23" LCD Philips 231S4QCB

0x

Monitor 23" LCD Philips 231S4QCB - 23 palců 1920 x 1080 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1072035
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 23" LCD Philips 231S4QCB
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Nezbytné funkce, efektivní výkon pro maximální produktivitu

      • Řada S
      • 58,4 cm (23")
      • Full HD (1 920 x 1 080)

       

      Technologie IPS pro plnou barevnost a širokoúhlé sledování
      Technologie IPS pro plnou barevnost a širokoúhlé sledování Displeje IPS využívají pokročilou technologii, která přináší zvláště široké úhly sledování 178/178 stupňů: displej lze tedy sledovat téměř z libovolného úhlu, dokonce i z úhlu 90 stupňů v režimu Pivot (Otáčení). Na rozdíl od standardních panelů TN poskytují displeje IPS pozoruhodně ostrý obraz se živoucími barvami, takže jsou ideální nejen pro fotografie, filmy a procházení internetu, ale lze je využít i pro profesionální aplikace, které za všech okolností vyžadují přesné barvy a konzistentní jas.

      23" LCD Philips 231S4QCB

      SmartContrast poskytuje vylepšené bohaté černé detaily
      SmartContrast poskytuje vylepšené bohaté černé detaily SmartContrast je technologie Philips, která analyzuje zobrazovaný obsah, automaticky nastavuje barvy a řídí intenzitu podsvícení k dynamickému zvýšení kontrastu pro nejlepší digitální fotografie a video nebo hraní her, když jsou zobrazovány tmavé tóny. Pokud zvolíte režim Economy, bude nastaven kontrast a jemně doladěno podsvícení pro přesné zobrazení každodenních kancelářských aplikací a pro snížení spotřeby.

      23" LCD Philips 231S4QCB

      SmartErgoBase umožňuje ergonomická nastavení navržená pro uživatele
      SmartErgoBase umožňuje ergonomická nastavení navržená pro uživatele SmartErgoBase je základnou monitoru vyznačující se ergonomickým pohodlím při nastavení displeje a zapojování kabelů. Díky prakticky nastavitelné výšce, úhlu otočení, sklopení a rotace lze polohu monitoru nastavit tak, aby byla maximálně pohodlná a zmírňovala fyzickou námahu dlouhého pracovního dne. Zapojení kabelů redukuje nepřehlednou změť kabelů a udržuje pracovní prostředí upravené a profesionální.

      23" LCD Philips 231S4QCB

      Nízká výška rámečku nad stolem pro maximální pohodlí při čtení
      Nízká výška rámečku nad stolem pro maximální pohodlí při čtení Monitor Philips lze díky pokročilé základně SmartErgoBase snížit téměř na úroveň stolu, aby se dosáhlo pohodlného úhlu pro sledování. Nízká výška rámečku nad stolem je dokonalým řešením, pokud pro práci s počítačem používáte brýle s bifokálními, trifokálními nebo progresivními skly. Navíc umožňuje uživatelům s velkými výškovými rozdíly používat monitor s preferovaným nastavením úhlu a výšky, čímž pomáhá snižovat únavu a námahu.

      23" LCD Philips 231S4QCB

      Předvolby SmartImage pro snadnou optimalizaci nastavení obrazu
      Předvolby SmartImage pro snadnou optimalizaci nastavení obrazu SmartImage je exkluzivní špičková technologie společnosti Philips, která analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce a poskytuje optimalizovaný výkon zobrazení. Uživatelsky příjemné rozhraní umožňuje nastavit různé režimy, např. Kancelář, Fotografie, Filmy, Hry, Ekonomický atd., tak aby odpovídaly používané aplikaci. Na základě výběru technologie SmartImage dynamicky optimalizuje kontrast, sytost barev a ostrost obrázků a videí a výsledkem je dokonalý výkon zobrazení. Ekonomický režim nabízí značné úspory energie. Vše v reálném čase a stisknutím jediného tlačítka!

      23" LCD Philips 231S4QCB

      SmartControl pro snadné ladění výkonu
      Software pro počítače, určený pro doladění výkonu a nastavení zobrazení. Philips nabízí uživatelům dvě možnosti pro úpravu nastavení obrazovky. Různá nastavení obrazovky můžete srozumitelným způsobem upravovat ve víceúrovňové nabídce na obrazovce pomocí tlačítek na monitoru nebo pomocí softwaru Philips SmartControl.

      25 % recyklovaných materiálů s certifikací EPEAT Gold
      Monitory společnosti Philips s certifikací EPEAT GOLD zaručují ochranu lidského zdraví a životního prostředí. Jsou energeticky vysoce účinné a zaručují nižší emise plynů, které mění klima. Program EPEAT pomáhá kupujícím ohodnotit, porovnávat a vybírat monitory podle 51 kritérií podporovaných organizací US EPA. Certifikace GOLD zaručuje, že nejméně 30 % použitých plastů tvoří po-spotřebitelské recyklované materiály, které zaručují snížené použití toxických materiálů a nebezpečných materiálů. Certifikace EPEAT Gold je platná pouze v zemích, ve kterých má společnost Philips svůj výrobek zaregistrován. Stav registrace pro svou zemi naleznete na webové stránce www.epeat.net.

      100% recyklovatelné balení
      Společnost Philips se zavázala ve své řadě monitorů využívat obnovitelné materiály šetrné k životnímu prostředí. Veškeré plastové části těla, části kovové konstrukce a balicí materiály využívají 100% recyklovatelné materiály. U vybraných modelů využíváme >= 65 % recyklovaných plastů, čímž zajišťujeme snížení odpadu. Přísné dodržování standardů RoHS zaručuje významné snížení nebo zamezení jedovatých látek, jako je olovo nebo rtuť. Kryt monitoru je vyroben z materiálů bez PVC/BFR. Více informací získáte na stránkách společnosti Philips na adrese http://www.asimpleswitch.com/global/.

      Kryt bez PVC-BFR
      Kryt tohoto monitoru Philips neobsahuje bromované zpomalovače hoření ani polyvinylchlorid (neobsahuje PVC-BFR)

      Parametry a specifikace

      Displej 
      23" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Rozhraní 
      DVI, VGA 
      Barva 
      černá 

      Monitor 23" LCD Philips 231S4QCB je zařazen také v těchto kategorií: