21.5" LCD Philips 227E6EDSD

0x

Monitor 21.5" LCD Philips 227E6EDSD - 21.5 palců 1920 x 1080 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1072004
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 21.5" LCD Philips 227E6EDSD
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Technologie SoftBlue vyvinutá pro pohodu vašich očí

      • Řada E
      • 22 (21,5"/54,6 cm úhlopř.)
      • Full HD (1 920 x 1 080)

       

      Technologie SoftBlue je šetrná k očím a zachovává barvy
      Technologie SoftBlue LED využívá chytrou technologii, která omezuje škodlivé krátkovlnné modré světlo, aniž by to mělo dopad na barvu nebo obraz displeje. Technologie SoftBlue LED má certifikaci mezinárodní testovací organizace TUV Rheinland prokazující snížení množství škodlivého modrého světla.

      Technologie širokého sledování IPS-ADS přináší přesný obraz i barvy
      Technologie širokého sledování IPS-ADS přináší přesný obraz i barvy Displeje IPS-ADS využívají pokročilou technologii, která přináší zvláště široké úhly sledování 178/178 stupňů: displej lze tedy sledovat téměř z libovolného úhlu. Na rozdíl od standardních panelů TN poskytují displeje IPS-ADS pozoruhodně ostrý obraz se živoucími barvami, takže jsou ideální nejen pro fotografie, filmy a procházení internetu, ale lze je využít i pro profesionální aplikace, které za všech okolností vyžadují přesné barvy a konzistentní jas.

      21.5" LCD Philips 227E6EDSD

      Displej 16:9 Full HD pro čistý obraz plný detailů
      Displej 16:9 Full HD pro čistý obraz plný detailů Obrazovka Full HD nabízí širokoúhlé rozlišení 1920 x 1080p, které představuje nejvyšší rozlišení pro nejlepší kvalitu obrazu. Je plně připravena pro budoucí vylepšení, jelikož podporuje signály s rozlišením 1080p ze všech zdrojů, včetně nejnovějších, např. Blu-ray a pokročilé HD herní konzole. Zpracování signálu je podstatně vylepšeno, aby podporovalo vyšší kvalitu signálu a rozlišení. Poskytuje skvělý obraz s funkcí Progressive Scan bez blikání a s vynikajícím jasem a barvami.

      21.5" LCD Philips 227E6EDSD

      SmartContrast pro detaily s bohatou černou barvou
      SmartContrast pro detaily s bohatou černou barvou SmartContrast je technologie Philips, která analyzuje zobrazovaný obsah, automaticky nastavuje barvy a řídí intenzitu podsvícení k dynamickému zvýšení kontrastu pro nejlepší digitální fotografie a video nebo hraní her, když jsou zobrazovány tmavé tóny. Pokud zvolíte režim Economy, bude nastaven kontrast a jemně doladěno podsvícení pro přesné zobrazení každodenních kancelářských aplikací a pro snížení spotřeby.

      21.5" LCD Philips 227E6EDSD

      Moderní dotykové ovládání doplňuje design
      Moderní dotykové ovládání doplňuje design Dotykové ovládání jsou inteligentní ikony citlivé na dotek, nahrazují vyčnívající tlačítka a umožňující uživateli nastavit monitor podle požadavků. Dotykové ovládání reaguje i na nejjemnější dotek a dodává monitoru moderní feeling.

      21.5" LCD Philips 227E6EDSD

      Technologie MHL umožňuje užívat si mobilní obsah na velké obrazovce
      Technologie MHL umožňuje užívat si mobilní obsah na velké obrazovce MHL (Mobile High Definition Link neboli mobilní propojení s vysokým rozlišením) je mobilní rozhraní pro audio/video, jež slouží k přímému připojení mobilních telefonů a dalších přenosných zařízení k displejům s vysokým rozlišením. Volitelný kabel MHL umožňuje snadné připojení mobilního zařízení podporujícího technologii MHL k tomuto velkému displeji Philips MHL: poté můžete sledovat, jak vaše videa ve vysokém rozlišení ožijí s plně digitálním zvukem. Nejen že si nyní můžete vychutnat své mobilní hry, fotografie, filmy nebo jiné aplikace na velké obrazovce – můžete zároveň i nabíjet své mobilní zařízení, takže se vám nikdy nevybije baterie během rozehrané hry.

      21.5" LCD Philips 227E6EDSD

      Funkce SmartImage Lite pro snadnou optimalizaci nastavení obrazu
      Funkce SmartImage Lite je exkluzivní, špičková technologie společnosti Philips, která analyzuje obsah zobrazovaný na obrazovce. Na základě vámi zvoleného scénáře funkce SmartImage Lite dynamicky zlepšuje kontrast, sytost barev a ostrost obrazů a videozáznamů pro dokonalé zobrazení - vše v reálném čase, stisknutím jediného tlačítka.

      SmartControl Lite: Pro rychlé a snadné nastavení displeje
      SmartControl Lite je software nové generace pro ovládání monitorů, jehož grafické uživatelské rozhraní je založeno na 3D ikonách. Umožňuje uživateli doladit pomocí myši většinu parametrů monitoru, například barvu, jas, kalibraci obrazovky, multimédia, ID management atd.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      21.5" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Rozhraní 
      HDMI, DVI, VGA 
      Barva 
      černá 

      Monitor 21.5" LCD Philips 227E6EDSD je zařazen také v těchto kategorií: