34" LCD Philips BDM3490UC

0x

Monitor 34" LCD Philips BDM3490UC - 34 palců 3440 x 1440 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1072424
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 34" LCD Philips BDM3490UC
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Široký. Krásný. Zakřivený - Design inspirovaný světem kolem nás

      • 34" / 86,7 cm
      • UWQHD (3440 × 1440)

       

      Zakřivené provedení obrazovky vás vtáhne ještě víc do děje
      Stolní monitory nabízejí skutečně osobní zážitek, čemuž zakřivené provedení velmi dobře vyhovuje. Zakřivená obrazovka poskytuje příjemný, ale přitom decentní efekt vtažení do děje, který je zaostřený přímo na vás uprostřed stolu.

      34" LCD Philips BDM3490UC

      Sklo od kraje ke kraji pro nepřerušovaný vzhled
      Nové obrazovky Philips nabízejí mimořádně úzké okraje, které zajišťují minimální rušení a maximální zobrazovací plochu. Obrazovka s mimořádně úzkým okrajem se hodí obzvlášť při použití více obrazovek nebo dlaždicovému uspořádání, například při hraní, grafickém designu a profesionálních aplikacích, a dává vám pocit, že před sebou máte jen jednu velkou obrazovku.

      34" LCD Philips BDM3490UC

      Křišťálově čistý obraz na displeji UltraWide s rozlišením QHD 3440 x 1440 pixelů
      Tyto nejnovější obrazovky Philips přinášejí křišťálově čistý, širokoúhlý obraz s rozlišením Quad HD 3440 x 1440 pixelů. Tyto nové displeje využívají vysoce výkonné panely s velkou hustotou pixelů, široký pozorovací úhel 178/178, díky čemuž obraz a grafika doslova ožijí. Širokoúhlý formát UltraWide 21:9 umožňuje vyšší produktivitu s větším prostorem pro srovnání vedle sebe a lepší prohlížení sloupců tabulek. Nezáleží na tom, zda jste náročný profesionál vyžadující mimořádně detailní informace pro řešení CAD-CAM nebo finanční expert zpracovávající velké tabulky, displeje Philips vám zajistí křišťálově čistý obraz.

      34" LCD Philips BDM3490UC

      Displej AH-IPS poskytuje výjimečný obraz se širokými úhly sledování
      Obrazovky IPS využívají pokročilou technologii, která přináší zvláště široké úhly sledování 172/178 stupňů: displej lze tedy sledovat téměř z libovolného úhlu. Na rozdíl od standardních panelů TN poskytují displeje IPS pozoruhodně ostrý obraz se živoucími barvami, takže jsou ideální nejen pro fotografie, filmy a procházení internetu, ale lze je využít i pro profesionální aplikace, které za všech okolností vyžadují přesné barvy a konzistentní jas.

      34" LCD Philips BDM3490UC

      99% barevného standardu sRGB zajišťuje věrnost barev
      Zažijte živé a věrné barvy. Díky 99% pokrytí barevného standardu sRGB máte jistotu, že barvy zobrazené na obrazovce jsou přesné a věrné.

      34" LCD Philips BDM3490UC

      HDMI pro rychlé digitální připojení
      Vychutnejte si ostrý obraz plný barev a zvuk s jednoduchým připojením přes jeden kabel. Zařízení HDMI-ready má veškerý potřebný hardware pro příjem obsahu přes multimediální rozhraní s vysokým rozlišením (HDMI). Kabel HDMI umožňuje přenos vysoce kvalitního digitálního videa (až 4K/rozlišení UHD při 60 Hz) a audia přes jediný kabel z počítače nebo jakéhokoli množství AV zdrojů (včetně set-top boxů, DVD přehrávačů, AV přijímačů a videokamer).

      34" LCD Philips BDM3490UC

      Technologie MHL umožňuje užívat si mobilní obsah na velké obrazovce
      MHL (Mobile High Definition Link neboli mobilní propojení s vysokým rozlišením) je mobilní rozhraní pro audio/video, jež slouží k přímému připojení mobilních telefonů a dalších přenosných zařízení k displejům s vysokým rozlišením. Volitelný kabel MHL umožňuje snadné připojení mobilního zařízení podporujícího technologii MHL k tomuto velkému displeji Philips MHL: poté můžete sledovat, jak vaše videa ve vysokém rozlišení ožijí s plně digitálním zvukem. Nejen že si nyní můžete vychutnat své mobilní hry, fotografie, filmy nebo jiné aplikace na velké obrazovce – můžete zároveň i nabíjet své mobilní zařízení, takže se vám nikdy nevybije baterie během rozehrané hry.

      34" LCD Philips BDM3490UC

      Připojení DisplayPort pro maximálně rychlé zobrazení
      DisplayPort je rozhraní pro digitální propojení počítače a monitoru bez jakéhokoli převodu. Je výkonnější než standard DVI a plně podporuje kabely o délce až 15 metrů a přenos dat rychlostí 10,8 Gb/s. Zásluhou tohoto vysokého výkonu a nulového zpoždění získáte nejrychlejší zpracování obrazu a obnovovací frekvence, což z rozhraní DisplayPort činí nejlepší volbu nejenom pro běžné použití v kancelářích a domácnostech, ale také pro náročné hry a filmy, střih videa a další aplikace. Díky různým adaptérům umožňuje také vzájemnou provázanost.

      34" LCD Philips BDM3490UC

      Technologie MultiView umožňuje aktivní duální připojení a zobrazení současně
      Displej Philips s funkcí MultiView a ultra vysokým rozlišením vám nyní umožní zažít celou spoustu možností pohodlného připojení, ať už v kanceláři nebo doma. Technologie MultiView umožňuje aktivní duální připojení a zobrazení současně, takže můžete zároveň pracovat s více zařízeními, jako jsou například počítač a notebook: složité plnění více úloh najednou bude hračka. Nyní lze snadno sledovat živý fotbalový přenos ze set-top boxu na pravé straně a zároveň procházet internet z notebooku, umístěného nalevo. Možná budete chtít po očku sledovat živé zprávy se zvukem v okénku, zatímco budete pracovat na svém nejnovějším blogu.

      Vylepšený zvuk díky technologii DTS Sound™
      DTS Sound je řešení zpracování zvuku určené pro optimalizaci přehrávání hudby, filmů, streamování a her na počítači bez ohledu na tvary. Technologie DTS Sound umožňuje hluboký zážitek z virtuálního prostorového zvuku doplněný o syté basy a vylepšené dialogy spolu s maximální hlasitostí bez ořezání či jakéhokoliv zkreslení.

      Rozhraní USB 3.0 umožňuje rychlé přenášení dat a nabíjení chytrých telefonů
      Rozhraní USB 3.0 Super Speed zajišťuje přenosovou rychlost 5,0 Gb/s, jež je přibližně 10krát rychlejší než standard USB 2.0. Tím dochází k výraznému zkrácení doby přenosů dat, takže ušetříte čas i peníze. Vzhledem k větší šířce pásma, super rychlému přenosu, lepší správě napájení a vynikajícímu celkovému výkonu stanovuje rozhraní USB 3.0 nejnovější globální standard umožňující využívat velkokapacitní paměťová zařízení. Technologie Sync-N-Go se postará o to, abyste již nemuseli čekat na uvolnění šířky pásma. A vaše investice do zařízení s rozhraním USB 2.0 jsou chráněny, protože nové rozhraní je zpětně kompatibilní.

      Vestavěné stereo reproduktory pro multimédia
      Dva vysoce kvalitní stereofonní reproduktory zabudované do přístroje. V závislosti na modelu a provedení můžou být viditelně umístěny zepředu, neviditelně zespodu, shora nebo zezadu.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      34" LCD UWQHD s rozlišením 3440 x 1440 
      Rozhraní 
      DisplayPort, 3xHDMI, 4xUSB 3.0 
      Barva 
      černá 

      Monitor 34" LCD Philips BDM3490UC je zařazen také v těchto kategorií: