27" LCD Philips 276E7QDSW

0x

Monitor 27" LCD Philips 276E7QDSW - 27 palců 1920 x 1080 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1072370
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 27" LCD Philips 276E7QDSW
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Živé, realistické barvy v elegantním provedení

      • Řada E
      • 68,6 cm (27")
      • Full HD (1 920 x 1 080)

       

      Technologie mimořádně širokého spektra barev, široké spektrum barev pro dosažení živého obrazu
      Díky technologii mimořádně širokého spektra barev získáte jasnější obraz. Širší barevné spektrum technologie Ultra Wide-Color poskytuje přirozené odstíny zelené, živé odstíny červené a hlubší odstíny modré. Technologie mimořádně širokého spektra barev oživuje multimediální zábavu a obraz, a dokonce produktivitu.

      27" LCD Philips 276E7QDSW

      Technologie širokého sledování PLS LED přináší přesný obraz i barvy
      Displeje PLS využívají pokročilou technologii, která přináší zvláště široké úhly sledování 178/178 stupňů: displej lze tedy sledovat téměř z libovolného úhlu, dokonce i z úhlu 90 stupňů v režimu Pivot (Otáčení). Na rozdíl od standardních panelů TN poskytují displeje PLS pozoruhodně ostrý obraz se živoucími barvami, takže jsou ideální nejen pro fotografie, filmy a procházení internetu, ale lze je využít i pro profesionální aplikace, které za všech okolností vyžadují přesné barvy a konzistentní jas.

      27" LCD Philips 276E7QDSW

      Displej 16:9 Full HD pro čistý obraz plný detailů
      Na kvalitě obrazu záleží. Běžné displeje poskytují kvalitu, ale vy očekáváte víc. Tento displej nabízí vylepšené rozlišení Full HD 1920 x 1080. Díky rozlišení Full HD zajišťujícímu ostrý detail a vysokému jasu vzniká neuvěřitelný kontrast a realistické barvy, které dodají obrazu na opravdovosti.

      27" LCD Philips 276E7QDSW

      Menší únava očí díky technologii Flicker-free
      Kvůli způsobu ovládání jasu na obrazovkách s podsvícením LED čelí někteří uživatelé blikání na obrazovce, které způsobuje únavu očí. Technologie Flicker-free společnosti Philips využívá nové řešení regulace jasu, snižuje blikání a sledování je pak komfortnější.

      27" LCD Philips 276E7QDSW

      SmartContrast pro detaily s bohatou černou barvou
      SmartContrast je technologie Philips, která analyzuje zobrazovaný obsah, automaticky nastavuje barvy a řídí intenzitu podsvícení k dynamickému zvýšení kontrastu pro nejlepší digitální fotografie a video nebo hraní her, když jsou zobrazovány tmavé tóny. Pokud zvolíte režim Economy, bude nastaven kontrast a jemně doladěno podsvícení pro přesné zobrazení každodenních kancelářských aplikací a pro snížení spotřeby.

      27" LCD Philips 276E7QDSW

      Tlačítko EasySelect pro přepínání v nabídce umožňuje rychlý přístup k nabídce na obrazovce
      Diskrétně umístěné tlačítko EasySelect pro přepínání v nabídce umožňuje rychle a snadno provádět změny nastavení monitoru v nabídce na obrazovce.

      27" LCD Philips 276E7QDSW

      Technologie MHL umožňuje užívat si mobilní obsah na velké obrazovce
      MHL (Mobile High Definition Link neboli mobilní propojení s vysokým rozlišením) je mobilní rozhraní pro audio/video, jež slouží k přímému připojení mobilních telefonů a dalších přenosných zařízení k displejům s vysokým rozlišením. Volitelný kabel MHL umožňuje snadné připojení mobilního zařízení podporujícího technologii MHL k tomuto velkému displeji Philips MHL: poté můžete sledovat, jak vaše videa ve vysokém rozlišení ožijí s plně digitálním zvukem. Nejen že si nyní můžete vychutnat své mobilní hry, fotografie, filmy nebo jiné aplikace na velké obrazovce – můžete zároveň i nabíjet své mobilní zařízení, takže se vám nikdy nevybije baterie během rozehrané hry.

      27" LCD Philips 276E7QDSW

      Funkce SmartImage Lite pro snadnou optimalizaci nastavení obrazu
      Funkce SmartImage Lite je exkluzivní, špičková technologie společnosti Philips, která analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce. Na základě vámi zvoleného scénáře funkce SmartImage Lite dynamicky zlepšuje kontrast, sytost barev a ostrost obrazů a videozáznamů pro dokonalé zobrazení - vše v reálném čase, stisknutím jediného tlačítka.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      27" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Rozhraní 
      HDMI, DVI, VGA 
      Barva 
      bílá 

      Monitor 27" LCD Philips 276E7QDSW je zařazen také v těchto kategorií: