27" LCD Philips 272B4QPJCG

0x

Monitor 27" LCD Philips 272B4QPJCG - 27 palců 2560 x 1440 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1072383
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 27" LCD Philips 272B4QPJCG
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Ostrý obraz a efektivní výkon s technologií PowerSensor pro úsporu energie

      • Řada B
      • 68,6 cm (27")
      • Quad HD (2560 x 1440)

       

      Technologie širokého sledování IPS-AHVA přináší přesný obraz i barvy
      Displeje IPS-AHVA využívají pokročilou technologii, která přináší zvláště široké úhly sledování 178/178 stupňů: displej lze tedy sledovat téměř z libovolného úhlu. Na rozdíl od standardních panelů TN poskytují displeje IPS-AHVA pozoruhodně ostrý obraz se živoucími barvami, takže jsou ideální nejen pro fotografie, filmy a procházení internetu, ale lze je využít i pro profesionální aplikace, které za všech okolností vyžadují přesné barvy a konzistentní jas.

      27" LCD Philips 272B4QPJCG

      Menší únava očí díky technologii Flicker-free
      Kvůli způsobu ovládání jasu na obrazovkách s podsvícením LED čelí někteří uživatelé blikání na obrazovce, které způsobuje únavu očí. Technologie Flicker-free společnosti Philips využívá nové řešení regulace jasu, snižuje blikání a sledování je pak komfortnější.

      27" LCD Philips 272B4QPJCG

      SmartErgoBase umožňuje ergonomická nastavení navržená pro uživatele
      SmartErgoBase je základnou monitoru vyznačující se ergonomickým pohodlím při nastavení displeje a zapojování kabelů. Díky prakticky nastavitelné výšce, úhlu otočení, sklopení a rotace lze polohu monitoru nastavit tak, aby byla maximálně pohodlná a zmírňovala fyzickou námahu dlouhého pracovního dne. Zapojení kabelů redukuje nepřehlednou změť kabelů a udržuje pracovní prostředí upravené a profesionální.

      27" LCD Philips 272B4QPJCG

      PowerSensor ušetří až 80 % nákladů na energii
      PowerSensor je vestavěný „senzor osob“, který vysíláním a přijímáním neškodných infračervených signálů zjišťuje přítomnost uživatele a automaticky sníží jas monitoru v případě, že uživatel odejde od stolu. Tím snižuje účty za energii až o 80 % a prodlužuje životnost monitoru.

      27" LCD Philips 272B4QPJCG

      Technologie MHL umožňuje užívat si mobilní obsah na velké obrazovce
      MHL (Mobile High Definition Link neboli mobilní propojení s vysokým rozlišením) je mobilní rozhraní pro audio/video, jež slouží k přímému připojení mobilních telefonů a dalších přenosných zařízení k displejům s vysokým rozlišením. Volitelný kabel MHL umožňuje snadné připojení mobilního zařízení podporujícího technologii MHL k tomuto velkému displeji Philips MHL: poté můžete sledovat, jak vaše videa ve vysokém rozlišení ožijí s plně digitálním zvukem. Nejen že si nyní můžete vychutnat své mobilní hry, fotografie, filmy nebo jiné aplikace na velké obrazovce – můžete zároveň i nabíjet své mobilní zařízení, takže se vám nikdy nevybije baterie během rozehrané hry.

      27" LCD Philips 272B4QPJCG

      Nízká výška rámečku nad stolem pro maximální pohodlí při čtení
      Monitor Philips lze díky pokročilé základně SmartErgoBase snížit téměř na úroveň stolu, aby se dosáhlo pohodlného úhlu pro sledování. Nízká výška rámečku nad stolem je dokonalým řešením, pokud pro práci s počítačem používáte brýle s bifokálními, trifokálními nebo progresivními skly. Navíc umožňuje uživatelům s velkými výškovými rozdíly používat monitor s preferovaným nastavením úhlu a výšky, čímž pomáhá snižovat únavu a námahu.

      27" LCD Philips 272B4QPJCG

      Křišťálově čistý obraz na displeji s rozlišením Quad HD 2560 x 1440 pixelů
      Tyto nejnovější obrazovky od společnosti Philips přinášejí křišťálově čistý obraz s rozlišením Quad HD 2560 x 1440 nebo 2560 x 1080 pixelů. Vzhledem k použití vysoce výkonných panelů s velkou hustotou pixelů (umožněnou zdroji s velkou šířkou pásma, jako je například Displayport, HDMI nebo Dual link DVI) se tyto nové displeje postarají o živoucí zobrazení vašich obrázků, snímků a grafiky. Nezáleží na tom, zda jste náročný profesionál vyžadující mimořádně detailní informace pro řešení CAD-CAM, používáte 3D grafické aplikace nebo jste finanční expert zpracovávající ohromné tabulky: značka Philips vám vždy zajistí křišťálově čistý obraz.

      Technologie MultiView umožňuje aktivní duální připojení a zobrazení současně
      Displej Philips s funkcí MultiView a ultra vysokým rozlišením vám nyní umožní zažít celou spoustu možností pohodlného připojení, ať už v kanceláři nebo doma. Technologie MultiView umožňuje aktivní duální připojení a zobrazení současně, takže můžete zároveň pracovat s více zařízeními, jako jsou například počítač a notebook: složité plnění více úloh najednou bude hračka. Nyní lze snadno sledovat živý fotbalový přenos ze set-top boxu na pravé straně a zároveň procházet internet z notebooku, umístěného nalevo. Možná budete chtít po očku sledovat živé zprávy se zvukem v okénku, zatímco budete pracovat na svém nejnovějším blogu.

      Vestavěné stereo reproduktory pro multimédia
      Dva vysoce kvalitní stereofonní reproduktory zabudované do přístroje. V závislosti na modelu a provedení můžou být viditelně umístěny zepředu, neviditelně zespodu, shora nebo zezadu.

      Funkce SmartConnect s rozhraním HDMI, Display port a Dual link DVI
      Tyto displeje od společnosti Philips jsou vybaveny řadou možností připojení a dodávají se s mnoha konektory, jako je například Dual link DVI, Display Port a univerzální konektor HDMI, jež vám umožní vychutnat si nekomprimovaný obrazový a zvukový obsah s vysokým rozlišením. Možnost použití rozhraní USB 3.0 vám zajistí dostupnost super rychlých přenosů dat a současně globální možnosti připojení. Bez ohledu na používaný zdroj si můžete být jisti, že tento displej Philips představuje investici, která jen tak nezastará!

      Rozbočovač USB 3.0 pro pohodlný přístup a rychlé nabíjení
      Rozhraní USB 3.0 Super Speed zajišťuje přenosovou rychlost 5,0 Gb/s, jež je přibližně 10krát rychlejší než standard USB 2.0. Tím dochází k výraznému zkrácení doby přenosů dat, takže ušetříte čas i peníze. Vzhledem k větší šířce pásma, super rychlému přenosu, lepší správě napájení a vynikajícímu celkovému výkonu stanovuje rozhraní USB 3.0 nejnovější globální standard umožňující využívat velkokapacitní paměťová zařízení. Nyní již nemusíte tak dlouho čekat, než se zařízení nabijí. Nová funkce FastCharge umožňuje rychlé nabíjení. Rozhraní USB 3.0 je také zpětně kompatibilní se zařízeními s rozhraním USB 2.0.

      65 % recyklovaných plastů díky certifikaci TCO Edge
      Certifikace TCO Edge se uděluje výrobkům, které přesahují stávající programy ekologických štítků. Tato certifikace nad rámec požadavků TCO dále mimo jiné stanovuje, že výrobek používá minimálně 65 % recyklovaných plastů, je energeticky účinný, používá minimum nebezpečných materiálů, má 100% recyklovatelný obal a je navržen tak, aby se snadno recykloval. Můžete si být jisti, že tento monitor Philips je výrobkem špičkové technologie, který je nejlepší ve třídě ICT, takže je prospěšný pro vás i celou planetu a pomáhá vám učinit zodpovědný ekologický IT nákup.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      27" LCD WQHD s rozlišením 2560 x 1440 
      Rozhraní 
      DisplayPort, HDMI, DVI, VGA, 4xUSB 3.0 
      Barva 
      stříbrná 

      Monitor 27" LCD Philips 272B4QPJCG je zařazen také v těchto kategorií: