22" LCD AOC E2270SWDN

0x

Monitor 22" LCD AOC E2270SWDN - 22 palců 1920 x 1080 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:AOC
Kód:1071910
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 22" LCD AOC E2270SWDN
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Inteligentní výkon, aerodynamický design
      Tento 21,5″ displej nabízí dobrý výkon pro domácí použití. Pomáhá rovněž šetřit náklady díky minimální spotřebě energie a nabízí možnosti naklonění a montáže na stěnu.

      22" LCD AOC E2270SWDN

      LED podsvícení:
      Monitory AOC používají k osvětlení panelu displeje (TN, IPS nebo VA) LED podsvícení s bílými LED diodami. Ve srovnání se starší technologií podsvícení využívající CCFL má LED podsvícení mnohem nižší spotřebu energie, umožňuje lepší řízení stmívání pro optimalizaci jasu a přispívá k menší tloušťce monitoru.

      22" LCD AOC E2270SWDN 

      Vesa Mount
      Stojany Ergo Base od společnosti AOC jsou všestranné, odolné a snadno použitelné. Avšak chcete stále používat nástěnnou konfiguraci nebo konfiguraci tvořenou několika monitory pomocí stolních držáků? Držáky standardu VESA vám přinášejí maximální flexibilitu. Díky možnosti montáže dle standardu VESA lze pomocí držáků a stojanů různých výrobců upevnit monitory vzhůru nohama, v orientaci na výšku nebo na sebe.

      22" LCD AOC E2270SWDN

      Kensington Lock
      Zámek Kensington představuje systém proti krádeži, který tvoří kovem vyztužený otvor v těle příslušného zařízení, jenž se používá v kombinaci s kovovým kabelem zajištěným systémem klíče a zámku (zámek je prodáván samostatně). Zámky Kensington vám umožňují zabezpečit váš monitor AOC během LAN události, v organizaci nebo kdekoli, kam jej přenesete.

      22" LCD AOC E2270SWDN

      Rozlišení Full HD
      Chcete sledovat Blu-ray film v plné kvalitě a užívat si hry ve vysokém rozlišení nebo číst ostrý text v kancelářských aplikacích? Díky svému rozlišení Full HD 1 920 x 1 080 pixelů vám to tento monitor umožní. Ať už sledujete jakýkoli obsah, bude díky rozlišení Full HD zobrazen s bohatými detaily, aniž by vyžadoval špičkovou grafickou kartu nebo odebíral spoustu systémových zdrojů.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      22" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 
      Rozhraní 
      DVI, VGA 
      Barva 
      černá 

      Monitor 22" LCD AOC E2270SWDN je zařazen také v těchto kategorií: