23" LCD Philips 231P4QUPES

6x

Monitor 23" LCD Philips 231P4QUPES - 23 palců 1920 x 1080 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1072040
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 23" LCD Philips 231P4QUPES
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Jednoduchost dokovacího displeje pro notebook - rozšiřte sledování díky jedinému kabelu

      • Dokovací displej pro notebook
      • 58,4 cm (23")
      • Full HD (1 920 x 1 080)

       

      Jediný kabel USB 3.0 dokuje notebook k displeji
      Jediný kabel USB 3.0 dokuje notebook k displeji Tento inovativní velký displej Philips umožňuje snadné replikování portů pro jakýkoli notebook. Je zvláště vhodný pro zařízení typu ultrabook, která mají omezený počet konektorů. Tento displej obsahuje vestavěný rozbočovač USB 3.0, Ethernet a stereo reproduktory a umožňuje přenášení videa, audia a přímé připojení k internetu nebo intranetu jediným kabelem s konektorem USB. Pomocí tohoto pokročilého připojení standardu Plug and play USB 3.0 nebo USB 2.0 můžete nyní rozšířit svou pracovní plochu pomocí notebooku a displeje Philips, aniž byste si museli dělat starosti s těžkopádným nastavením rozlišení nebo si komplikovat život kabely.

      23" LCD Philips 231P4QUPES

      Přístup ke všem periferním zařízením a klávesnici i myši z rozbočovače
      Přístup ke všem periferním zařízením a klávesnici i myši z rozbočovače Nyní můžete připojit volitelnou plnohodnotnou klávesnici a myš k rozbočovači USB tohoto inovativního displeje Philips a zvýšit tak svou produktivitu. Jednoduše připojte notebook k tomuto displeji jediným kabelem USB a jste připraveni využívat další periferní zařízení, jako například externí pevný disk, kameru, jednotku USB spolu s videem v rozlišení Full HD, zvukem a funkcemi internetu. Samozřejmě pokud byste si to přáli, můžete využívat klávesnici a trackpad notebooku jako obvykle.

      23" LCD Philips 231P4QUPES

      SmartErgoBase umožňuje ergonomická nastavení navržená pro uživatele
      SmartErgoBase umožňuje ergonomická nastavení navržená pro uživatele SmartErgoBase je základnou monitoru vyznačující se ergonomickým pohodlím při nastavení displeje a zapojování kabelů. Díky prakticky nastavitelné výšce, úhlu otočení, sklopení a rotace lze polohu monitoru nastavit tak, aby byla maximálně pohodlná a zmírňovala fyzickou námahu dlouhého pracovního dne. Zapojení kabelů redukuje nepřehlednou změť kabelů a udržuje pracovní prostředí upravené a profesionální.

      23" LCD Philips 231P4QUPES

      Nízká výška rámečku nad stolem pro maximální pohodlí při čtení
      Nízká výška rámečku nad stolem pro maximální pohodlí při čtení Monitor Philips lze díky pokročilé základně SmartErgoBase snížit téměř na úroveň stolu, aby se dosáhlo pohodlného úhlu pro sledování. Nízká výška rámečku nad stolem je dokonalým řešením, pokud pro práci s počítačem používáte brýle s bifokálními, trifokálními nebo progresivními skly. Navíc umožňuje uživatelům s velkými výškovými rozdíly používat monitor s preferovaným nastavením úhlu a výšky, čímž pomáhá snižovat únavu a námahu.

      23" LCD Philips 231P4QUPES

      Technologie IPS pro plnou barevnost a širokoúhlé sledování
      Technologie IPS pro plnou barevnost a širokoúhlé sledování Displeje IPS využívají pokročilou technologii, která přináší zvláště široké úhly sledování 178/178 stupňů: displej lze tedy sledovat téměř z libovolného úhlu, dokonce i z úhlu 90 stupňů v režimu Pivot (Otáčení). Na rozdíl od standardních panelů TN poskytují displeje IPS pozoruhodně ostrý obraz se živoucími barvami, takže jsou ideální nejen pro fotografie, filmy a procházení internetu, ale lze je využít i pro profesionální aplikace, které za všech okolností vyžadují přesné barvy a konzistentní jas.

      23" LCD Philips 231P4QUPES

      PowerSensor ušetří až 80 % nákladů na energii
      PowerSensor ušetří až 80 % nákladů na energii PowerSensor je vestavěný „senzor osob“, který vysíláním a přijímáním neškodných infračervených signálů zjišťuje přítomnost uživatele a automaticky sníží jas monitoru v případě, že uživatel odejde od stolu. Tím snižuje účty za energii až o 80 % a prodlužuje životnost monitoru.

      23" LCD Philips 231P4QUPES

      65 % recyklovaných plastů díky certifikaci TCO Edge
      Certifikace TCO Edge se uděluje výrobkům, které přesahují stávající programy ekologických štítků. Tato certifikace nad rámec požadavků TCO dále mimo jiné stanovuje, že výrobek používá minimálně 65 % recyklovaných plastů, je energeticky účinný, používá minimum nebezpečných materiálů, má 100% recyklovatelný obal a je navržen tak, aby se snadno recykloval. Můžete si být jisti, že tento monitor Philips je výrobkem špičkové technologie, který je nejlepší ve třídě ICT, takže je prospěšný pro vás i celou planetu a pomáhá vám učinit zodpovědný ekologický IT nákup.

      Kryt bez PVC-BFR
      Kryt tohoto monitoru Philips neobsahuje bromované zpomalovače hoření ani polyvinylchlorid (neobsahuje PVC-BFR)

      Parametry a specifikace

      Displej 
      23" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Rozhraní 
      VGA, 1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0 
      Barva 
      stříbrná 

      Monitor 23" LCD Philips 231P4QUPES je zařazen také v těchto kategorií: