39.5" LCD Philips BDM4065UC

0x

Monitor 39.5" LCD Philips BDM4065UC - 39.5 palců 3840 x 2160 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1072434
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 39.5" LCD Philips BDM4065UC
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      4K ultra vysoké rozlišení - Podívejte se na velký obraz se všemi detaily

      • 40 (39,56"/100,5 cm úhlopř.)
      • UHD (3840 x 2160)

       

      Rozlišení UltraClear 4K UHD (3840x2160) pro přesný obraz
      Tyto nejnovější displeje Philips využívají vysoce výkonné panely zajišťující obraz s rozlišením UltraClear 4K UHD (3 840 × 2 160). Nezáleží na tom, zda jste náročný profesionál vyžadující mimořádně detailní obraz pro řešení CAD, používáte 3D grafické aplikace nebo jste finanční expert zpracovávající rozsáhlé tabulky – společnost Philips vdechne obrazu život.

      39.5" LCD Philips BDM4065UC

      Displej VA poskytuje výjimečný obraz se širokým úhlem sledování
      Displej Philips VA LED používá pokročilou technologii vertikálního vyrovnání, která poskytuje mimořádně vysoké poměry statického kontrastu a dosahuje tak neobyčejně živého a jasného obrazu. I když snadno zvládá standardní kancelářské způsoby použití, je obzvláště vhodný pro fotografie, prohlížení webu, filmy, hry a náročné grafické použití. Technologie optimalizovaného řízení obrazových bodů umožňuje mimořádně široký pozorovací úhel 176/176 a nabízí tak ostrý obraz.

      39.5" LCD Philips BDM4065UC

      Předvolby SmartImage pro snadnou optimalizaci nastavení obrazu
      SmartImage je exkluzivní špičková technologie společnosti Philips, která analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce a poskytuje optimalizovaný výkon zobrazení. Uživatelsky příjemné rozhraní umožňuje nastavit různé režimy, např. Kancelář, Fotografie, Filmy, Hry, Ekonomický atd., tak aby odpovídaly používané aplikaci. Na základě výběru technologie SmartImage dynamicky optimalizuje kontrast, sytost barev a ostrost obrázků a videí a výsledkem je dokonalý výkon zobrazení. Ekonomický režim nabízí značné úspory energie. Vše v reálném čase a stisknutím jediného tlačítka!

      39.5" LCD Philips BDM4065UC

      Technologie MHL umožňuje užívat si mobilní obsah na velké obrazovce
      MHL (Mobile High Definition Link neboli mobilní propojení s vysokým rozlišením) je mobilní rozhraní pro audio/video, jež slouží k přímému připojení mobilních telefonů a dalších přenosných zařízení k displejům s vysokým rozlišením. Volitelný kabel MHL umožňuje snadné připojení mobilního zařízení podporujícího technologii MHL k tomuto velkému displeji Philips MHL: poté můžete sledovat, jak vaše videa ve vysokém rozlišení ožijí s plně digitálním zvukem. Nejen že si nyní můžete vychutnat své mobilní hry, fotografie, filmy nebo jiné aplikace na velké obrazovce – můžete zároveň i nabíjet své mobilní zařízení, takže se vám nikdy nevybije baterie během rozehrané hry.

      39.5" LCD Philips BDM4065UC

      Technologie MultiView umožňuje aktivní duální připojení a zobrazení současně
      Displej Philips s funkcí MultiView a ultra vysokým rozlišením vám nyní umožní zažít celou spoustu možností pohodlného připojení, ať už v kanceláři nebo doma. Technologie MultiView umožňuje aktivní duální připojení a zobrazení současně, takže můžete zároveň pracovat s více zařízeními, jako jsou například počítač a notebook: složité plnění více úloh najednou bude hračka. Nyní lze snadno sledovat živý fotbalový přenos ze set-top boxu na pravé straně a zároveň procházet internet z notebooku, umístěného nalevo. Možná budete chtít po očku sledovat živé zprávy se zvukem v okénku, zatímco budete pracovat na svém nejnovějším blogu.

      Technologie LED zajišťuje nízkou spotřebu a přirozené barvy
      Bílé LED diody jsou polovodičová zařízení, která se rychle rozsvítí na plný a rovnoměrný jas, čímž zkracují dobu přípravy na provoz. LED diody neobsahují rtuť, což umožňuje ekologicky šetrný proces recyklace a likvidace. LED diody umožňují lepší ovládání stmívání LCD podsvícení a výsledkem je mimořádně vysoký kontrastní poměr. Díky stálé úrovni jasu na celé obrazovce také nabízejí dokonalou reprodukci barev.

      Design stylového rámečku pro stylový vzhled
      Design stylového rámečku přidává veřejnému displeji stylový vzhled, takže snadno zapadne prakticky do každého prostředí. Tento design je též ideální pro vytvoření rastrových videostěn.

      Výkonné 7W reproduktory osvobodí přehrávaný obsah
      Dva vysoce kvalitní stereofonní reproduktory zabudované do přístroje. V závislosti na modelu a provedení můžou být viditelně umístěny zepředu, neviditelně zespodu, shora nebo zezadu.

      Rozbočovač USB 3.0 pro pohodlný přístup a rychlé nabíjení
      Rozhraní USB 3.0 Super Speed zajišťuje přenosovou rychlost 5,0 Gb/s, jež je přibližně 10krát rychlejší než standard USB 2.0. Tím dochází k výraznému zkrácení doby přenosů dat, takže ušetříte čas i peníze. Vzhledem k větší šířce pásma, super rychlému přenosu, lepší správě napájení a vynikajícímu celkovému výkonu stanovuje rozhraní USB 3.0 nejnovější globální standard umožňující využívat velkokapacitní paměťová zařízení. Nyní již nemusíte tak dlouho čekat, než se zařízení nabijí. Nová funkce FastCharge umožňuje rychlé nabíjení. Rozhraní USB 3.0 je také zpětně kompatibilní se zařízeními s rozhraním USB 2.0.

      Funkce SmartConnect s konektory DisplayPort, HDMI a VGA
      Tyto displeje od společnosti Philips jsou vybaveny řadou možností připojení a dodávají se s mnoha konektory, jako je například VGA, Display Port a univerzální konektor HDMI, jež vám umožní vychutnat si nekomprimovaný obrazový a zvukový obsah s vysokým rozlišením. Připojení USB vám zajistí dostupnost velice rychlých přenosů dat a současně globální možnosti připojení. Bez ohledu na používaný zdroj si můžete být jisti, že tento displej Philips představuje investici, která jen tak nezastará!Držák standardu VESA umožňuje dokonalé nastaveníVzor VESA zaručuje kompatibilitu se stovkami inovativních montážních řešení.

      Nulová spotřeba energie díky vypínači na 0 wattů
      Použitím vypínače na 0 wattů, který je prakticky umístěn na zadní straně monitoru, můžete monitor zcela odpojit od napájení. To vede k nulové spotřebě energie a ještě více zmenšuje vaši uhlíkovou stopu.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      39.5" LCD UHD s rozlišením 3840 x 2160 
      Rozhraní 
      DisplayPort, HDMI, VGA, 4xUSB 3.0 
      Barva 
      černá 

      Monitor 39.5" LCD Philips BDM4065UC je zařazen také v těchto kategorií: