34" LCD Philips BDM3470UP

0x

Monitor 34" LCD Philips BDM3470UP - 34 palců 3440 x 1440 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1074909
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 34" LCD Philips BDM3470UP
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Dostatečně široký pro vaše nejlepší nápady s panoramatickou obrazovkou UltraWide

      • 34" / 86,7 cm
      • uwQHD (3440 x 1440)

       

      Displej s technologií AH-IPS zajišťuje jasný obraz s živými barvami
      Tento nejnovější displej od společnosti Philips využívá pokročilé panely AH-IPS, což vede k vynikající reprodukci barev, výborné době odezvy a příznivé spotřebě energie. Na rozdíl od standardních panelů TN zobrazují panely AH-IPS konzistentní barvy i při širokém úhlu sledování 178 stupňů a v režimu otáčení. Díky svému pozoruhodnému výkonu jsou panely AH-IPS nejvhodnější pro aplikace vyžadující přesné barvy a konzistentní jas za všech okolností – například pro retušování fotografií, grafické aplikace a prohlížení webu.

      34" LCD Philips BDM3470UP

      Křišťálově čistý obraz na displeji UltraWide s rozlišením QHD 3440 x 1440 pixelů
      Tyto nejnovější obrazovky Philips přinášejí křišťálově čistý, širokoúhlý obraz s rozlišením Quad HD 3440 x 1440 pixelů. Tyto nové displeje využívají vysoce výkonné panely s velkou hustotou pixelů, široký pozorovací úhel 178/178, díky čemuž obraz a grafika doslova ožijí. Širokoúhlý formát UltraWide 21:9 umožňuje vyšší produktivitu s větším prostorem pro srovnání vedle sebe a lepší prohlížení sloupců tabulek. Nezáleží na tom, zda jste náročný profesionál vyžadující mimořádně detailní informace pro řešení CAD-CAM nebo finanční expert zpracovávající velké tabulky, displeje Philips vám zajistí křišťálově čistý obraz.

      34" LCD Philips BDM3470UP

      Režim SmartUniformity pro konzistentní obraz
      Odchylky jasu a barvy jsou u obrazovek LCD běžným jevem. Režim Philips SmartUniformity přináší přesný z hlediska jasu přesný obraz, který je klíčový pro obor fotografie, designu a tisku. Díky metrice barev sloužící k hodnocení přesnosti barev je tento režim kalibrován tak, aby splňoval požadavek na uniformitu jasu vyšší než 95 %. Výběrem tohoto režimu získáte uniformní a přesný obraz.

      34" LCD Philips BDM3470UP

      Mimořádně úzký rámeček pro maximální obraz a minimální rušení
      Nové displeje Philips využívají nejnovější technologii panelů a jsou navrženy s důrazem na minimalismus, takže tloušťka vnějšího rámečku je přibližně pouhých 2,5 mm. Ve spojení s černým matricovým pruhem o šířce asi 9 mm zabudovaným v panelu je celková šířka rámečku výrazně snížena, což zajišťuje minimální rušení a maximální velikost pro sledování. Toto provedení je zvláště vhodné pro použití více displejů nebo dlaždicové uspořádání například při hraní, grafickém designu a v profesionálních aplikacích: mimořádně úzký rámeček vám zprostředkuje pocit jako při použití jednoho velkého displeje.

      34" LCD Philips BDM3470UP

      SmartErgoBase umožňuje ergonomická nastavení navržená pro uživatele
      SmartErgoBase je základnou monitoru vyznačující se ergonomickým pohodlím při nastavení displeje a zapojování kabelů. Díky prakticky nastavitelné výšce, úhlu otočení, sklopení a rotace lze polohu monitoru nastavit tak, aby byla maximálně pohodlná a zmírňovala fyzickou námahu dlouhého pracovního dne. Zapojení kabelů redukuje nepřehlednou změť kabelů a udržuje pracovní prostředí upravené a profesionální.

      34" LCD Philips BDM3470UP

      Nízká výška rámečku nad stolem pro maximální pohodlí při čtení
      Monitor Philips lze díky pokročilé základně SmartErgoBase snížit téměř na úroveň stolu, aby se dosáhlo pohodlného úhlu pro sledování. Nízká výška rámečku nad stolem je dokonalým řešením, pokud pro práci s počítačem používáte brýle s bifokálními, trifokálními nebo progresivními skly. Navíc umožňuje uživatelům s velkými výškovými rozdíly používat monitor s preferovaným nastavením úhlu a výšky, čímž pomáhá snižovat únavu a námahu.

      34" LCD Philips BDM3470UP

      Připojení DisplayPort pro maximálně rychlé zobrazení
      DisplayPort je rozhraní pro digitální propojení počítače a monitoru bez jakéhokoli převodu. Je výkonnější než standard DVI a plně podporuje kabely o délce až 15 metrů a přenos dat rychlostí 10,8 Gb/s. Zásluhou tohoto vysokého výkonu a nulového zpoždění získáte nejrychlejší zpracování obrazu a obnovovací frekvence, což z rozhraní DisplayPort činí nejlepší volbu nejenom pro běžné použití v kancelářích a domácnostech, ale také pro náročné hry a filmy, střih videa a další aplikace. Díky různým adaptérům umožňuje také vzájemnou provázanost.

      34" LCD Philips BDM3470UP

      Technologie MHL umožňuje užívat si mobilní obsah na velké obrazovce
      MHL (Mobile High Definition Link neboli mobilní propojení s vysokým rozlišením) je mobilní rozhraní pro audio/video, jež slouží k přímému připojení mobilních telefonů a dalších přenosných zařízení k displejům s vysokým rozlišením. Volitelný kabel MHL umožňuje snadné připojení mobilního zařízení podporujícího technologii MHL k tomuto velkému displeji Philips MHL: poté můžete sledovat, jak vaše videa ve vysokém rozlišení ožijí s plně digitálním zvukem. Nejen že si nyní můžete vychutnat své mobilní hry, fotografie, filmy nebo jiné aplikace na velké obrazovce – můžete zároveň i nabíjet své mobilní zařízení, takže se vám nikdy nevybije baterie během rozehrané hry.

      34" LCD Philips BDM3470UP

      Technologie MultiView umožňuje aktivní duální připojení a zobrazení současně
      Displej Philips s funkcí MultiView a ultra vysokým rozlišením vám nyní umožní zažít celou spoustu možností pohodlného připojení, ať už v kanceláři nebo doma. Technologie MultiView umožňuje aktivní duální připojení a zobrazení současně, takže můžete zároveň pracovat s více zařízeními, jako jsou například počítač a notebook: složité plnění více úloh najednou bude hračka. Nyní lze snadno sledovat živý fotbalový přenos ze set-top boxu na pravé straně a zároveň procházet internet z notebooku, umístěného nalevo. Možná budete chtít po očku sledovat živé zprávy se zvukem v okénku, zatímco budete pracovat na svém nejnovějším blogu.

      Vestavěné stereo reproduktory pro multimédia
      Dva vysoce kvalitní stereofonní reproduktory zabudované do přístroje. V závislosti na modelu a provedení můžou být viditelně umístěny zepředu, neviditelně zespodu, shora nebo zezadu.

      Připojení SmartConnect přes porty HDMI, MHL, DisplayPort, DVI a VGA
      Tyto displeje od společnosti Philips jsou vybaveny řadou možností připojení a dodávají se s mnoha konektory, jako je například VGA, Display Port, univerzální konektor HDMI a MHL, jež vám umožní vychutnat si nekomprimovaný obrazový a zvukový obsah s vysokým rozlišením. Připojení USB vám zajistí dostupnost velice rychlých přenosů dat a současně globální možnosti připojení. Bez ohledu na používaný zdroj si můžete být jisti, že tento displej Philips představuje investici, která jen tak nezastará!

      Rozhraní USB 3.0 umožňuje rychlé přenášení dat a nabíjení chytrých telefonů
      Rozhraní USB 3.0 Super Speed zajišťuje přenosovou rychlost 5,0 Gb/s, jež je přibližně 10krát rychlejší než standard USB 2.0. Tím dochází k výraznému zkrácení doby přenosů dat, takže ušetříte čas i peníze. Vzhledem k větší šířce pásma, super rychlému přenosu, lepší správě napájení a vynikajícímu celkovému výkonu stanovuje rozhraní USB 3.0 nejnovější globální standard umožňující využívat velkokapacitní paměťová zařízení. Technologie Sync-N-Go se postará o to, abyste již nemuseli čekat na uvolnění šířky pásma. A vaše investice do zařízení s rozhraním USB 2.0 jsou chráněny, protože nové rozhraní je zpětně kompatibilní.

       

      Parametry a specifikace

      Displej 
      34" LCD UWQHD s rozlišením 3440 x 1440 
      Rozhraní 
      DisplayPort, HDMI, DVI, VGA, 2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Monitor 34" LCD Philips BDM3470UP je zařazen také v těchto kategorií: