HP ProBook 450 G1

3x

Notebook HP ProBook 450 G1 - Intel Core i5 4200M 2.5 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4600, 15.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1050032
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP ProBook 450 G1
      Notebook HP ProBook 450 G1 - Fotka 1/6Notebook HP ProBook 450 G1 - Fotka 2/6Notebook HP ProBook 450 G1 - Fotka 3/6Notebook HP ProBook 450 G1 - Fotka 4/6Notebook HP ProBook 450 G1 - Fotka 5/6Notebook HP ProBook 450 G1 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Spojte se se svým produktivním já. Počítejte s odolností uvnitř i vně – od integrovaného zabezpečení až ke klávesnici odolné proti polití – a tenkému lehkému designu, který je velmi stylový.

      Výkonná produktivita.

      • Nabijte svůj pracovní den nejnovějšími technologiemi, jako jsou síť WLAN a procesory Intel® Core™ 4. generace nebo AMD (dle konfigurace).
      • Vyzkoušejte praktičtější ovládání systému Windows 7 skutečně naplno. Jednoduchost ovládání poznáte při každé práci.
      • Vysoké kapacity pevných disků od kapacity 500 GB až po obrovských 1000 GB (dle konfigurace).
      • Musíte být rychlí. Výkon moderních procesorů Intel® Core ™ i3 / i5 / i7 4. Generace nebo AMD (dle konfigurace) pomůže zrychlit vaše pracovní činnosti.

       

      Vše je o připojení.

      • S bezdrátovým přístupovým bodem (HP Wireless Hotspot) (dle konfigurace) můžete snadno sdílet internetové připojení s až pěti dalšími zařízeními (vyžadováno internetové připojení skrze 3G modem – dle konfigurace). Pomozte kolegům připojit se k internetu a zlepšit jejich produktivitu. Se službou HP ePrint můžete tisknout ze svého počítače, smartphonu nebo tabletu prakticky odkudkoli.
      • Využijte co nejlépe virtuální konference. Zvuk DTS a HD webová kamera (dle konfigurace) oživí vaši práci bohatým zvukem a obrazem. S přednastavenou aplikací Skype™ v počítači HP ProBook jste připraveni na webové chaty a konference. Je to skoro stejné, jako byste se přímo účastnili.

      HP ProBook 450 G1

      Zrozen k výkonu

      • Síla a výkon počítačů HP ProBook je doplněna pevnou konstrukcí a elegantními prvky. Získejte od společnosti HP technologii, které věříte, s moderním stylem, který vyhovuje vzhledem i funkcemi vašim potřebám.
      • Zvládejte své pracovní zatížení s technologií, která je od samého základu silná. Tento počítač HP ProBook má zpevněné šasi z robustního hliníku, díky čemuž je lehký a odolný.
      • Pomáhá chránit citlivou elektroniku a klíčové díly notebooku proti mírnému polití díky tenké mylarové vrstvě pod klávesnicí odolnou proti polití.
      • Počítače HP ProBook jsou podrobovány náročným testům, takže tak nemusíte činit vy. Během procesu komplexního testování HP jsou počítače vystaveny 115 000 hodinám zkušebního výkonu, aby se zajistilo, že obstojí v náročných pracovních podmínkách.

       

        Produkt spadá do B kategorie - může obsahovat drobné kosmetické vady nebo částečná funkční omezení. Pro více informací můžete kontaktovat svého prodejce zařízení.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4200M 2.5 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4600 
      Displej 
      15.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení