Fujitsu Lifebook E8310

0x

Notebook Fujitsu Lifebook E8310 - Intel Core2Duo T8100 2.1 GHz, 2 GB, 160 GB HDD, DVD-RW, Intel Graphics Media Accelerator X3100, 15 palců 1400 x 1050 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1070634
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu Lifebook E8310
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      LIFEBOOK E8310 je profesionální notebook s 15'' nadstandardním displejem a neobvyklým množstvím portů, který disponuje širokou možností konfigurace. O výkon se stará procesor Intel Core2Duo a DDR2 paměťmi. Možnosti konektivity udržuje na špici volitelný UMTS modul.

      LIFEBOOKy jsou jednou z nejvyšších řad v nabídce FSC, takže je o ně patřičně dbáno. A fakt, že jsou určeny především do obchodního okruhu pro manažery, je patřičně poznat i na jejich designu. Ten je, jak cílová skupina povětšinou vyžaduje, střídmý a střízlivý, působí solidním dojmem. Linie jsou spíše ostřejší. Notebook je vyroben z plastu, kombinuje na sobě černou a stříbrošedou barvu na těle a víku, klávesnice je matně šedá s černými popisky.

      Displej s 15" úhlopříčkou má rozlišení SXGA+, tedy 1400x1050 pixelů. Polohovacím zařízením je vedle obvyklého touchpadu ještě i touchstick, každý s vlastní sadou tlačítek.

      Pevný disk je v těle notebooku namontován napevno, jde o SATA disky s kapacitami od 80 GB, pokud by vám ale tato velikost nestačila, nemusíte zoufat, protože k dispozici je ještě modulární šachta. Ta je sice výrobcem osazena optickou mechanikou, je jí Super Multi DVD vypalovačka, ale co konkrétně budete chtít po zakoupení používat záleží jen na vás a dokoupeném příslušenství, nabízí se také ještě přídavná baterie.

      Možnosti připojení jsou u tohoto notebooku opravdu vysoce nadstandardní. Gigabitový ethernet, Wi-Fi adaptér b,g. Mezi porty najdeme – vedle příjemných čtyř USB 2.0 portů a jednoho FireWire - i sériový a paralelní port (např. pro programování průmyslových strojů). Dále následují audiojacky (i s podporou S/PDIF), externí VGA a S-Video, konektor pro aplikátor portů, slot pro paměťové karty MMC a SD, slot pro Smart Card a sloty pro PC Card a ExpressCard.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core2Duo T8100 2.1 GHz 
      Operační paměť 
      2048 MB DDR2 
      Pevný disk 
      160 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel GMA X3100 
      Displej 
      15" LCD SXGA+ s rozlišením 1 400 x 1 050 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, VGA, LAN, COM 
      Výbava 
      WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá