23.6" LCD Philips 243V5LHAB

0x

Monitor 23.6" LCD Philips 243V5LHAB - 23.6 palců 1920 x 1080 px VA

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Philips
Kód:1071934
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 23.6" LCD Philips 243V5LHAB
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Skvělý LED obraz v živých barvách se stereo reproduktory

      • Řada V
      • 60 cm (23,6")

       

      SmartContrast pro bohaté detaily černé
      SmartContrast pro bohaté detaily černé SmartContrast je technologie Philips, která analyzuje zobrazovaný obsah, automaticky nastavuje barvy a řídí intenzitu podsvícení k dynamickému zvýšení kontrastu pro nejlepší digitální fotografie a video nebo hraní her, když jsou zobrazovány tmavé tóny. Pokud zvolíte režim Economy, bude nastaven kontrast a jemně doladěno podsvícení pro přesné zobrazení každodenních kancelářských aplikací a pro snížení spotřeby.

      23.6" LCD Philips 243V5LHAB

      Displej 16:9 Full HD pro čistý obraz plný detailů
      Displej 16:9 Full HD pro čistý obraz plný detailů Na kvalitě obrazu záleží. Běžné displeje poskytují kvalitu, ale vy očekáváte víc. Tento displej nabízí vylepšené rozlišení Full HD 1920 x 1080. Díky rozlišení Full HD zajišťujícímu ostrý detail a vysokému jasu vzniká neuvěřitelný kontrast a realistické barvy, které dodají obrazu na opravdovosti.

      23.6" LCD Philips 243V5LHAB

      HDMI ready displej pro zábavu v rozlišení Full-HD
      HDMI ready displej pro zábavu v rozlišení Full-HD Zařízení HDMI-ready má veškerý potřebný hardware pro příjem obsahu přes multimediální rozhraní s vysokým rozlišením (HDMI). Kabel HDMI umožňuje přenos vysoce kvalitního digitálního videa a audia přes jediný kabel z počítače nebo jakéhokoli množství AV zdrojů (včetně set-top boxů, DVD přehrávačů, AV přijímačů a videokamer).

      23.6" LCD Philips 243V5LHAB

      LED technologie pro živé barvy
      Bílé LED diody jsou polovodičová zařízení, která se rychle rozsvítí na plný a rovnoměrný jas, čímž zkracují dobu přípravy na provoz. LED diody neobsahují rtuť, což umožňuje ekologicky šetrný proces recyklace a likvidace. LED diody umožňují lepší ovládání stmívání LCD podsvícení a výsledkem je mimořádně vysoký kontrastní poměr. Díky stálé úrovni jasu na celé obrazovce také nabízejí dokonalou reprodukci barev.

      Vestavěné stereo reproduktory pro multimédia
      Dva vysoce kvalitní stereofonní reproduktory zabudované do přístroje. V závislosti na modelu a provedení můžou být viditelně umístěny zepředu, neviditelně zespodu, shora nebo zezadu.

      SmartControl Lite umožňuje snadné ladění výkonu displeje
      SmartControl Lite je software nové generace pro ovládání monitorů, jehož grafické uživatelské rozhraní je založeno na 3D ikonách. Umožňuje uživateli doladit pomocí myši většinu parametrů monitoru, například barvu, jas, kalibraci obrazovky, multimédia, ID management atd.

      Ekologicky šetrný displej bez rtuti
      Monitory Philips s LED podsvícením neobsahují rtuť, jednu z nejjedovatějších přírodních látek, která škodí lidem i zvířatům. Díky tomu je snížen dopad na životní prostředí po celou dobu životního cyklu displeje od výroby až po likvidaci.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      23.6" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Rozhraní 
      HDMI, DVI, VGA 
      Barva 
      černá 

      Monitor 23.6" LCD Philips 243V5LHAB je zařazen také v těchto kategorií: