Creative Sound BlasterAxx AXX 200

0x

Reproduktory Creative Sound BlasterAxx AXX 200 - Přenosný Bluetooth reproduktor s možností telekonferencí, přehrávání s MicroSD karet a sloužící jako powerbanka.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Creative
Kód:1070968
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Reproduktory Creative Sound BlasterAxx AXX 200
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Přenosný Bluetooth® reproduktor s možností telekonferencí
      Sound BlasterAxx AXX 200 změní způsob, jakým komunikujete a vychutnáte si zvuk. Integrovaný zvukový procesor SB-Axx1™ vylepšuje veškeré audio přehrávání a nahrávání v reálném čase a přináší vám lepší zvukový zážitek než u jiných bezdrátových reproduktorů. Dodává se také s řadou dalších unikátních funkcí, včetně funkce pro telekonference, Super Megaphone™, vestavěného hudebního přehrávače microSD Card a hlasového záznamníku.

      TECHNIKA
      Všechno audio, inteligentně vylepšené
      V srdci Sound BlasterAxx je čipová sada SB-Axx1 - nová generace vícejádrového audio procesoru. To znamená, že na rozdíl od jiných reproduktorů, které prostě přehrávají zvuk jako takový, Sound BlasterAxx AXX 200 skutečně vylepšuje veškerý zvuk v reálném čase a poskytuje vám vynikající poslech hudby, filmů a hovorů.

      Špičkový zesílený výstup
      Tradiční malé reproduktory nejsou schopny poskytovat silný zvuk. Velikost výrobku by však neměla definovat svůj potenciál. S ohledem na to věnoval výrobce zvláštní pozornost tomu, jak postavit Sound BlasterAxx AXX 200. Vestavěli speciální obvody, které jsou navrženy tak, aby skutečně zvyšovaly hlasitost a umožňovaly tak působivý zvuk i přes malou, přenosnou velikost.

      Intuitivní ovládání
      Snadný přístup k hlavním funkcím pomocí intuitivního ovládacího panelu citlivého na dotyk, který se nachází v horní části zařízení.

      Creative Sound BlasterAxx AXX 200

      OSOBNÍ TELEKONFERENČNÍ SYSTÉM
      Vysoce kvalitní čtyřjádrové mikrofonní pole
      Zvuk BlasterAxx AXX 200 je vybaven čtyřjádrovým mikrofonem - to je čtyřmi mikrofony - umožňující jasné nahrávání hlasu v rozsahu 360°, ideální pro hovory. Díky tomu je ideálním osobním bezdrátovým mobilním telekonferenčním systémem.

      Crystal Clear hlasové komunikace
      Procesor SB-Axx1 napájí celou řadu technologií pro zvýšení hlasu, které se dokonce neobjevují v telekonferenčních systémech nejvyšší kvality. Od redukce nežádoucího šumu na pozadí k optimalizaci vašeho hlasu, i když se pohybujete po místnosti, CrystalVoice Technology zajišťuje, že získáte nejlepší zážitek z hlasové komunikace.

      Technologie inteligentního beamformingu
      Technologie CrystalVoice Focus™ Sound BlasterAxx AXX 200 zachycuje akustický paprsek kolem vás a potlačí veškerý zvuk mimo něj. Díky tomu je to skvělé pro hovory i v hlučném prostředí. Můžete určit, jak široká je akustická zóna, což znamená, že máte plnou kontrolu nad tím, co je slyšet a co není.

      Creative Sound BlasterAxx AXX 200

      SUPER MEGAPHONE™
      Bavte se s Super Megaphone ™
      Okamžitě změňte svůj hlas na různé fantastické postavy pomocí aplikace CrystalVoice FX™, skvělé pro žertování a zábavu s vašimi přáteli. 

      Karaoke všude
      Vysílejte hlasitě s Super Megaphone! Jednoduše přehrajte svou oblíbenou skladbu z vašeho smartphonu nebo z karty microSD a zpívejte. Můžete jej také používat spolu s karaoke aplikacemi třetích stran, které jsou k dispozici ke stažení.

      Nahrávání nebylo snadnější
      Pokud potřebujete nahrávat hlas, nebo dokonce i demo skladby, AXX 200 je vše, co potřebujete! Dodává se se čtyřmi vysoce kvalitními mikrofony pro všestranné 360° zachycení vašeho hlasu, což je ideální pro přesné nahrávání. Stačí vložit kartu microSD a jste připraveni jít.

       

      SOFTWARE

      • iOS a Android™
        Získejte rozsáhlou kontrolu zvuku přímo v dlani s bezplatnou aplikací Sound Blaster Central pro iOS a zařízení Android. Použijte jej k bezdrátovému přizpůsobení všech nastavení Sound BlasterAxx AXX 200, takže slyšíte zvuk tak, jak to chcete.
      • PC a Mac
        Můžete také připojit zařízení Sound BlasterAxx AXX 200 k počítači a počítači Mac přes USB a použít jej jako stolní reproduktor. Můžete si stáhnout aplikaci Sound BlasterAxx Control Panel, software pro PC a Mac, který vám umožní přizpůsobit všechna nastavení zvuku.

      Creative Sound BlasterAxx AXX 200

      PŘIPOJENÍ
      Jednoduché párování Bluetooth® bez povšimnutí
      Ruční Bluetooth® párování věcí je minulosti! Díky technologii Near Field Communication (NFC) můžete spárovat smartphone s technologií NFC s funkcí Sound BlasterAxx AXX 200 jednoduchým přiblížením na určené místo reproduktoru. Bezdrátové připojení nikdy nebylo pohodlnější.

      Vysoce kvalitní bezdrátový zvuk
      Získejte bezdrátový zvuk s nízkou latencí, stejně jako kabelové připojení! Sound BlasterAxx AXX 200 podporuje špičkové bezdrátové zvukové kodeky, jako je aptX® a Advanced Audio Coding (AAC).

      Současná připojení Bluetooth
      Připojte až dvě inteligentní zařízení ke zvukovému zařízení BlasterAxx AXX 200 současně! To znamená, že si můžete z tabletu přehrát a vychutnat si skvělý herní zvuk a poté okamžitě přepnout na svůj smartphone, abyste mohli volat.

      Úžasně čistý zvuk USB
      Vychutnejte si neuvěřitelně jasná volání VoIP, když jste připojeni k počítači nebo Mac® přes USB. Zařízení Sound BlasterAxx AXX 200 také poskytuje vysokou kvalitu zvuku USB i při nabíjení.

      Integrovaný přehrávač WMA / MP3
      Jedním z kompromisů využití vašeho chytrého telefonu jako zdroje zvuku je to, že váš telefon může dojít k vybití baterie velmi rychle. Proto je zde alternativu: integrovaný přehrávač WMA / MP3. Jednoduše zasuňte kartu microSD obsahující vaši oblíbenou hudbu a stiskněte tlačítko přehrávání. Je to tak snadné.

      Integrovaný hlasový záznamník
      Využijte působivého pole čtyřjádrového mikrofonu, který zaznamenává vše, co chcete, přímo na kartu microSD. To je skvělé pro nahrávání telefonických rozhovorů, projevů, diskuzí nebo dokonce vlastní demo stopy.

      Creative Sound BlasterAxx AXX 200

      BATERIE
      Působivá životnost baterie
      Je to frustrující mít přenosný reproduktor, který vyčerpá baterii po pouhých několika hodinách použití. Ovšem toto nebudete zažívat se Sound BlasterAxx AXX 200. Jeho vestavěná baterie poskytuje až neuvěřitelných 15 hodin výdrže baterie, takže můžete pořádat večírek celou noc.

      Nabijte svůj smartphone
      Víš, co ještě je frustrující? Když necháte svůj smartphone vybít, je to tak. Proto AXX 200, může sloužit jako záložní baterie pro váš smartphone - máte k dispozici až 5200mAh nouzového napájení, když to nejvíce potřebujete.

      Určeno pro venkovní použití
      S odolnou kovovou mřížkou a vysoce přenosným tvarem je Sound BlasterAxx AXX 200 ideálním společníkem také na cestách.

       

      TECHNICKÉ SPECIFIKACE

      • Rozměry: 200.6 x 72.3 x 64.0 mm
      • Hmotnost: 500g
      • Měniče: 2x1.5"
      • microSD Slot: Ano
      • Type baterie: 5200mAh, vestavěná Li-ion
      • Životnost baterie: 15 hodin
      • Bluetooth® verze: Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate)
      • Bluetooth profily: AVRCP (Bluetooth Remote Control), A2DP (Wireless Stereo Bluetooth), HFP (Hands-free Profile)
      • Podporavané kodeky: SBC, aptX, AAC
      • Typ konektoru: USB, Aux/mic-in, Bluetooth
      • Barva: bílá
      • Near Field Communication (NFC): Ano
      • DC výstup: 5V 1A DC, Type A USB port

      SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY

      • Intel Core™2 Duo procesory 2.2 GHz, AMD Athlon 64x2 Dual Core nebo ekvivalentní procesory
      • Microsoft® Windows® XP (SP2 nebo vyšší)
      • Microsoft® Windows® Vista® 32-bit nebo 64-bit
      • Microsoft® Windows® 7 32-bit nebo 64-bit
      • Microsoft® Windows® 8 32-bit nebo 64-bit
      • Microsoft® Windows® 10 32-bit nebo 64-bit
      • Macintosh OS X 10.5.8 a vyšší
      • 1GB RAM
      • napájecí USB 2.0 port

      Pro aplikaci Sound Blaster Central

      • iOS: verze 5.0 a vyšší
      • Android: verze 2.2 a vyšší

      OBSAH BALENÍ

      • Sound BlasterAxx AXX 200
      • USB kabel
      • USB napájecí adaptér
      • US koncovka napájecího adaptéru
      • Cestovní pouzdro
      • Rychlá příručka

      Parametry a specifikace

      Provedení 
      2.0 
      Materiál 
      Plast 

      Reproduktory Creative Sound BlasterAxx AXX 200 je zařazen také v těchto kategorií: