Acer Aspire 1 Obsidian Black

0x

Notebook Acer Aspire 1 Obsidian Black - Intel Celeron N3450 1.10 GHz, 4 GB, 32 GB SSD, Intel HD Graphics, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 10 S

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1062125
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Acer Aspire 1 Obsidian Black
      Notebook Acer Aspire 1 Obsidian Black - Fotka 1/6Notebook Acer Aspire 1 Obsidian Black - Fotka 2/6Notebook Acer Aspire 1 Obsidian Black - Fotka 3/6Notebook Acer Aspire 1 Obsidian Black - Fotka 4/6Notebook Acer Aspire 1 Obsidian Black - Fotka 5/6Notebook Acer Aspire 1 Obsidian Black - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.


      Acer Aspire 1 Obsidian Black

      Vše, co potřebujete
      Notebooky řady Aspire 1 jsou skvělými společníky při práci i zábavě. S řadou notebooků Aspire 1 budete připraveni pracovat i hrát si. Pomohou vám jedinečné funkce jako software Acer BluelightShieldTM. Touchpad Precision Touchpad a klávesnice Acer Chiclet Keyboard zajistí, aby vám nic neuniklo.

       

      Jedinečné funkce
      Máte od obrazovky unavené oči? Řada notebooků Aspire 1 je vybavena funkcí Acer BluelightShieldTM, která s pomocí 4 inteligentních režimů snižuje únavu zraku při sledování obrazovky.


      Lepší vstup a ovládání
      S touchpadem Precision Touchpad můžete klepat, posouvat, rolovat a dotykově ovládat přibližování obrazu po celý den. Technologie potlačení doteku dlaně a přibližování pomocí dvou prstů zajistí přesné ovládání. Klávesnice Acer Chiclet Keyboard se vyznačuje skvělým zdvihem kláves, stálou odezvou, spolehlivostí a rychlou reakcí.


      Připraven na práci i zábavu
      Řada notebooků Aspire 1 je připravená na práci i zábavu. Porty USB 3.0 a HDMI jsou pohodlně umístěné na zadní straně zařízení a displej TFT LCD s rozlišením HD CineCrystal a LED podsvícením přináší krásný obraz za všech okolností. Vzhled není vše. Moderní procesory Intel a až 4 GB (dle konfigurace) paměti DDR3 vám poskytnou výkon po celý den.

       

      Společnost Microsoft představuje specifický operační systém Windows 10 S. Tento systém vychází z dobře známého a ověřeného Windows 10 Pro, ale nabízí zjednodušené prostředí Windows pro lepší zabezpečení a vyšší výkon. Tento systém pracuje výhradně s aplikacemi z Microsoft Store a pro bezpečné procházení internetu používá Microsoft Edge. Windows 10 S je dokonalá volba pro všechny zákazníky, kteří hledají stabilní výkon a maximální zabezpečení bez kompromisů.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Celeron N3450 1.10 GHz 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      32 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 S 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 

      Notebook Acer Aspire 1 Obsidian Black je zařazen také v těchto kategorií: