Acer TravelMate B115-M

22x

Notebook Acer TravelMate B115-M - Intel Celeron N2920 1.86 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, Intel HD Graphics, 11.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1064555
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Acer TravelMate B115-M
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Produktivita na cesty
      Model řady TravelMate B se vyznačuje jedinečným designem FlowCurve, díky kterému ho v řadě tradičních notebooků nepřehlédnete. Notebook nepotřebuje ventilátor, proto se vyznačuje tichým chodem a chladným provozem. Model TravelMate B je tenký a lehký – nabízí přenosný výpočetní výkon se všemi nástroji systému Windows pro skvělou produktivitu.

      Acer TravelMate B115-M

      Unikátní, inteligentní design
      Model řady TravelMate B vyčnívá z davu díky svému jedinečnému designu FlowCurve. Velký a precizní touchpad je optimalizovaný pro přesné a citlivé ovládání, které umožňuje používat podobně plynulá gesta jako na dotykové obrazovce.

      Acer TravelMate B115-M

      Produktivita na cesty
      Díky tenkému a lehkému provedení ani nebudete vědět, že nesete notebook s sebou v tašce. Spolu s vynikajícím procesorem a obrovským úložištěm vám pomůže zůstat produktivní, ať jste kdekoliv. Nepotřebuje chladicí větráček, takže běží tiše a chladně.

      Acer TravelMate B115-M

      Šetrnější k očím
      Technologie Acer BluelightShield minimalizuje únavu očí způsobenou dlouhým sledováním obrazovky tím, že filtruje modré světlo. Technologie Acer ComfyView navíc redukuje odlesky okolí, což je obzvlášť praktické při práci venku a vy tak skvěle a pohodlně vidíte, co je na obrazovce, ať jste kdekoliv.

      Acer TravelMate B115-M

      Vše, co potřebujete k práci
      Webová kamera s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) a rozlišením HD zajišťuje jasný obraz, který je viditelný i proti přímému slunci. Plnohodnotná klávesnice, všechny potřebné porty včetně Gigabit LAN a plné softwarové vybavení systému Windows 10, které skvěle spolupracuje s HD displejem. Optimalizované reproduktory poskytují kvalitu zvuku, kterou byste očekávali až u větších notebooků.

      Acer TravelMate B115-M

      Snadná správa
      Výsledky vaší práce jsou zabezpečené několika vrstvami bezpečnostní aplikace Acer ProShield. Aplikace Acer Office Manager posiluje míru zabezpečení ve vaší školní nebo firemní síti. Aplikace Contact Pickup umožňuje během jediné sekundy snadným způsobem sdílet kontakty v telefonním seznamu chytrého telefonu. Notebook nabízí také možnost rychlejšího přihlášení pomocí funkce rozpoznání obličeje Face Login.

       

      Na zařízení je nainstalován operační systém Microsoft Windows 10 Pro.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Celeron N2920 1.86 GHz 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      11.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 

      Notebook Acer TravelMate B115-M je zařazen také v těchto kategorií: