Dell Latitude 12 Rugged Extreme 7214

8x

Notebook Dell Latitude 12 Rugged Extreme 7214 - Intel Core i5 6300U 2.4 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 520, 11.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1060726
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude 12 Rugged Extreme 7214
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Latitude 12 Rugged Extreme 7214

      Zdvojnásobte své možnosti
      Notebook Latitude 12 Rugged Extreme je první odolné zařízení svého druhu, které zahrnuje displej s výklopnou otočnou obrazovkou, a lze jej tedy bezproblémově přepínat mezi notebookem a tabletem. Díky této všestrannosti budete mít vždy optimální nástroj pro konkrétní úlohu, bez ohledu na to, v jakých podmínkách se nacházíte.

      Dell Latitude 12 Rugged Extreme 7214

      Výjimečná odolnost

      Překonejte omezení: U některých úloh nevíte, kde je jejich hranice, dokud ji nepřekročíte. Proto jsme během vývoje posunuli a překonali hranice důkladnou metodologií „testování do selhání“ a třetí strany certifikují naše produkty podle vojenské normy (MIL-STD).

      Velmi pevné šasi: Tento notebook vydrží tvrdé zacházení díky šasi z pevné hořčíkové slitiny a ultra-polymerovým materiálům tlumícím nárazy.

      Nic se mu nedostane pod kůži: Všechny vstupní body jsou uzavřeny kompresním těsněním a designem dual-knife-edge, který je certifikovaný pro ochranu IP651 před pískem, prachem a kapalinou.

      Pod tlakem zůstane chladný: Se situacemi s vysokými teplotami si model Rugged Extreme hravě poradí. Je vyroben tak, aby vydržel extrémní teploty díky řízení teploty QuadCool™ čtvrté generace.

      Dell Latitude 12 Rugged Extreme 7214

      Postaven pro skutečný svět

      Skvělá viditelnost v exteriéru
      Ve všech světelných podmínkách se můžete snadno soustředit na obrazovku. Displej, který je napřímo čitelný v exteriéru, je navržen tak, aby omezil odrazy, zachovat kontrast a šetřil výdrž baterie.

      Podsvícená klávesnice s maskováním
      Díky volitelnému přizpůsobitelnému podsvícení RGB můžete přepínat mezi červeným, zeleným, modrým a bílým světlem. Klávesnice tedy zůstane viditelná, ale neruší. Klávesa maskování vám umožní zůstat v utajení a vypnout všechna světla a zvuky jedním dotykem.

      Rezistivní vícedotyková obrazovka
      Bez ohledu na to, jak je vaše práce tvrdá, špinavá nebo chladná, na rezistivním vícedotykovém displeji můžete pracovat v rukavicích i bez nich, displej reaguje na tlak prstu pomocí kapalinové odezvy.

      Dell Latitude 12 Rugged Extreme 7214

       Určeno pro práci všude, kde je vaše kancelář

      Kompaktní design: Tento 12" notebook typu 2v1 je ideální pro menší prostory nebo situace, které vyžadují praktické a přenosné zařízení.

      Možnosti bezdrátové konektivity: Buďte v terénu vždy ve spojení díky rozhraní sítě Wi-Fi standardu 802.11ac a vyhrazenému systému GPS.

      Dlouhá výdrž baterie: Standardní 4článková baterie s dlouhou výdrží vám umožní pracovat dlouho bez nutnosti připojení. Výdrž baterie v terénu můžete dále prodloužit pomocí volitelné baterie typu bridge, která umožňuje výměnu baterie za provozu, a volitelné náhradní nabíječky.

      Univerzální dokování: Snadno přenášejte notebook mezi vozidly a ostatními pracovišti díky univerzálním dokovacím řešením od společností Dell, Havis a PMT, které jsou kompatibilní se všemi notebooky Latitude Rugged.

      Dell Latitude 12 Rugged Extreme 7214 

      Výkon všude, kde je to důležité

      Spolehlivé úložiště: Všechna úložiště SSD notebooku Latitude 12 Rugged Extreme jsou rychlá, spolehlivá a snadno přístupná. V případě potřeby stačí otevřít ochranný kryt a vyjmout disk.

      Vnitřní síla: Pod odolným exteriérem jsou výkonné a úsporné procesory Intel® Core™ šesté generace, které jsou připraveny zvládnout vaše největší úkoly.

      Multitasking, jak má být: Mějte důležité úlohy stále pod kontrolou díky nejnovějším nástrojům pro produktivitu a operačnímu systému Windows 10 Pro.

      Rozsáhlá podpora zařízení: Připojte zařízení, která používáte každý den, od nejnovějších periferních zařízení USB 3.0 po starší zařízení se sériovým portem. Notebook obsahuje port sítě Ethernet a volitelnou čtečku karet PCMCIA (dle konfigurace).

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 6300U 2.4 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 520 
      Displej 
      11.6" LCD HD s rozlišením 1366 x 768 - matný - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      WiFi, 3G modem, čtečka karet 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      černá