KEF M400 Hi-Fi Headphones Sunset Orange

0x

Sluchátka KEF M400 Hi-Fi Headphones Sunset Orange - Vynikající kvalitní sluchátka od legendární HiFi značky KEF v skvělém oranžovém provedení.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:KEF
Kód:1067208
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Sluchátka KEF M400 Hi-Fi Headphones Sunset Orange
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Hi-Fi sluchátka M400 - Design Studio F. A. Porsche. Zvuk podle KEF.
      Opravdu skvělé na uších, s vynikající kvalitou zvuku díky nejmodernější technologii měničů v elegantním designu, který je navržen tak, aby Vám poskytoval dokonalý komfort.

      KEF M400 Hi-Fi Headphones Sunset Orange

      VYSOKÁ KVALITA ZVUKU NA CESTÁCH
      Jak můžete očekávat od lidí, kteří jsou posedlí zvukem ve vysoké kvalitě, krása M400 je více než si umíte představit. S ultra lehkýmy 40 mm neodymovýmy měniči a měděným drátem (CCAW) KEF M400 odhaluje všechny slávy původního výkonu: ostré, detailní výšky, plynulé středy a čisté basy. Hudbu, kterou můžete cítit - až tak realisticky, že se jí téměř dotknete. Vaše oblíbené skladby nikdy nezněly lépe.

      KEF M400 Hi-Fi Headphones Sunset Orange

      PRECIZNÍ DESIGN
      Lehký, kompaktní a konstruovaný tak, aby vydržel léta použití na cestách, stejně jako doma - model M400 má všechny vlastnosti skutečného klasického designu. Neviditelný sklopný skládací rám je vyroben z přesně zpracovaného litého hliníku s nadměrně pohodlnými supra-aurálními sluchátky a koženou čelenkou v kontrastu se čtyřmi elegentními a vysoce kvalitními povrchy: Racing Blue, Sunset Orange, Deep Black nebo Champagne White.

      KEF M400 Hi-Fi Headphones Sunset Orange

      EXCELENTNÍ KOMOFRT A IZOLACE ŠUMU
      Polstrovaná paměťovou pěnou s vysokou hustotou pokrytou měkkou kůží, odolné proti pocení. Kulaté kloubové chrániče do uší přizpůsobí přesný tvar vašeho ucha a vytvářejí efektivní těsnění, které zabraňuje vnějšímu šumu a zároveň zabraňuje úniku zvuku. Lehký, robustní hliníkový rám vyvíjí správné množství jemného tlaku, který vám umožní vychutnávat si pohodlí hudby tak dlouho, jak budete chtít.

      KEF M400 Hi-Fi Headphones Sunset Orange

      VHODNÁ VŠECHNY VAŠE ZAŘÍZENÍ
      V kombinaci s veškerým zařízením Apple a s dalšími digitálními zařízeními je M400 vybavený integrovaným mikrofonem a dálkovým ovládáním na odnímatelném kabelu, což vám umožňuje ovládat funkce přehrávání nebo přepínat mezi hovory a hudbou. Rám je diskrétně upevněn tak, aby se snadno ukládal, když sluchátka nepoužíváte a stejně jako ostatní sluchátka KEF vás M400 chrání před nadměrným akustickým tlakem v souladu s normou CENELEC. Vysoce kvalitní zvuk díky inovacím KEF. Vyrobeno pro odolnost a komfort pro nejvyšší třídu s vkusem pro design, který dělá ostatní sluchátka nudnými.

      Parametry a specifikace

      Výbava 
      Mikrofon 
      Připojení sluchátek 
      jack 3,5mm 

      Sluchátka KEF M400 Hi-Fi Headphones Sunset Orange je zařazen také v těchto kategorií: