27" LCD Philips C271P4QPJEW

0x

Monitor 27" LCD Philips C271P4QPJEW - 27 palců 1920 x 1080 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1072352
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 27" LCD Philips C271P4QPJEW
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Klinický kontrolní displej s úžasným obrazem

      • Klinický kontrolní displej
      • 68,6 cm (27")
      • 1920 x 1080 (2 MP)

       

      Předvolené nastavení Clinical D-image pro snímky v odstínech šedé podle standardu DICOM část 14
      Monitory musejí zobrazovat lékařské snímky s trvale vysokou kvalitou, aby bylo možné snímky spolehlivě vyhodnotit. Podání lékařských snímků v odstínech šedé na standardních monitorech je většinou přinejlepším nekonzistentní, takže nejsou vhodné pro použití v klinickém prostředí. Klinické kontrolní displeje Philips s předvoleným nastavením D-image jsou z výroby kalibrovány tak, aby poskytovaly zobrazení v odstínech šedé v souladu se standardem DICOM, část 14. Díky využití vysoce kvalitních LCD panelů s LED technologií může společnost Philips nabídnout konzistentní a spolehlivý výkon za dostupnou cenu. Další informace naleznete na webových stránkách http://medical.nema.org/

      27" LCD Philips C271P4QPJEW

      Antimikrobiální kryt aktivně brání množení bakterií
      Mikrobi jsou v nemocnicích a klinických prostředích rostoucím problémem, protože mohou způsobit život ohrožující infekce. Klinické kontrolní displeje Philips se s tímto problémem vyrovnávají prostřednictvím přidání antimikrobiálního aditiva odpovídajícího standardu JIS Z2801 do materiálu krytu. Aditivum tedy je nedílnou součástí krytu monitoru. Tento ochranný štít, který brání množení většiny běžných mikroorganismů, jako je například „Staphylococcus aureus (gastroenteritida)“, „Escherichia coli (E Coli)“ a „Klebsiella (pneumonie)“, nyní přispívá k zachování zdraví lékařů i pacientů.

      27" LCD Philips C271P4QPJEW

      AMVA LED pro mimořádně vysoký kontrast a živý obraz s širokým pozorovacím úhlem
      Zobrazení Philips AMVA LED používá pokročilou technologii vícedoménového vertikálního vyrovnání, která vám poskytuje mimořádně vysoké poměry statického kontrastu pro neobyčejně živý a jasný obraz. I když snadno zvládá standardní kancelářské způsoby použití, je obzvláště vhodné pro fotografie, prohlížení webu, filmy, hry a náročné grafické použití. Technologie optimalizovaného řízení obrazových bodů umožňuje mimořádně široký pozorovací úhel 178/178, takže nabídne jasný obraz i v režimu otočení o 90 stupňů.

      27" LCD Philips C271P4QPJEW

      PowerSensor ušetří až 80 % nákladů na energii
      PowerSensor je vestavěný „senzor osob“, který vysíláním a přijímáním neškodných infračervených signálů zjišťuje přítomnost uživatele a automaticky sníží jas monitoru v případě, že uživatel odejde od stolu. Tím snižuje účty za energii až o 80 % a prodlužuje životnost monitoru.

      27" LCD Philips C271P4QPJEW

      SmartErgoBase umožňuje ergonomická nastavení navržená pro uživatele
      SmartErgoBase je základnou monitoru vyznačující se ergonomickým pohodlím při nastavení displeje a zapojování kabelů. Díky prakticky nastavitelné výšce, úhlu otočení, sklopení a rotace lze polohu monitoru nastavit tak, aby byla maximálně pohodlná a zmírňovala fyzickou námahu dlouhého pracovního dne. Zapojení kabelů redukuje nepřehlednou změť kabelů a udržuje pracovní prostředí upravené a profesionální.

      27" LCD Philips C271P4QPJEW

      Nízká výška rámečku nad stolem pro maximální pohodlí při čtení
      Monitor Philips lze díky pokročilé základně SmartErgoBase snížit téměř na úroveň stolu, aby se dosáhlo pohodlného úhlu pro sledování. Nízká výška rámečku nad stolem je dokonalým řešením, pokud pro práci s počítačem používáte brýle s bifokálními, trifokálními nebo progresivními skly. Navíc umožňuje uživatelům s velkými výškovými rozdíly používat monitor s preferovaným nastavením úhlu a výšky, čímž pomáhá snižovat únavu a námahu.

      27" LCD Philips C271P4QPJEW

      HDMI zajišťuje univerzální možnosti digitálního připojení
      Zařízení HDMI-ready má veškerý potřebný hardware pro příjem obsahu přes multimediální rozhraní s vysokým rozlišením (HDMI). Kabel HDMI umožňuje přenos vysoce kvalitního digitálního videa a audia přes jediný kabel z počítače nebo jakéhokoli množství AV zdrojů (včetně set-top boxů, DVD přehrávačů, AV přijímačů a videokamer).

      27" LCD Philips C271P4QPJEW

      HDMI zajišťuje univerzální možnosti digitálního připojení
      HDMI zajišťuje univerzální možnosti digitálního připojení Zařízení HDMI-ready má veškerý potřebný hardware pro příjem obsahu přes multimediální rozhraní s vysokým rozlišením (HDMI). Kabel HDMI umožňuje přenos vysoce kvalitního digitálního videa a audia přes jediný kabel z počítače nebo jakéhokoli množství AV zdrojů (včetně set-top boxů, DVD přehrávačů, AV přijímačů a videokamer).

      SmartImage Clinic pro běžná nastavení zobrazení
      SmartImage je exkluzivní a špičková technologie společnosti Philips, která analyzuje obsah zobrazený na obrazovce. Technologie SmartImage optimalizuje zobrazení obsahu podle různých aplikací nebo snímků zobrazených na obrazovce monitoru prostřednictvím dynamické úpravy jasu, kontrastu, barvy a ostrosti v reálném čase.

      Napájení lékařské třídy zajišťuje bezpečnost s nízkým vyzařováním
      Základní bezpečnost, nezbytný výkon a spolehlivost jsou v profesionálním klinickém prostředí naprosto zásadní. Na rozdíl od standardních displejů využívají klinické kontrolní displeje Philips speciální zdroje napájení lékařské třídy, aby tyto požadavky splnily. Napájení splňuje požadavky standardu EN/IEC 60601-1 a zajišťuje základní bezpečnost a nezbytný výkon. Je rovněž v souladu s kolaterálním standardem EN/IEC 60601-1-2 týkajícím se elektromagnetických testů a kompatibility na lékařské úrovni. V mnoha zemích, nemocnicích a klinikách je soulad s těmito standardy povinně vyžadován.

      DisplayPort nabízí zvuk i video prostřednictvím jednoho dlouhého kabelu
      DisplayPort je rozhraní pro digitální propojení počítače a monitoru bez jakéhokoli převodu. Je výkonnější než standard DVI a plně podporuje kabely o délce až 15 metrů a přenos dat rychlostí 10,8 Gb/s. Zásluhou tohoto vysokého výkonu a nulového zpoždění získáte nejrychlejší zpracování obrazu a obnovovací frekvence, což z rozhraní DisplayPort činí nejlepší volbu nejenom pro běžné použití v kancelářích a domácnostech, ale také pro náročná média další aplikace. Díky různým adaptérům umožňuje také vzájemnou provázanost.

      USB hub se 4 porty pro snadné připojení
      Rozbočovač USB umožňuje uživateli pohodlně připojit multimediální zařízení plug and play, např. paměťová zařízení USB, fotoaparát, přenosný pevný disk, webovou kameru, PDA, tiskárnu a mnoho jiných zařízení podporujících připojení USB. Pohodlně umístěný rozbočovač USB 2.0 na monitoru umožňuje signálům USB 2.0 procházet do počítače. Upozorňujeme, že mnoho zařízení typu fotoaparát nebo pevný disk je třeba napájet samostatně, neboť mají vyšší nároky na napájení, než kolik může rozbočovač USB monitoru poskytnout.

      Vestavěné stereo reproduktory pro multimédia
      Dva vysoce kvalitní stereofonní reproduktory zabudované do přístroje. V závislosti na modelu a provedení můžou být viditelně umístěny zepředu, neviditelně zespodu, shora nebo zezadu.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      27" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Rozhraní 
      DisplayPort, HDMI, DVI, VGA, 4xUSB 2.0 
      Barva 
      bílá 

      Monitor 27" LCD Philips C271P4QPJEW je zařazen také v těchto kategorií: