR5 o kapacitě 4 GB.

      Lenovo IdeaCentre 620s-03IKL

      Rychlejší, hladší a jednodušší
      Zažijte plný výkon stolního počítače s výkonem procesoru sedmé generace Intel® Core™. Spárovaného s revoluční pamětí Intel® Optane™ (dle konfigurace) - adaptabilním systémovým akcelerátorem, který je speciálně určen pro tento procesor. Paměť Intel Optane rozpozná nejčastěji používané soubory a aplikace, které jim umožní rychleji se otevírat a reagovat jejich ukládáním do čipů Optane Memory, čímž je vše rychlejší, hladší a jednodušší.

      Velké nebo rychlé ukládání? Nyní oboje!
      IdeoCentre 620s je malý ... ale ne pokud jde o možnosti ukládání. Můžete si vybrat až 256 GB PCIe SSD (dle konfigurace) pro optimalizaci rychlosti, 2 TB HDD pro maximální úložiště nebo pro získání to nejlepší z obou světů s hybridním storage (256 GB PCIe SSD plus 2 TB HDD) (dle konfigurace).

      Lenovo IdeaCentre 620s-03IKL

      Chladný a odolný proti prachu pro zdravější systém
      Díky konstrukci chromového podstavce se nebudete muset starat o přehřátí počítače. Jeho chladicí systém dovoluje vstupu vzduchu ze spodní části a výstupu zezadu, což snižuje množství prachu, které se může dostat do vnitřního prostoru počítače a zlepšuje tak jeho délku životnosti.

      Zažijte smíšenoou reality
      Virtuální realita? Vyzkoušejte smíšenou realitu. Připravte se na úžasné zážitky, které kreslí prvky vašeho okolí do virtuálního světa. Windows Mixed Reality vám přináší úžasné hry a úžasný obsah se zážitkem v 360°, který je k dispozici poprvé v říjnu 2017. IdeaCentre 620s poskytuje stabilní výkon smíšené reality; stačí připojit sluchátka Lenovo Zone a vstoupit do nového světa.

      Lenovo IdeaCentre 620s-03IKL

      Zjednodušte nastavení plochy pomocí pouze dvou kabelů
      Žádné další uspořádání několika kabelů v okolí vaší pracovní plochy: stačí připojit napájecí zdroj a připojit se k monitoru podle vašeho výběru. Když potřebujete další podporu konektivity, je k dispozici snadný a rychlý přenos dat 4 porty USB 3.0, čtečku karet 3v1, konektor RJ-45 a ethernetový port 10/100/1000.

      Jednoduchší multitasking s podporou dvou displejů
      Připojte svůj IdeaCentre 620s ke dvěma displejům v práci nebo doma, jeden pro práci a druhý pro zábavu. Není třeba přepínat mezi programy; využití multitaskingu je snadné i pro vás. V přední části je také umístěn kombo audio jack, takže můžete snad připojit také sluchátka.

      Lenovo IdeaCentre 620s-03IKL

      Surround efekt - zvuk vytvořený Dolby Premium
      Na rozdíl od ostatních kompaktních počítačů je IdeaCentre 620s vybaven reproduktory s výškým a basovým měničem. S technikou Dolby Premium audio engineering, IdeaCentre 620s přináší úchvatný zvukový zážitek.

      Zeptejte se Cortany - po celé místnosti
      Windows Cortana (dle dostupnosti v zemi a jazykové verzi) je váš osobní, hlasem aktivovaný digitální asistent - ten, kdo je připraven odpovědět na otázky, otevřít potřebné aplikace, nastavit připomenutí a dokonce i přečíst schůzky z kalendáře. A díky integrovanám dálkovým mikrofonům vás Cortana slyší až na čtyři metry.

      Lenovo IdeaCentre 620s-03IKL

      Ano, můžete upgradovat!
      Lenovo vám dává přístup k CPU, GPU, úložišti a paměti na dva kroky. Nejdříve jednoduše zamčíkněte kryt a potom pomocí šroubováku otevřete vnitřní kryt. Et voilà!

      Lenovo IdeaCentre 620s-03IKL

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 7400T 2.4 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR4 
      Pevný disk 
      2000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce GTX1050 Ti 4096 MB 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      4xUSB 3.0, DisplayPort, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Čtečka paměťových karet, WiFi 
      Velikost 
      MiniPC